Hae
Queen of Eve

100 mekkoa alle 25 eurolla

Adlinks

Uudella alennuskoodilla saa Ellokselta 20% lisäalennuksen jo alennetuista tuotteista, sekä 20% normaalihintaisista ostoksista 31.07.2016 asti. Tällä hetkellä  valikoimissa on mm. 100 mekkoa alle 25 eurolla joista kokosin teille omat suosikkini ja laskin kuviin jo valmiiksi tuon alennuksen, eli kuvassa ilmoitetulla hinnalla lähtee koltut kotiin!

Mulla on ollut mekko päällä viimeksi kaksikymmentäkaksi vuotta sitten ellei maalis-huhtikuun vaihteessa Kanariansaarille Ellokselta ostamaani rantamekkoa lasketa (joka btw on aivan super ihana ja monikäyttöinen!). Aiemman mekkopäiväni muistan tarkalleen, ja se oli 19.6.1994 kun pääsin ripille. Muistan myös sen että oli aikamoista taistelua äidin kanssa koska en oikein olisi halunnut pukeutua mekkoon, eivätkä minkäänlaiset hamoset olleet mun juttu sitten päiväkotiaikojen jolloin olin niin prinsessaa että. Etsittiin mekkoa kauan kun mikään ei ollut mieleeni, ja lopuksi sitä mekkoa käytinkin elämäni aikana tasan yhden kerran.

Nyt mun ajatukset on kuitenkin alkaneet hieman muuttumaan, ja ainakin kesällä rannalla ja ulkomaanreissuilla on mekot ihan kiva asia, ja tuota aiemmin linkkaamaani mekkoa käytin Playa del Inglesin reissulla ahkerasti, ihan päivittäin. Nyt kun taas tuli lisäalennus voimaan niin ajattelin hyödyntää tuota mekkovalikoimaa (ja toki tilata paljon muitakin juttuja, etenkin tuleva Turkin kesälomamatka mielessäni). 

Mä innostuin ylemmän kuvan kahdesta viimeisestä mekosta jotka eivät kylläkään ilman mallia näytä kovin kummoisilta, mutta mallin päällä olevissa kuvissa oikein kivoille ja rennoille kesämekoille. Laitoin molemmat värit, sekä mustan että punaisen tilaukseen ja toivon että ovat kivat niin että pääsevät mun mukaan matkalaukkuun. Ajattelin että tämä mekkomalli on hieman tunikamainen ja menee esim. lyhyiden caprilegginsien kanssa!

Kaikki alle 25 euron mekot löytyy täältä!

Kampanjakoodi jolla saa vielä 20% extra-alennusta jo alennetuista tuotteista ja joka käy myös normaalihintaisiin tuotteisiin on 345413 Alennuksiin pääset klikkaamalla koodia!

t (2)

Ellokselta 20% alennusta tilauksestasi – myös ALE-tuotteista sekä tuotemerkeistä! Alennus koskee uutta tilausta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus voimassa 31.7.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan.

Lastenvaatteista kiinnostuneille vielä pieni vinkki: Saat 50% alennusta jo alennetuista lastenvaatteista – myös tuotemerkeistä! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen lasten ALE-valikoimasta. Alennus on voimassa 17.7.2016 asti. Kampanjakoodi 345705, alennuksiin pääset klikkaamalla koodia.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *