Hae
Queen of Eve

Vielä ei ole joulukuu mutta…

Vielä ei ole joulukuu mutta…

Ei ole liian aikaista alkaa suuntaamaan ajatuksia jouluun.

Muutama päivä sitten mä tavalliseen tapaani sytyttelin illalla kynttilöitä meidän eteiseen ja olohuoneeseen. Vaikka vielä ei ole joulukuu, mutta jotenkin siitä tuli tällä kertaa ihan jouluinen olo ja oli pakko laittaa pari kappaletta Michael Bublén joulualbumilta soimaan. Marraskuu ei ole vielä puolessa välissäkään, mutta kyllähän jouluun aletaan valmistautua jo nyt. Kaupat on aloittaneet sen jo ajat sitten ja entiseen aikaan mäkin olin tässä vaiheessa vuotta ostanut ties vaikka kuinka monta lahjaa.

Tänä vuonna ne lahjat eivät ole pääasia, eivätkä ole olleet pariin viimeiseen vuoteen. Mä rakastan lahjojen antamista ja saamista, mutta näin vanhemmalla iällä ne eivät ole enää niin tärkeitä vaikka painoarvoa annan lahjoille edelleen. Mä aion perinteiseen tapaani hankkia kuitenkin jotain pientä tärkeille ja läheisille ihmisille, etenkin äidille ja isäpuolelle, mutta jouluruoat, se tunnelma ja muu yhdessäolo on kuitenkin itselleni kaikken tärkeintä.

Kaikki kuvan tuotteet löytyvät Stockmannilta nimikkeitä klikkaamalla: laudeliina / kiulu + kauha / käsivoide / vesipullo / palasaippua

Stockmannin satuikkuna

Eilen huomasin Facebookissa että Stockmannin perinteinen satuikkuna avataan tänään  lauantaina oikein juhlallisin fanfaarein ja suunnitelmissani olikin sinne suunnata. Harmikseni täällä Helsingissä on vettä satanut ihan koko päivän joten tuonne sateeseen ei viitsinyt lähteä vaikka mieli tekisi käydä kuikuilemassa satuikkunaa. Odottelen parempaa keliä ja menen sitten, Stockan ikkunat kun ovat ihan legendaarisia joulun aikaan!

Stockmannin lisäksi Aleksanterinkatu valaistuksineen ja Senaatintori Tuomaan markkinoineen on mun lempipaikkoja Helsingissä etenkin joulun aikaan. Harvemmin kuitenkaan jaksan kierrellä ruuhkaisissa kaupoissa hiki päässä shoppailemassa ellen varmasti tiedä mitä olen hakemassa, joten nettishoppailu on mun juttu usein tässäkin asiassa. Vaikka vielä ei ole joulukuu niin mä keräsin tähän postaukseen muutaman vinkin joululahjoihin Stockmannin verkkosivuilta, nimittäin ei ole yhtään liian aikaista alkaa näitäkin miettimään.

Kaikki kuvan tuotteet löytyvät Stockmannilta nimikkeitä klikkaamalla: Miesten tuoksusetti / sivellinsetti / silmänympärysvoide / kosmetiikkalaukku

Itse pidän itseäni aika hyvänä lahjojen ostajana, eikä mulla ole koskaan ollut vaikeuksia hankkia lahjoja läheisille ihmisille. Jos raha ei olisi rajoittavana tekijänä, mun joululahjat olisi varmaan vailla järjen häivää. Haha.

Toisaalta, eikö jouluna saakin vähän paeta sellaiseen lapsekkaaseen satumaailmaan unelmoimaan ja se on juurikin irtiotto arjen kiireistä ja siitä tavanomaisuudesta? Silloin saakin olla hieman sitä joulun taikaa!

Tällä hetkellä Stockmannin verkkokaupan tilauksiin toimituskulut 0 € (norm. 6,90). Etu on voimassa 23.11. saakka, kun ostoksesi loppusumma on vähintään 50 €. Stockmannin koko valikoiman löydät täältä!

 

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *