Hae
Queen of Eve

Tarjous luonnonkosmetiikan ystäville

Mä en ole mikään erityinen luonnonkosmetiikan fanaattinen kannattaja, mutta viimeisen puolentoista vuoden aikana olen tutustunut moniin luonnonkosmetiikan merkkeihin ja innostunut niistä. Suurin osa kosmetiikastani on edelleen sitä ihan tavallista kosmetiikkaa, mutta yllättävän paljon myös luonnonkosmetiikan puolelta on löytynyt mulle kivoja uusia tuttavuuksia. Yksi niistä on Patyka.

Patyka on pariisilainen luksusmerkki jonka muutamia eri tuotteita olen tykästynyt käyttämään tutustuttani niihin Jolie Boxin kautta. Sen ohella että Patykan tuotteet ovat  ympäristöystävällisiä, ovat ne myös varsin hienostuneita. Se vetoaa muhun aina. Patykan pakkauksista nimittäin huokuu sellainen pettämätön maku ja ajaton ranskalainen tyylikkyys. Patykan pakkaukset ovat saaneet inspiraationsa pariisilaisrakennusten julkisivuista sekä pienten yksityiskohtien merkityksellisyydestä. Kaikki on hiottu viimeisen päälle: pakkausten ulkoasu, tuoksut, tuotteiden ylellinen koostumus, pehmeät sävyt.

Patyka yhdistää naisellisen kauneuden, nautinnon, tehokkuuden sekä vastuullisuuden yhdeksi harmoniseksi kokonaisuudeksi, ainutlaatuiseksi kauneuden kokemukseksi. Ei siis mikään ihme, että Patyka on valloittanut monien tunnettujen kaunottarien sydämet aina Gwyneth Paltrowsta Lady Gagaan. Niin ja minut. Tällainen tyyli toimii ja kun itse tuotteetkin toimii niin olen myyty.

Mun yksi suosikki on Patyka Rosewood Velvet Cleansing Milk puhdistusmaito. Se on samettinen puhdistusmaito joka poistaa meikin ja puhdistaa ihon kuivattamatta. Roomalainen kamomilla, karitevoi, seesamiöljy sekä jojobaöljy suojaavat, ravitsevat ja rauhoittavat ihoa. Bisabolol helpottaa kiristävää tunnetta ihossa. Tässä tuotteessa on miellyttävän sensuelli, miedon ruusuinen tuoksu. Normaalisti en käytä puhdistusmaitoja, mutta juuri tästä tuotteesta tykkään. Hieron sen aina kasvoille sormin ja pesen pois puhdistusliinaa apuna käyttäen.

Toinen suosikkini on Patyka Essential Lifting Lotion kasvovesi joka on jännän ruskean värinen jos sen tuputtaa pumpuliin, mutta ei kannata antaa värin hämätä. Essential Lifting Lotion on anti-age -vaikutteinen ja se palauttaa iholle raikkaan harmonian. Ihosta tulee puhdas, kirkas ja valmis vastaanottamaan muut hoitotuotteet kuten voiteet ja seerumit. Tämä kasvovesi on jo hoitotuote itsessään sisältäen monipuolisesti ihoa ravitsevia ainesosia. Aloe vera rauhoittaa, hyaluronihappo sitoo kosteutta ihoon. Biosaccharide Gum-1 on prebiootti, joka vähentää ärsytyksiä sekä kosteuttaa ihoa välittömästi. Kauran polysakkaridit kiinteyttävät ihoa, Damaskuksen ruusuvesi kirkastaa ihoa ja lievittää punoitusta. Hexapeptide 11 on luonnollinen peptidi, joka parantaa ihon elastisuutta.

Joliella on meneillään ihan huippuja luonnonkosmetiikan supertarjouksia, mm. kaikki suomalaiset brändit ovat tänään -20% alennuksessa. Balmuir (ah, kaikki ihanan ylelliset Balmuir -tuotteet!), Sophie La Girafe (ihanat jutut perheen pienokaisille), Mia Höytö (tyylikäs klassikko) sekä Supermood (Anne Kukkohovin oma brändi).

Kaikkiin tänään 26.9. tehtyihin 100 euron tilauksiin saa lisäksi lahjaksi kolmen suosikkituotteen klassikkosetin joka sisältää Neal’s Yard Remedies Nurturing Rose hoitoaineen, Patykan Damask Rose toning kasvoveden sekä Doft kylpypommin.

Syyskuun loppuun 30.9.2018 saakka kaikki Jolien toimitukset myös ilman postikuluja!

Jolien kaikki tarjoukset löydät täältä!

Kannattaa tsekata myös postaus

Nurme – puhdasta kosmetiikkaa luonnosta

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *