Hae
Queen of Eve

Tuleva viikonloppu

Viikonlopulta odotan ihania, rentouttavia asioita

Pyöriä egyptiläisissä puuvillalakanoissa ja nauttia ihana, valmiiksi katettu monipuolinen aamupala sängyssä. Saada kokovartalohieronta ja istua tunti poreammeessa. Hemmotella itseään kauneushoidoilla ja shoppailla. Sulkea tietokone tuntikausiksi ja keskittyä mielenkiintoiseen kirjaan. Nauttia koirien kanssa ihanasta pakkassäästä ja talvikelistä merenjäällä kävellen. Syödä hyvätasoisessa ravintolassa hauskassa seurassa. Ottaa upeita kuvia blogiin ja herättää kateutta Instagram-feedillä.

Harmi ettei tuleva viikonloppu sisällä varmaan mitään edellämainituista asioista!

Todellisuus mun tulevasta viikonlopusta

Blogin kirjoittamista ja luonnosten viimeistelyä, noin kymmenen yhteistyöasian hoitamista, sähköpostimeressä vaeltamista, vaatekaappien ja lipastojen ja komeroiden siivousta. Pyykkien pesemistä, aikataulujen suunnittelemista, kiirettä ja stressaamista. Pitäisi myöskin laittaa paljon itselleni turhaksi käynyttä ja vain tilaa vievää tavaraa myyntiin Facebookin kirppareille (ja tämä tuo lisästressiä, tsekatkaa vaikka aikaisempi postaukseni aiheella Facebookin myyntiryhmät, se ei ole mitään kaunista luettavaa, haha!).

Yritän olla mahdollisimman positiivinen enkä valittaisi turhista, mutta joskus on ihan kiva marmattaa sielunsa kyllyydestä. Me ihmiset tarvitaan myös sitä toisinaan. Eihän tämä mun viikonloppu nyt oikeasti mikään kamala tule olemaan, mutta fakta on ettei tästä tule mitään rentouttavaa viikonloppua ainakaan mun omalla mittapuulla. Mulla on ihan liikaa tekemistä ja siitä saan syyttää itseäni ja piirrettäni kasata hommia ja jättää kaikkea viimetippaan. Argh. Viikonloppu tulee siis kulumaan monenlaisten rästihommien parissa.

Toivottavasti teillä on mielekkäämpi viikonloppu tiedossa! Pitää yrittää itsekin tehdä sentään jotain oikeesti kivaa ja positiivista, katsotaan mitä saan aikaiseksi! Lupaan olla aktiivisena Instagramin my storyn puolella viikonloppuna joten stay tuned!

♡ SEURAA MINUA ♡

 Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.