Hae
Queen of Eve

Viime hetken lahjavinkit

Kaupat jo kiinni tai et enää ehdi? Nämä lahjat ehdit hankkia vaikka vasta jouluaattona ja täysin kotoa käsin, eli nämä ovat todelliset viime hetken lahjavinkit ilman kauppojen tungoksessa ryntäilyä. Jos olet pähkäillyt pääsi puhki mitä ostaa ihmiselle jolla on jo kaikkea, voit myös löytää Matti Myöhäisen parhaat vinkit tästä postauksesta.

Näihin lahjoihin et tarvitse muuta kuin vaikka itse kirjoitetun kortin kuoreen (mikäli et halua/voi tulostaa lahjakorttia) ja jos pelkkä kirjekuoren antaminen joululahjaksi ei nappaa, voi sen aina sujauttaa suklaarasian, viinipullon, sukkien, joulukukan tai jonkun muun kivan pienen jutun kylkeen!

Oletko valmiina? Viime hetken lahjavinkit tulee tässä!

Jolien suositut lahjakortit Jolie shopiin, Jolie webshopiin tai Jolie spahan

Jolie shopin lahjakortilla lahjan saaja voi tulla esimerkiksi meikkiopastukseen tai ihonhoitokonsultaatioon Jolie shopiin Helsingin Uudenmaankadulle. Jolie webshopin lahjakortilla voi vapaasti valita webshopista itselle mieluisia tuotteita laajasta valikoimasta (toimitus ympäri Suomen) ja Jolie span lahjakortilla pääsee kokonaisvaltaiseen hemmotteluhoitoon Jolie span tunnelmalliseen kylpylään Helsingin Kalevankadulla.

Jolie shopin ja Jolie span lahjakortin voi käyttää myös tuoteostoihin. Kaikki lahjakorttivaihtoehdot saat ostettua suoraan tästä!

Tammikuun Bette Box naisille tai Miesten Box miehille!

Tammikuun lopulla toimitettava Miesten Box (21.90e) sisältää miesten kosmetiikkatuotteita. Boxi on suunniteltu kaikenikäisille ja -tyylisille miehille ja sen arvo on yli 50e! Miesten boksin pääset tilaamaan suoraan tästä!

Tammikuun Bette Box tulee puolestaan sisältämään mm. täysikokoisen meikkituotteen, palkitun ihonhoidon uutuustuotteen sekä myös apteekkituotteiden puolelta uuden yhteistyökumppanin. Kivoja yllätyksiä on varmasti luvassa kummassakin paketissa lahjansaajalle!

Alennuskoodi tilaukseen on JOULU5  ja sillä saa jatkuvan tilauksen ensimmäisestä boxista tai määräaikaisen tilauksen kokonaissummasta 5e alennuksen. Boksin alennettu hinta on siis 13.90e (norm. 18.90e). Tilaamaan pääset suoraan tästä!

Offerillan lahjakortit

Miten olisi lahjakortti kolmen ruokalajin illalliselle Krog Madameen 52 eurolla tai hotelliyö aamiaisineen ja pääsy kylpylään kahdelle 69 eurolla? Tai sitten vaikka pakohuonepeli tai kotisiivous? Tarjonta on rajaton aina kauneushoidoista hierontoihin ja erilaisiin palveluihin. Kaupungit joissa Offerilla toimii ovat Helsinki, Turku, Tampere, Jyväskylä ja Oulu. Kaikki Offerillan lahjakortit saat suoraan tästä!

Määräaikainen lehtitilaus

Lehtiapajalla on joulun kunniaksi määräaikaisia joululahjatilauksia jotka päättyvät automaattisesti eivätkä jatku kestotilauksina. Voit siis tilata monia erilaisia lehtiä joululahjaksi niin lapsille kuin koko perheelle, tai selkeästi miesten/naistenlehtiä kiinnostuksen mukaan. Lehtiapajan sivuilla lehdet on laitettu omiin kategorioihin joten sieltä on helppo valita ja useissa on myös tilaajalahja mukana. Lehtitilaus on kiva lahja ja siitä riittää iloa hieman pidemmäksi aikaa! Lehtiapajan määräaikaiset joululahjatilaukset näet tästä!

Toivottavasti viime hetken tärpit ovat hyödyksi ja tuskaisimmat saivat tästä jotain helpotusta. Blogini ei jää joulutauolle vaan päivittyy joka päivä pyhien ajan. Ihanaa joulua kaikille!

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *