Hae
Queen of Eve

Jos osallistuisin Ensitreffit Alttarilla ohjelmaan

EA-kausi 2017 on taputeltu

Ensitreffit Alttarilla loppui kunnolla ennen kuin ehti edes alkaakaan. Mä kirjoittelinkin yhden kerran ohjelmasta tässä postauksessa, mutta kausi meni niin nopeasti etten ehtinyt juurikaan ottaa siihen sen enempää kantaa täällä blogin puolella. Netistä seurasin jonkun verran EA-keskusteluketjuja ja sitä kautta olin aktiivisena taustalla. Hiljaa itse mitään kommentoimatta, mutta muiden mielipiteitä innolla lukevana.

Lopputulos ei ollut kovinkaan yllätys. Johannasta ja Markuksesta tuli pari ja onnellisilta vaikuttavat, sen sijaan Mari ja Petri olivat parina täysi fiasko jo ensimetreiltä ja Aliisasta ja Esastakin tuli floppi. Kauden päätyttyä mietinkin millaisen taakan osallistujat joutuvat ohjelman jälkeen kantamaan, sillä puolet suomalaisista ovat tehneet heistä kuvan vain kymmenen jakson perusteella mihin kuvausryhmä on leikannut ja esitellyt heidät haluamallaan tavalla. Kaikki ei välttämättä ole ihan puolueetonta ja sekin minkä me olemme nähneet on vain yksi pieni osa koko totuutta.

Jos osallistuisin Ensitreffit Alttarilla ohjelmaan

Mä oon aika varma, että jos itse hakisin seuraavaan kauteen ja jostain ihmeellisestä syystä pääsisin, olisi lopputulos varmaan jonkin asteinen katastrofi. Mä itse toki koen olevani kovinkin valloittava, hauska, rento ja joustava ihminen ja täysin unelma kaikin puolin, mutta ainahan ne omat mielikuvat eivät vastaa totuutta.

Vaikka timantitkin hioutuu kovan paineen alla, luulen että huonoimmassa tapauksessa musta paljastuisi lähinnä kaikki huonot puoleni ja sen jälkeen koko Suomi vihaisi minua. Toki jos asiat menisivät hyvin ja kumppani olisi yhtä letkeä kuin minä eikä ulkonäkö aiheuttaisi puistatuksia, voisin olla todella hyvä puoliso. Mutta sitten kun aletaan puhumaan niistä todellisista haasteista, voisi ollakin etten stressaantuneena osaisikaan olla niin ehdoton kuin kuvittelen olevani.

Koko Suomen raadeltavana

Oikeastaan se onkin niitä harvoja asioita jotka estää mua tuon tyyppiseen ohjelmaan hakemasta. Valtavan yleisön arvostelun kohteeksi joutuminen ilman että siihen voi itse vaikuttaa. Toki näin bloggaajanakin asetan itseni koko Suomen eteen alttiiksi kritiikille, mutta täällä sentään itse valitsen mitä kerron elämästäni ja miten sen esitän. Tv-ryhmien kuvatessa ja kokonaisuutta leikellessä realityohjelmaan sopivaksi viihteeksi voisi minustakin saada kaikenlaista epämukavaa materiaalia ja ikävintähän siinä on se, että jälkikäteen esitettyyn tv-ohjelmaan on hankala puolustautua.

Mietin mitkä voisivat olla ne huonot puoleni jotka ruodittaisiin koko väestön kesken aina viikottain keskustelupalstoilla ohjelman esittämisen jälkeen ja sainkin ihan kattavan listan. Kas tässä Queen of Eve Ensitreffit Alttarilla -ohjelmassa:

 • Ylipainoinen (tämä ruodittaisi joka jakson jälkeen)
 • Ylpeä ja itserakas (hyvä itsetunto tai itsevarmuus ylipainoisella ärsyttää monia)
 • Leuhka ja on olevinaan (esteetikko, kauneutta ja sisustusta rakastava)
 • Raivohullu (kiihdyn helposti mutta lepyn myös helposti)
 • Päällepäsmäri ja aina oikeassa (vahvojen mielipiteiden esittäminen)
 • Hengittää liian kovaan ääneen (tästä mulle on sanottu jo yläasteella)
 • Ärsyttävä silmienpyöräyttelijä (hieman Mari-efektiä toisinaan kun en pysty hallitsemaan…)

Jos osallistuisin Ensitreffit Alttarilla ohjelmaan, niin varmaan näitä tulisi ohjelman saatossa paljon lisääkin, mutta tässä mun oma pikainen analyysi shaibasta jota sataisi niskaan. Että ei muuta kuin tsemppiä kaudelle 2018 hakeville ja kovaa nahkaa ;)

Tsekkaa myös postaukset

Järjetöntä parisuhdesekoilua – Kaksi vuotta sinkkuna ja selibaatissa – Taas paloi käpy Tinderiin – Pääsenköhän koskaan naimisiin? – Minähän en mitään miestä tarvi! – Kaverin mieheen ei kosketa – Voinko enää koskaan rakastua? – Se tunne kun on perhosia vatsassa – Seksi ja seksittömyys puhututtaa

Postauksen kuvat ilmainen kuvapankki Pixabay

 

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

4 kommenttia

 1. Mussu kirjoitti:

  Pakko sanoa että tuo ylipaino kyllä estäisi ohjelmaan pääsyn; eihän yhdelläkään kaudella ole ollut mukana selvästi lihavaa sinkkua. Se on jopa vähän outoa huomioiden, kuinka moni suomalainen on ylipainoinen.

  Ajattelevatko asiantuntijat, että lihavuus on niin iso miinus parisuhdemarkkinoilla, niin monelle täysi ”no no” ja niin paljon ihmistä määrittelevä tekijä, ettei lihavaa sinkkua voi edes tarjota kenellekään puolisoksi? Kysynpähän vain..

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Niin en tiedä… Mutta totta, ei ole ollut ylipainoisia. Nythän tosin moni piti Johannaa lihavana, eli kaikki on suhteellista. Ehkä se on helpointa että kaikki ovat sellaisia suht normaalipainoisia, normaalipituisia, normaaleja keskivertokansalaisia… :D

 2. Merkurius kirjoitti:

  Jos on hyvä itsetunto, eikö silloin ole helppoa kestää kateelliset kommentit vauvapalstoilla yms? Oletha ollut ennenkin julkisuudessa esim. sen Iltalehden(?) artikkelin takia ja mielestäni handlasit sen kohun erittäin hyvin. Iso osa suomalaisista ei edes katso koko ohjelmaa tai katsoo arvostelematta ikävään sävyyn. Aikamoinen mahdollisuus kuitenkin, löytää hyvä aviomies! :D Jos en olisi onnellisessa parisuhteessa, hakisin varmaan itse. Jos yhtään ajatus kiinnostaa, niin harkitse ihmeessä!

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Hyvä itsetunto ja jatkuvan pilkan/ivan/kiusaamisen/nimittelyn kestäminen ei mielestäni ole sama asia. Kyllä ne kommentit varmasti satuttaa oli kuinka hyvä itsetunto tahansa, toki kovan kuoren ja tietynlaisen välinpitämättömyyden voi niiltä osin kasvattaa ja itsekin olen sellaisen tietynlaisen panssarin bloggaajana itselleni luonut. Olen ollut julkisuudessa Iltalehden, Ilta-Sanomien, Ylen ym kautta blogini lisäksi ja paskaa on satanut monesta suunnasta, mä olen jättänyt 95% siitä lukematta. Tieto lisää tuskaa :D Mä vaan ajattelen että noinkin herkän asian kuin parisuhteen etsimisen osalta jos joutuisi vielä kaikkine vikoineen ruodittavaksi niin olisihan se ikävää. Tosin en varmaan lukisi yhtäkään keskustelua mistään, mutta riittää kun tietää että monilla on sinusta väärä käsitys. Se tietynlainen vääryys jota ei voi oikaista on enemmänkin mulle se ongelma kuin se että joku ei pitäisi musta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *