Hae
Queen of Eve

Seuraajien määrä ei määritä mua

*Sisältää mainoslinkkejä

Mun seuraajien määrä on kasvanut Instagramissa todella hitaasti

Se on tosi pitkään ollut siellä noin 900 seuraajaan paikkeilla. Viimeisen tarkistuksen mukaan seuraaien määrä oli 963, kutkuttavan lähellä sitä maagista 1000 rajaa. Joinain päivinä tulee yksi, kaksi tai kolmekin seuraajaa lisää. Seuraavana päivänä lähtee muutama. Seuraajien määrä keikkuu usein eestaas parin numeron varassa ja aika usein ollaan plus miinus nolla. Plussan puolelle päästään hyvin hitaalla tahdilla ellei tarjolla ole arvontoja tai giveaway-julkaisuja. Niiden avulla seuraajamäärät voivat kasvaa hetkittäin jopa parilla sadalla, mutta eri asia onkin kuinka moni jää pysyvästi seuraamaan.

Tavoitteena tuhat seuraajaa

Oma tavoitteeni jos sitä tavoitteeksi voi sanoa, on saada tämän vuoden loppuun mennessä 1000 seuraajan raja rikottua. Se on lähellä mutta kuitenkin niin kaukana. Tuntuu, että sen saavuttamiseen mulla menee ikuisuus, mutta en anna sen häiritä. Pari kuukautta sitten poistin lähes viidestäsadasta kuvastani 90% koska koin IG-feedini liian sekavan näköiseksi. Päätin, että kokeilen tehdä siitä yhtenäisemmän ja sitä kautta kenties houkuttelevamman. Mielestäni se toimiikin ja kokonaisuus on nyt harmonisempi. Se saattaa innostaa ihmisiä seuraamaan ja todistetusti on jo toiminutkin.

Seuraajien koukuttaminen tapahtuu kiinnostavalla sisällöllä ja aktiivisuudella

Olen huomannut, että Instagramissa pitäisi olla huomattavasti aktiivisempi kuin olen. Laittaa päivittäin yksi uusi kuva ja aika monta tarinaa. Ja puhua siellä Instagram stoorien puolella paljon, kuvata hauskoja ja mielenkiintoisia asioita ja tuoda julki erilaisia mielipiteitä. Sillä tavoin ihmiset alkavat seuraamaan kun tuottaa aktiivisesti uteliaisuutta herättävää sisältöä. Mä en kuitenkaan niin usein ole ehtinyt enkä jaksanutkaan. Tällä hetkellä elämä on ihan mielettömän kiireistä ja teen töitä jatkuvasti oman blogin sekä Vaikuttajamedian parissa. Instagram olisi kyllä hyvä ottaa haltuun entistäkin paremmin sillä kaikki somekanavat tukevat toisiaan, mutta jostain on ollut nyt pakko hieman himmata. Ehkä mun pitää tehdä aikataulu Instagramin päivittämisellekin? Ottaa se haltuun ihan uudestaan! Tällä hetkellä päivitän Instagramia melkein päivittäin, mutten ihan niin vauhdikkaasti kuin olisi toivottavaa.

Seuraajien määrä saadaan nostettua myös kyseenalaisilla keinoilla

Luin eilen Iineksen blogista hänen mielipiteensä valloillaan olevasta ilmiöstä jossa Instagram seuraajia hankitaan keinoja kaihtamatta. Osa harrastaa follow – unfollow tyyliä ja alkaa tahallaan seuraamaan ihmisiä aikomuksena lopettaa heidän seuraamisensa pian sen jälkeen kun on saanut kalasteltua heistä itselleen seuraajan. Toiset sitten taas ostavat seuraajia lukuisista eri palveluista (kyllä, IG-seuraajia, tykkääjiä ja liketyksiä voi ostaa kun pistää pätäkkää pöytään). Mulle itselleni on aika sama mitä kukakin tekee, mä itse keskityn hoitamaan vain omaa juttuani. Toisaalta, mua myös huolestuttaa sellainen seikka, että kuka tahansa voi ostaa kenelle tahansa seuraajia vaikka kiusaksi. Mustamaalatakseen. Millä nimittäin todistat ettet itse ole seuraajiasi ostanut vaan jotkut muut ovat tehneet sen ilkeyttään? Ei niistä seuraajista edes pääse mitenkään eroon jos ovat botteja. Ymmärtääkseni kukaan ei voi erottaa omia seuraajiaan, joten mitenkäs suu sitten pannaan?

Oma seuraajamääräni rokkaa blogin puolella muttei instagramissa

Mulla itselläni blogin lukijamäärä on ollut yli kymmenkertainen, itseasiassa kaksikymmentäkertainen, parhaina kuukausina jopa lähes kolmekymmentäkertainen Instagram-tilini seuraajamäärään verrattuna, joten ne eivät kulje ihan käsi kädessä, eivät edes lähellekään. Olenkin joskus miettinyt, että onkohan mulla paljon lukijoita jotka eivät käytä Instagramia ollenkaan, vai eivätkö vain seuraa mua siellä vaikka lukevat blogiani? Omat yhteistyöni ovat 90% blogipainotteisia ja Instagram tulee lähinnä vain kylkiäisenä ja mulle tää tyyli on sopinut oikein hyvin. Seuraajien määrä somessa ei määritä mua ihmisenä millään tavalla ja oon todella tyytyväinen laajaan lukijakuntaani jo nyt. Blogi on ollut mun vahvin alue ja on varmaan vastaisuudessakin, mutta en pistä pahakseni jos tulisi lisää seuraajia Instagramin puolelle. Olisihan se kiva saada se 1000 täyteen vihdoinkin!

Jos et vielä seuraa mua Instagramissa niin laita ihmeessä seurantaan! Luvassa aivan varmasti ainakin ihan tosi laaduttomia juttuja! Instagramista mut löytää nimellä @queenofeve

Psst! House of Brandonilla on menossa tosi hyvät syysalet joissa esim. naisten takit on todella edulliseen hintaan. Kannattaa käydä katsomassa valikoima! Kaikki ale-takit löydät täältä

Lisäksi -20% ale kaikista miesten tuotteista koodilla ISÄNPÄIVÄ eli kannattaa hyödyntää vaikka joululahjojakin ajatellen!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

3 kommenttia

 1. Mama Lina / Liinakoo kirjoitti:

  Niistä bottiseuraajista pääsee eroon kun estää ne :) sitä käytän itse paljon, koska miksi jo ”rintojen suurennusleikkaus” – seuraa minua :D

  • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

   Ai no hitto, en tuota tiennytkään kun en ole koskaan ketään estänyt :D Mutta jos joku ostaisi sulle muutaman tuhat seuraajaa, niin olishan se pienoinen homma niitä poistella yksitellen.

 2. Mama Lina /Liinakoo kirjoitti:

  Se on kyllä totta, että on ihan kauhea homma :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *