Hae
Queen of Eve

Terveellinen maistuu pahalle

Terveellinen ruoka on pahaa?

Tältä se usein tuntuu ja varmaan monille ylipainon kanssa taisteleville tuttu asia. Herkut ja epäterveelliset asiat tuovat usein enemmän mielihyvää ja nautintoa, ja siksi on hankalaa syödä terveellisesti. Ei porkkanan puputtaminen ja parsakaalin pureminen vaan tuo sitä makujen sinfoniaa suuhun, ja saattaa jopa maistua pahalle.

Mä helposti sorrun itse ihailemaan kaikkia kauniita annoksia ja #healthyfood #healthylifestyle #eatclean ym tageilla olevia freesin näköisiä annoksia. Joskus olen sitten itsekin rakentanut annoksen maitorahkasta, mehukeitosta ja erilaisista kuivatuista pähkinöistä ja hedelmistä: sellaisesta mikä on yleisesti hyväksyttävää syömistä.

Mutta mitä järkeä on yrittää syödä sellaista jos se jää pelkäksi yrittämiseksi ja sörsselin pyörittelemiselle pitkin lautasten reunoja? Ei mitään.

Makumaailma ja tottumukset muuttuvat toki ajan myötä, ja jos ruokavalio on kovin puhdas, maistuvat herkutkin erilaisilta, samoin kuten epäterveellisen ruoan keskelle laitettu terveellisempi ateria. Toisaalta, ei kaikkien tarvitse syödä samanlailla ja tykätä samoista asioista. Ei laihtuakseen eikä ollakseen kunnossa. Terveellisiä ruokia on monenlaisia ja kukin voi koota itselleen juuri ne parhaat asiat ja jutut mistä tykkää.

Mä en syö maitorahkaa koska en oikeastaan pidä siitä. Syön turkkilaista tai kreikkalaista jugurttia jos syön, mutta ylipäätään hyvin vähän maitotuotteita. Mä en oikeastaan syö mehukeittoja, ellen joskus juo suoraan lasista, mutta minua ne litkut etenkään maitorahkan kanssa eivät miellytä.

Mä rakastan kukkakaalia ja parsakaalia mutta tiedän että jollekin ne on kauhistuksia. Mutta hei, eihän niitä ole pakko syödä! Mä tykkään kurkusta ja paprikasta, ja syön harvemmin tomaattia. Kukin oman makunsa mukaan, ja kyllä sieltä terveellisistäkin pitäisi löytyä jotain joka maistuu hyvälle.

Mä jään etsiskelemään niitä hyvänmakuisia terveellisiä juttuja jotta löydän niitä mun mielestä hyviä juttuja. Ei se ole kiveen hakattua tääkään! Kukin makunsa mukaan ja se kuka on sitä mieltä ettei kaikesta tarvi tykätäkään olkoon sitä mieltä, mä oon eri mieltä.

Näin aikuisena kun on mahdollisuus valita mitä syö, niin miksi söisi tahallaan pahoja asioita jos kerran voi valita myös hyvänmakuista ruokaa (ja terveellistäkin, ne eivät sulje pois toisiaan!).

Calvin Klein toppi täältä* / Adidas lippis täältä* / Aurinkolasit täältä* / Tommy Hilfiger loaferit täältä* / Ralph Lauren laukku täältä*

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Yksi kommentti

  1. metnsintu kirjoitti:

    Kokeiles Alpro Go on rahkaa & lisää joukkoon banaani ja mansikoita! parasta terveellistä herkkua mitä voi olla! ainakin minusta ;) mutta et menetä mitään jos kokeilet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *