Hae
Queen of Eve

Ole paras ystävä itsellesi

20150214_105740

*) Yhteistyössä Alpro

Meillä ystävänpäivä alkoi varsin ihanasti kun pääsin antamaan Hugelle koirahoidokeiltamme tulleen kortin jossa komeili itse perheenpää, komea Rodi-Herra. Oma lahjani oli varsin käytännöllinen sillä tulin päätelmään ettei ystävänpäivälahjaksi ole nyt syytä sen kummempaa tavaraa hankkia, meillä kun on kaikkea enemmän kuin tarpeeksi, mutta itse ajatushan se on tärkein. Niinpä ostin useamman paketin Hugen lempikeksejä, sellaisia chocolatebrowniesseja ja täytin jo kotona olemassaolevan lasipurkin niillä (käytännöllisyydestä käytin jo olemassaolevaa enkä taas vain osta uutta ja uutta tavaraa). Kortti vielä kylkeen ja avot, se oli siinä! Saa ukko herkutella niillä lempikekseillään aina kun mieli tekee, eikä pitäisi ihan hetkeen loppua.

20150214_105104

Hieman suklaakeksejä terveellisemmällä aamunaloituksella päätin näin ystävänpäivän kunniaksi  tehdä meille makoisat smoothiet, ja tällä kertaa smoothien pohjaksi tulikin jotain meille tavallisesta poikkeavaa, nimittäin Alpron mantelimaitoa. Alpron tuotteet ovat aika tuttuja mulle eikä tietty ihmekään kun Alpro on Euroopan markkinajohtaja kasviperäisten elintarvikkeiden valmistajana. Mantelimaitoa ei vain  ole tullut käytettyä koskaan aiemmin mutta nytpä pääsi sekin testiin. Alpro valmistaa tuotteet monista erilaisista herkullisista ja terveellisistä ainesosista, esim. mantelista, hasselpähkinästä, riisistä, soijasta, kaurasta ja kookoksesta. Mulla itselläni on ollut suhteellisen aktiivisesti Alpron suklaanmakuinen soijajuoma käytössä, ah, se on kuin linnunmaitoa joisi ja toisinaan sitä on mennytkin jääkaappikylmänä suoraan purkista. Aijai, hyi minua :D Alpron tuotteet koostuu erilaisista juomista, vaihtoehdoista jugurtille sekä ruoanlaittovalmisteista ja sopii mainiosti osaksi tasapainoista ruokavaliota, joten niinpä täälläkin sen perinteisen maidon ja rahkan sijaan tuli mantelimaito pohjaksi, ja on muuten tosi hyvää ihan sellaisenaankin!

20150214_104913
”Hempeä ystävänpäivä smoothie” rakentui seuraavanlaisista aineksista:

Puoli purkkia Alpro mantelijuomaa
Kolme desiä anopin tekemää jäähyhmäistä mansikkasosetta suoraan pakasteesta
Kaksi kiiviä
Yksi iso skuuppi mansikan makuista proteiinijauhetta
Kaksi pientä skuuppia valkosuklaan makuista proteiinipuddingjauhoa

Blenderiin ja kaikki sekaisin!

20150214_105645
Tässä taloudessa jenkkityyliset ylitsevuotavan romanttiset ja juhlavat menot jätetään joillekin muille ja meillä tämä ystävänpäivä jatkuukin sitten sohvalla löhöillen ja rentoutuen, lempparisarjoja telkasta katsellen. Luvassa siis iisiä meininkiä eikä mitään sen ihmeempää. Näillä näkymin Hugge on lähdössä parin tunnin sisällä muutamaksi päiväksi reissuun, joten todellisuudessa minä vietän tämän ystävänpäivän yksin. Mutta hei, ei se ole ongelma ollenkaan, sillä minä olen itseni paras ystävä! Viettäkää tekin siis mukava ystävänpäivä kumppaninne, ystävienne tai itsenne kanssa, ja muistakaa että olette jokainen itsenne parhaita ystäviä. Tehkää tästä päivästä juuri sellainen kuin haluatte ja hemmotelkaa toisianne tai itseänne, olette jokainen varmasti sen ansainneet niin tänään, kuin vuoden kaikkina muinakin päivinä <3

20150214_105721
Hyvää ystävänpäivää lukijoille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *