Hae
Queen of Eve

Mitä ja milloin viimeksi

Ilahduin siitä että mun edelliseen blogitekstiin oli niin moni painanut  vaikka ei siinä mitään kummoista ollut. Lämmitti kuitenkin mieltä ja tuntui hyvältä saada taas urku auki ja homma käyntiin  pitkän loman ja muun takkuilun jälkeen.

Nauroin eilen illalla katsoessani Youtubesta joitain Summer Fails 2018 kokoelmaa, jossa ihmiset kaatuilivat ja kompuroivat ja muutenkin töppäilivät. En tiedä miksi mun mielestä on aina niin hervottoman hauskaa jos joku kaatuu, etenkin jos sitä edeltää jonkinlainen tasapainottelu tai kompurointi. Hahaa, en voi olla nauramatta! Tarkentaa kuitenkin täytyy, että jos jotain sattuu niin se ei ole hauskaa, mutta sellainen harmiton röntyily päistikkaa on kerrassaan huvittavaa! Tämä on kyllä asia mistä olen joskus joutunut vaikeuksiin, sillä tapanani on purskahtaa hersyvään nauruun ihan julkisilla paikoillakin jos joku ventovieras kaatuu. Kamalaa… Noh, onneksi nauran myös itselleni ja kovaan ääneen.

Itkin joitakin päiviä sitten, kun näin puolivahingossa Facebookissa jonkun kamalan eläinrääkkäysjutun. En kestä ihmisiä ketkä haluaa jakaa niitä, olenkin monen julkaisut joutunut tämän takia estämään. Mä en vaan pysty katselemaan mitään kidutuksia ja kaltoinkohteluita olkoonkin kuinka valistusmielessä tahansa. Ne jää vaivaamaan mua, tulee mun uniin ja aiheuttaa mulle tarpeetonta ahdistusta. Sellaisen kun näkee niin tulee kova kiire halailla omia koiria.

Suutuin kun keskustelin ystäväni kanssa eräästä tilanteesta ja tapahtumasta jossa minulle läheinen ihminen oli kokenut jonkinasteista vääryyttä. En kestä tilanteita joissa mun läheiset jotenkin ”kärsii” jostain ja silloin mulla tunteet kuumenee ja koen suurta tarvetta puolustaa heitä. Olin tapahtumasta todella tuohtunut ja oli vaikea laskea kierroksia kun meni niin tunteisiin vaikka asia oli loppujen lopuksi aika vähäpätöinen tässä isommassa kokonaisuudessa nimeltä elämä.

Harmistuin kun tajusin katsoneeni viimeisen jakson mun lempparisarjaa ja HBONordicilta loppui Handmaid’s Talen kakkoskausi. Nyt en tiedä miten jaksan odottaa jatkoa, on niin koukuttava sarja. Ihan huippu! Vaikeaa tulee jatkossa olemaan jos sarjaa joutuu katsomaan yhden jakson viikossa. Mä en halua. Mä haluan katsoa sitä moooooonta jaksoa putkeen ja nauttia!

Häkellyin kun sain pitkästä aikaa kuulla kehun eräässä työasioihin liittyvässä asiassa, ihmiset antaa nykyään ihan liian vähän positiivista palautetta. Oli kiva kuulla, että omalla tekemisellä on vaikutusta ja joku oikeasti piti mun tuottamasta sisällöstä.

Kokeilin jotain uutta kun nukuin koko heinäkuun ilman peittoa. Pahimmillaan en pystynyt pitämään edes tyhjää pussilakanaa päälläni, sillä mun makuuhuoneessa oli aivan liian kuuma. Oon aina luullut etten pysty nukkumaan ilman peittoa, mutta nyt se on todistettu etten +30 asteessa halua edes lakanaa ylleni.

Luin  pari päivää sitten pienen pätkän Juha Vuorisen Buenos Dias kirvesvartta -pokkaria kun sen heräteostoksena kaupan tiskiltä ostin. Kansikuva houkutteli mutta sisältö ei oikein ole iskenyt, toisin kuin yleensä Vuorisen kirjat. Toivottavasti tarina paranee jotta saan sen luettua. Toisaalta, ei ollut kovin pahan hintainen, enkä tuhlannut siihen kuin alle kymmenen euroa.

Herkuttelin vegaanisilla tillille ja ruohosipulille maistuvilla linssisipseillä jotka on ihan älyttömän hyviä. Mun lemppareita snackseista on tällä hetkellä Estrellan linssisipsien molemmat maut, nam! Linssisipsit on kiva vaihtelu perinteisille perunasta valmistetuille, noissa on maku ja rapsakkuus ihan täydellinen ja pussin kokokin normaalia pienempi niin ei tule ahmittua liikaa.

Haaveilin uudesta autosta. Sellaista en oikeasti tarvi eikä mulla ole ollut autoakaan vuosikausiin, mutta näin hienoja mersuja, audeja ja bemareita nettimainoksessa ja sellainen olisi kiva saada ihan vaan koska mulla ei koskaan ole ollut sellaista yli sadantonnin autoa. Hah.

Ostin H&M verkkokaupasta pitkästä aikaa vaatteita. En ole tilannut sieltä pariin vuoteen joten mielenkiinnolla odotan onko tilaamani tuotteet mieluisia. Paketti saapui tekstarin mukaan ihan hetki sitten pakettiautomaattiin eli tänään se selviää.

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

4 kommenttia

  1. Ninni kirjoitti:

    Laitahan Henkkamaukan ostoksista sit postausta :-)

  2. Outi Karita kirjoitti:

    Olipa kiva postaus ?
    Ja nuo linssisipsit on muuten hyviä ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *