Hae
Queen of Eve

Mun lihalliset nautinnot

Lihalliset nautinnot ja irtiotto arjen kiireistä

Sen tarjosi mulle keskiviikkona pieni bloggaajien miitti Helsingin Sörnäisissä ja Grillsson ravintolassa. Kiireisen keskiviikkopäivän päätteeksi kokoonnuttiin parinkymmenen hengen porukalla Hämeentielle Grillssonin ravintolaan istumaan iltaa ja nauttimaan heidän kolmen ruokalajin menusta.


Grillsson sijaitsee hyvällä paikalla vain kivenheiton päässä Sörnäisten metroasemasta ja 7-sporan pysäkki on lähestulkoon oven edessä. Mä olen useasti mennyt ravintolan ohi mutta en ole lainkaan tajunnut mikä helmi Hämeentien vilinässä sijaitsee, sillä ravintola ei todellakaan näytä kummoiselle ulospäin. Sen taika onkin syvällä maan uumenissa!


Grillssonissa pääsee herkuttelemaan ensiluokkaisista raaka-aineista valmistetuilla pihveillä (myös kasvisvaihtoehto löytyy) ja ravintolassa on ainutlaatuisen rento ja kodikas tunnelma, jonka kruunaa elävän tulen loimu. Mä erityisesti nautin tuosta sisustuksesta ja semmoisesta sikariklubimaisesta tunnelmasta, tykkään tuollaisista hämäristä kellariravintoloista todella paljon.


Ravintolan baarista löytyy oluet, laatuviinit kuin myös makuhermoja kirvoittavat napanterit ja viinilistaa vilkaisemalla löytyi suhteellisen kattava valikoima. Mä kuitenkin menin täysin vesilinjalla vaikka hyvän pihvin kylkeen toki laadukas punaviini sopisi aivan loistavasti, mutta nyt ei ollut sellainen fiilis. Vesi sopii aina ja kaikkeen joten sillä mentiin.


Kolmen ruokalajin menu

Alkuruoka
Grillattuja jättikatkarapuja ja valkosipuliaiolia

Pääruoka
Pippuripihvi 150 g (kotimaisen naudan takuumurea sisäfilepihvi), jaloviini-pippurikastiketta,
tryffeliperunaa ja kauden kasviksia

Jälkiruoka
Suklaabrownie suola-karamellikastikkeella ja sorbetti


Alkupala oli aivan ihana. Mä rakastan katkarapuja ja nuo jättikatkikset olivat todella makoisia. Kokonaisuudessaan tuo annos oli myös varsin hyvä makuelämys, eivätkä chilit olleet liian tulisia vaan myös tällaiselle aloittelijallekin sopivia, joka kyllä tykkää mausteisista ruoista muttei syö mitään erityisen tulista.


Grilsson kuvailee itseään paikaksi josta nauttii henkilö kuka pitää laadukkaista pihveistä höystettynä ajattoman rennolla tunnelmalla, ja tähän voin samaistua. Grillssonin pihvi oli nimittäin taivaallista, ja varsinainen lihallinen iloittelu kieleni päällä kun pääsin heidän medium-pihviään maistamaan.

Tämä liha oli todellakin ihan mielettömän mureaa ja maistuvaa, kaltaiselleni barbaarille ihan täydellistä syötävää. Nautin jokaisesta suupalasta ja annos oli juuri sopivan kokoinen.


Entäs tää jälkiruoka sitten? What can I say? Siis ihan mahtavaa, kielen mukanaan vievää ja niin hyvää ettei sanotuksi saa, ja kaikki muut ylistävät fraasit tähän perään. Suklaakakku oli todella tuhtia tavaraa, mutta makuelämystä tasoitti ihanasti hieman jopa kirpsakan oloinen vadelmasorbetti. Nam!

Olisi ihanaa panostaa ja käydä ainakin pari kertaa kuukaudessa ulkona syömässä, nämä ravintolakokemukset ovat olleet niin ihanan rentouttavia. Täytyy yrittää ottaa tavaksi!

Kyseinen menu on muuten tarjouksessa Offerillassa*, ja Grillssoniin pääsee tällä hetkellä syömään kaksi yhden hinnalla. Tämä vastaava menu maksaa kahdelle vain 50 euroa, joten 25 eurolla koko setti per pää on kyllä ihan huiman halpa tarjous. Suosittelen kokeilemaan!

  • 3 ruokalajin menu kahdelle 50e (arvo 100e)
  • 3 ruokalajin menu neljälle 99e (arvo 200e)

Grillssonin tarjouksen pääset hyödyntämään tästä*!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *