Hae
Queen of Eve

Curvy and plus size 20% off!

Asoksella tänään 20% alennus kaikesta!

Sain tiedon että kaikki Asoksella, siis KAIKKI on 20% alennuksessa aikavälillä 29/05/17 07:00 (UK) – 30/05/17 09:00 (UK). Arvatkaapa vaan aloinko heti kollaamaan Asoksen Curvy ja Plus size* mallistoa? Todellakin!

Kesä on vasta alussa ja tuolla on niiiiiiiiiiiiiin paljon kaikkea ihanaa. Mä olen tilannut vaatteita, kenkiä ja asusteita ennenkin Asokselta ja nykyään Suomesta on vielä ilmainen palautus joten se kannattaa. Itse tosin en ole koskaan mitään joutunut palauttamaan, ja jos on ollut jotain epäsopivaa niin olen nettikirppiksellä pistänyt kiertoon.

Keräsin tähän jotain suosikkejani esimerkiksi vaikka valinta oli vaikea koska sivustolla on satoja, itseasiassa tuhansia vaatteita ja asusteita. Ihan kivoja mun mielestä ja etenkin pluskoon mallistot ovat tyylikkäitä eikä mitään mummomaisia tanttavaatteita!

Alennuskoodilla SWEET* saa siis 20% pois kaikista ostoksista Asoksella, joten kannattaa käydä tsekkaamassa mikäli sieltä löytyy jotain kivaa jonka saa nyt alennuksella :)

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *