Hae
Queen of Eve

Astetta parempi vappusää

Vappusää on ihan bueno

Täällä Espanjassa vappusää taitaa olla paria(kymmentä) astetta parempi kuin Suomessa. Puolipilvistä tai pilvistä ja noin +21 astetta. Ei kauhean lämmin päivä ja muutama tummempi pilvikin välillä taivaalla enteilee ukkosmyrskyä, mutta t-paitakeli kuitenkin. Suomessa vappusää on perinteisesti varmaan yhtä jännitetty kuin se onko juhannuksena ja jouluna lunta. Juhannuksena saattaa olla, jouluna välttämättä ei. Perusmeininkiä Suomessa, Sitä ei koskaan tiedä ja ennustukset voi heittää häränpyllyä. Joskus on vappuina ollut jopa reilut +20 astetta, tyyntä ja aurinkoista ja sitä myöten ihan täydet terassikelit, toisinaan sitten taas on tullut räntää ja rakeita vaakatasossa.

Ei oo simaa eikä munkkeja

Vappuna tietysti olisi kiva grillailla ja istua ulkona auringonpaisteessa. Käydä nauttimassa piknikistä ja helsinkiläisenä istua koko päivä Kaivarissa lämpimässä kelissä. Aina se ei vaan toteudu ja sille ei voi mitään. Muiden IG storyjä seuraamalla olen kuitenkin saanut huomata, että ainakin pk-seudulla on ollut hyvä vappusää ja aurinkoinen ilma. Toivottavasti sama jatkuu koko vapun ja saatte nauttia keväästä!

Sima ja munkit maistuis mutta meillä ei sellaisia täällä ole. Korkkaan sitten persikkaisen jääteen (ulkomailla tätä herkkua saa sokerittomana ja se on mun lempparia) ja syön jotain kirsikkatikkuja ja espanjalaisia juustonaksuja. Kunhan nyt jotain.

Feriat ja fiestat vapun korvikkeena

Täällä Fuengirolassa on tällä hetkellä meneillään kansainväliset markkinat, feriat jossa on edustettuna monen maan ruokakulttuuria, tapahtumia, baareja ja tivoli. Porukka täältä majatalolta on tänään aikeissa viettää suomalaista vappua ja käytiin Miramarin ostoskeskuksessa ostamassa asujakin, on merirosvoa, vankia ja poliisia. Mua ei noi pukeutumiset ja juhlinta oikein nappaa niin jätän väliin. Ihmistungoksessa kännisten seassa hirveässä metelissä toikkaroiminen ei vaan ole mun juttu. Ehkä joskus 20 vuotta sitten oli, mutta ei enää.

Huomenna mä ajattelin kuitenkin piipahtaa ferioilla illalla, kun ne ovat viimeistä päivää. Ajattelin, että kuvailen illansuussa laitteita jos niistä saisi hyviä kuvia, ja katson jos Jaanika menee niihin kirkumaan. Laitteisiin pääsee kuulemma eurolla. Mua ottaa mahanpohjasta jo pelkkä vierestä seuraaminen, joten pääsen halvalla.

Viettäkää kiva vappu siellä Suomessa, toivottavasti vappusää pysyy hyvänä!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Sussu kirjoitti:

    Tuossa kun nuhanen taapero tuhisee vieressä ja mihinkään ei nyt sitten päästäkään lähtee vappua viettää sairastelun takia, niin nämä sun maisemat kyllä herättää melkosta kateutta (ja muutenkin)? silleen positiivisella tavalla! Hyvää vappua!☺

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *