Hae
Queen of Eve

Sopivasti sairaana kun on Black Friday ja pikkujoulut

bty

Sis. kaupallisia linkkejä

Mulle kävi samaan aikaan vuosisadan huonoin säkä, ja ehkä samalla ihan hyvä säkä. Kaikilla pilvillä on hopeareunukset ja niin edelleen. No, mitä sitten oikein kävi?

Meidän firmalla on tänään pikkujoulut. On bussikuljetukset ja kaikki. Piti olla hauskaa aikaa työkaverien kanssa ja mä olin koirillekin hankkinut hoitajan. Oli pikkujouluvaatteet ja kaikki. Ja sitten mä omistauduin koko torstai-illan ja to-pe välisen yön kylpyhuoneen posliinikuningattarelle, eikä olo ole vieläkään mikään parhain mahdollinen. Töihin en siis päässyt, enkä luonnollisesti pääse pikkujouluihinkaan, ja olisi edesvastuutonta lähteä sinne muita sairastuttamaan. Niinpä mut on tuomittu kotiin sängyn vangiksi.

Mutta onni onnettomuudessa: Tänään on Black Friday ja se tarkoittaa sitä että mulla on aikaa selailla sängynpohjalla läppäri sylissä monia nettikauppoja ja tehdä sieltä himolöytöjä!

Suuntasinkin äsken mun suosikkinettikauppaan eli Ellokselle, ja keräsin sieltä varteenotettavia juttuja jotka on ainakin mun itseni mieleen.

Harvoin pääsee ostamaan Gantia noinkin edullisesti, ja Ellokselta löytyy hyvät alet Gant Homen tuotteille! Voin kertoa että Gantilla on siellä tarjouksessa tämä ihan mahtava käsisaippua johon mä oon ihan rakastunut ja oon kuluttanut sitä nyt kaksi pulloa, se on aivan ihanan tuoksuista ja normihinnalla aika tyyristä, mutta nyt hyvässä tarjouksessa. Tuo käsisaippua on 500ml kokoinen joten itselläni se on kestänyt aika kauan, vaikka päivittäin käsiä tulee kotona pestyä useasti.

Itse käytän tällä hetkellä myös tuohon kollaasiin keräämääni Himlan huonetuoksua, ja tuoksuna mulla on White Satin. Rakastan sitä! Sopii loistavasti makuuhuoneen tunnelmaan, ja yleisestikin Himlan tuotteet on tosi kivoja ja mulla on myös heidän tuoksukynttilöitään.

Ellos Homen oma sarja on myös tosi toimiva, ja sieltä oon ostellut paljon kaikenlaista ajan saatossa. Nyt sieltä lähtee mm. tämä marmorikuvioinen olohuoneenpöytä 50% alella ja ihana kynttelikkö moderniin joulukotiin.

Vaatteita löytyi moneen makuun, tuossa pari omaa suosikkiani. Leggingsit on jo ostoskorissa, samoin paita, mutta tuo Odd Mollyn kokotaulukko ei kyllä itselleni riitä, loppuu nimittäin kyseinen neuletakki jo numeroon 42. Noh, kaunis se on kuitenkin ja diggaan, joten nostin sen tähän esille.

Mä yritän nyt olla fiksu enkä ostele ihan päättömästi kaikkea, vaan tartun oikeasti sellaisiin tarjouksiin mistä mä itse hyödyn.

Aiotteko te shoppailla nyt Black Fridayn kunniaksi?

ellos_black_friday
Kaikki Elloksen Black Friday alennukset saat näkyviin klikkaamalla banneria tai menemällä shoppailemaan TÄSTÄ! 

Black Fridayn kunniaksi saat tuotteet ilman toimituskuluja!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

0 kommenttia

  1. Iiris kirjoitti:

    Heh, hektinen perhe-elämä aiheutti että sain viime tingassa tilattua Indiskan nettikaupasta sunnuntaina 23.55 neuletakin ja teetä:) Maanantaina jatkuikin ale ja tilasin ellokselta parit talvikengät kokeiltavaksi, mutta veikkaan että
    Björn borgit alennuksessa on huono lestiset tai jotain muuta kun musta tuntuu että
    ellos on useiden kalliimpien merkkien poistorekki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *