Hae
Queen of Eve

Rumat jouluneuleet on nyt IN!

Rumat jouluneuleet on nyt IN ja selkeästi joulun 2017 kovin hitti!

Ootko sä jo hankkinut omasi? Vielä niitä muutamasta paikkaa saa, mutta aika moni mesta huutaa ei-oota, joten nyt jos koskaan kannattaa ne rumat jouluneuleet kotiuttaa ja laittaa se tilaus vetämään jos meinaa joulun pyhinä olla ihan törkeen komee törkeessä jouluneuleessa!

Tämä rumien jouluneuleiden juttuhan on alunperin kai jenkkilästä lähtöisin, koska sielläpäin 80-90 luvulla kokonaiset perheet pukeutuivat hirvittävän rumiin jouluneuleisiin joulupotrettia varten. Ainoa vaan se, että silloin näitä jouluneuleita ei pidetty hirveinä, mutta kyllähän ne on ihan mauttomuuden huippu, haha!

Olen kuullut, että jotkut oikein kisaa siitä kellä on rumin jouluneule tänä vuonna, joten nyt jos meinaa siinä kisassa pärjätä tai muuten vaan haluaa ihastuttaa ja vihastuttaa porukkaa, alkaa olemaan kiire. Kokosin tähän muutamia mun suosikkeja, osa on vielä ihan kivoja (voiko jouluneule olla koskaan kiva?) ja osa ihan räävittömän huonoja.

Mun suosikki on ehdottomasti tuo ihan kamalan mauton ja ruma hankeen hyvää joulua virtsallaan kirjoittava joulupukki, siis voi elämä! Kaikkee ne keksiikin…

Kohokuvioiset joulukuuset
Petteri Punakuono
Joulupukki
Ilmaisia haleja
Ho-ho-ho
Lumeen kuseva joulupukki
Rokkaava pukki ja porot
Jouluinen tappajahai
Well Hung
Nakupipari

Että siitä vaan sorttaamaan ja tilaamaan itselleen tai puolisolle (tai jollekulle muulle) joulun tökeröin ja kamalin neule ja ilo irti! Kokoja löytyy vielä näistä paidoista oikein kivasti niin miehille kuin naisille ja ainakin Zalandolla näitä jouluneuleita on vielä parikymmentä muutakin mallia joita en nyt tässä esitellyt. Kannattaa siis tsekata koko valikoima jos tämän joulun suunnitelmiin kuuluu hirveän ruma paita. Kaikki jouluneuleet löytyy täältä!

Psst! Edellisessä blogipostauksessa hyvä alennuskoodi ja arvonta, kannattaa käydä tsekkaamassa tämä postaus!

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. jonna / Palasia arjestani kirjoitti:

    Hmm…täytynee perjantaina käydä vielä Jumbossa pari lahjaa noutamassa ja ehkä tsekkaan josko vielä neuleita löytyisi jostain :D Olis aika törkeen magee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *