Hae
Queen of Eve

Bette Box syyskuu

Bette Box syyskuu

Bette Box syyskuu olikin syyskuussa aikalailla myöhässä. En varmasti koskaan ole saanut pakettiani näin paljon jälkikäteen aikataulusta, mutta syy ei suinkaan ollut Bette Boxin vaan pakettiautomaattien ylibookkauksen. Mun lähistöllä olevat pakettiautomaatit täyttyvät todella nopeasti ja jos ihmiset eivät pikaisesti hae omia pakettejaan, ei sinne saada uutta tavaraa. Niinpä kävi minullekin ja paristi yrittivät toimittaa automaattiin ja kun ei ollut tilaa niin meni sitten postiin. Posti jonne paketti vietiin oli minusta aika kaukana ja kiinni viikonlopun, eli viivästystä oli luvassa.

No mutta, hyvää kannattaa odottaa. Aina se on kuitenkin ilo saada Bette Box, vaikkakin sitten normaalia myöhemmässä aikataulusta.

Nivea Creme Care Waterproof -silmämeikinpoistoaine

Tuli todella tarpeeseen, sillä aiemmin Bette Boxista saamani Lumenen silmämeikinpoistoaine vetelee viimeisiään. Tämä tuli siis kuin tilauksesta!

”Vedenkestävän meikin silmämeikinpoistoaine jonka hellävarainen, pantenolia sisältävä koostumus hoitaa herkkää silmänympärysihoa.”

Lumene Nordic Chic Soft Matte -puuteri

Kiva! Mulla ei tällä hetkellä olekaan yhtään kivipuuteria jota voisi kuljettaa mukana. Ainoastaan irtopuutereita löytyy meikkiboksista, joten tämäkin tosi hyvään saumaan.

Lumene Nordic Chic Soft-Matte Puuteri on ultra-hienojakoinen, satiinimainen mattapuuteri, jossa yhdistyy täydellinen miellyttävyys ja pitkäkestoinen lopputulos. Ultra-pehmeä puuteri poistaa välittömästi kiillon ja jättää iholle pehmeän mattahehkun. Kuivattamaton koostumus tuntuu erittäin miellyttävältä ja pitää meikin paikallaan koko päivän.”

Schwarzkopf BC Scalp Genesis -syväpuhdistava shampoo

Hiuspohjan liiasta talista ja muotoilutuotteiden jämistä syväpuhdistava shampoo kuulostaa tosi hyvältä. Tuotteen luvataan rauhoittavan hiuspohjaa ja saavan hiukset tuntumaan ihanan puhtailta. Sopii mulle oikein hyvin sillä päänahkani on rasvoittuva vaikka luonnonkihara hius onkin kuiva pituuksista ja varmasti ainakin aika ajoin muotoilutuotteita on tyvi täynnä.

Vichy Minéral 89 Daily Booster -tiiviste

Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu tiiviste iholle. Erityisesti kosteutta kaipaavalle iholle, jolla on kuivuudesta johtuvia juonteita ja sameutta. Tekee ihosta hyvinvoivan, heleän ja vahvemman ulkoisia vaikutuksia vastaan. Valmistelee ihoa seuraaviin ihonhoitorutiinin vaiheisiin puhdistuksen jälkeen. Sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle ja miehille. Miellyttävä, kevyen geelimäinen koostumus.”

Vichystä mä tykkään, mutta tästä en osaa sanoa vielä mitään. En oikein ole tajunnut näiden tiivisteiden ja seerumeiden pointtia, mutta kai ne jotain tekee? Testiin menee kuitenkin, eli käyttöä kyllä löytyy vaikken ideaa ihan täysin tajuakaan.

Blistex Bliss Flip Ultra Moisturizing huulivoide

Blistex Bliss Flip Ultra Moisturizing huulivoide kosteuttaa tehokkaasti huulia. Sen täyteläinen ja pehmeä koostumus levittyy helposti ja tuntuu ihanalta huulilla. Huulivoide sisältää tehokkaasti kosteuttavaa sheavoita ja siinä on marjainen mustikan maku. Uudessa kätevässä Bliss Flip -pakkauksessa korkki avataan kääntämällä se pakkauksen alle eikä se irtoa pakkauksesta.”

Pakko tunnustaa että mun mielestä tää pallura näytti jotenkin huvittavalta, ehkä jopa hieman lapselliselta tuotteelta, mutta testattuani tykästyin kyllä. Oikein hyvä perushuulirasva, oli sutjakka levittää, hyvä koostumus ja tuoksu.

Kenzon uutustuoksu Kenzo World EdP

Tämä oli vain bonuksena, mutta mä rakastan näitä tuoksunäytteitä ja tälläkin kertaa löytyi taas mua miellyttävä uusi tuoksu. Siis ihan älyttömän ihana! Mä jopa harkitsen tämän ostamista, mainoskin oli kyllä aika mieleenpainuva, moni sen on ehkä telkkarissa nähnytkin. Bonarina boksissa oli myöskin SB12 Boost ravintolisäpurukumi ja Vichylta Ideal Body vartalovoidenäyte. Ihan jees myös ne molemmat!

 

TILAA LOKAKUUN BLOGGAAJABOX NYT!

Tällä kertaa boxiin on pakattu viiden ihanan bloggaajanaisen luottotuotteet. Mukana olevat bloggaajat kirjoittavat blogeissaan kauneudesta, kosmetiikasta ja vähän lifestylestäkin.

MUKANA KAKSI TÄYSIN UUTTA YHTEISTYÖKUMPPANIA!

Boxiin pakataan aivan ihastuttava täysikokoinen meikkituote suomalaisten suosikkibrändiltä. Tätä tuotetta voi käyttää sekä yksinään että yhdessä muun meikin kanssa – lopputulos on molemmilla tavoilla kauniin kuulas. Lokakuun bloggaajaboxista löytyy myös raikas uutuus, joka virkistää kehon ja mielen. Kyseessä on myös boxissa ennennäkemätön yhteistyökumppani.

Mukaan sujautetaan myös yllätys boxissa aikaisemmin ilahduttaneelta L’Occitane en Provencelta. Luonnollisempi ihanuus sopii mainiosti viileneviin syysviimoihin kosteuttamaan kuivaa ihoa. Pääset testailemaan myös hoitavaa ja suojaavaa suosikkia. Saman tuotemerkin tuote on aikaisemmin ollut boxinsa suosituimpia tuotteita.

Yksi boxiin pakattavista suosikeista on saanut paljon huomiota useissa blogeissa. Tätä jännittävää tuotetta et tulisi välttämättä muuten kokeilleeksi, joten nyt kannattaa hyödyntää tilaisuus – brändi on myös ensimmäistä kertaa mukana boxissa! Kannattaa toimia nopeasti, sillä bloggaajaboxit ovat aikaisemmin loppuneet kesken – varmista että saat omasi tilaamalla lokakuun Bette Box tästä!

Viimeisimpiä Bette Box arvostelujani voit lukea tästä Bette Box elokuuBette Box heinäkuuBette Box kesäkuu

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *