Hae
Queen of Eve

FitFashion loppuu – Miten meidän käy?

FitFashion blogiportaali vetelee viimeisiä henkosiaan – kohta valot sammuu

Olettekin varmaan lukenut siitä jo monista muista blogeista. Mä en ole ehtinyt kommentoimaan sitä asiaa kun on ollut niin haipakkaa. Voisi kysyä, että mikä mood mikä boogie? Mä voin kertoa että ihan mielettömän hyvä! Mun päässä soi kymmenet eri biisit hei hei mitä kuuluusta aina siihen hei muijat mikä boogie, hyvältä näyttää niiku kuuluuki räpätykseen. Päässä on sellainen sinfonia ja välillä hieman kakofoniakin, triangeli, pimpparauta ja nokkahuilu soi. Ei tosin ihmekään sillä viimeinen vajaa viikko on ollut aikamoista myllytystä. Sen jälkeen kun A-lehdet julkaisivat tiedotteensa FitFashion -portaalin päättymisestä on blogimaailmassa pinnan alla kuhissut oikein kunnolla.

Mitä tämä kaikki tarkoittaa?

Monet blogiportaalit luonnollisesti kiinnostuivat mahdollisesti vapautuvista bloggaajista ja tarjouskilpailu käynnistyi kulisseissa. Nyt oli se hetki kokeilla kepillä jäätä ja kosiskella. Osa on saanut kutsun uudelle Terve.fi -sivustolle ja on sinne siirtymässä, osa kutsun saaneista ei taas halua kutsuaan hyödyntää sillä kaikille se ei tunnu omalta ja oikealta vaihtoehdolta. Osa pakkaa kamansa pysyvästi ja sanoo että pidä tunkkis. Olihan sitä lopettamista varmasti muutama ihminen jo miettinytkin. Yksi asia on kuitenkin varmaa ja se on muutos. Se on ainoa pysyvä asia elämässä. Ajat muuttuu, ihmiset muuttuu ja kaikki sen mukana.

Mikä tähän johti?

Fitnessboomi oli ja meni. Se on vähän niin kuin old school hommia eikä enää koko kansan huvia. Nyt on terveys ja hyvinvointi. Sallivuus, armollisuus. Henkinen hyvä olo. Rento ja mahdollistava elämä. Läsnäolo ja iisi fiilis. Tunnetilat jotka koetaan ja trendit mitkä luodaan itse eikä vain seurata muita. Kaikkea ihanaa ja makeeta, sitä kokonaisvaltaista hyvinvointia eikä hampaat irvessä suorittamista. Ihmisiä kiinnostaa enemmän bloggaajien taustat ja mielipiteet eikä treenipäiväkirjat salilta. Toki niillekin on paikkansa, mutta se pintaa syvemmälle meneminen, ihmissuhteista ja ajatuksista puhuminen on tämän hetken juttu. FitFashion oli pitkään murroksessa ja sivusto muuttui lempeämpään suuntaan ja laajemmalle skaalalle parina viimeisenä vuotena.

Millainen oli oma muutokseni?

Minut kutsuttiin FitFashionin blogiportaaliin loppuvuodesta 2013 kun portaali oli kesällä saanut alkunsa. Olin aloittanut oman blogini aiemmin samana vuonna Blogspotissa koska halusin kertoa omia ajatuksiani ja kirjoitella. Siirryin FitFashionille 2014 tammikuussa ja siitä eteenpäin A-lehtien alle kun portaali myytiin eteenpäin. Huisisti on mennyt aikaa ja blogi sekä blogimaailma on muuttunut ihan mielettömästi. Myös itse olen kokenut monenlaisia vaiheita ja kehittynyt ihmisenä tänä aikana. Blogi on kulkenut hienosti mukana erilaisia elämänvaiheita ja olen ollut todella tyytyväinen omiin saavutuksiini niin yksilönä kuin osana isompaa yhteisöä.

No mitäs nyt sitten?

On pakko muuttua. Muutoksessa täytyy pysyä eikä ikuisuuksia voi polkea paikallaan. Niin kävi FitFashionillekin. Blogiportaali jäi hieman liian kauaksi aikaa junnaamaan ja sitten tuli pakollinen tarve uudistua. Niinpä on keksittävä taas jotain uutta ja potkittava itseään eteenpäin. Ihan jokaisen. Minulle itselleni pari viimeistä vuotta on ollut blogini kulta-aikaa. Olen saanut enemmän medianäkyvyyttä, kontakteja ja lukijoita kuin koskaan. FitFashion on toiminut hyvänä ponnahduslautana blogiurallani ja on mahdollistanut yhteisöllisyyden ja blogini kehittymisen. Tässä muutoksessa ei ole syytä himmailla vaan päinvastoin, lisätä kaasua.

Kun se iso pyörä lähtee pyörimään niin vauhtia ei voi pysäyttää (tämä vertaus sopii ihan kirjaimellisestikin minuun, haha). Ihania juttuja on tulossa, pysykää mukana!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *