Hae
Queen of Eve

Ratkaisu viime hetken joululahjapaniikkiin

Miten hankkia lahjat viime tipassa kotoa käsin? Mulla on ratkaisu. Ei tarvitse poistua kotoa. Ei tarvitse tehdä juurikaan mitään, ja hip hei, tipeti tap, lahjat on hankittu vaikka vasta viimeisillä minuuteilla.

Katselin eilen kauhulla ihmisten paniikkia Stockmannilla ja Helsingin keskustassa. Tuo paniikki pahenee vaan perjantaihin mennessä, ja nyt kun jouluaatto sattuu lauantaille, ei työssäkäyvillä, perheellisillä ihmisillä ole välttämättä kauheesti aikaa valmistautua arjen kiireiden keskellä.

Kuten olen jo aiemminkin maininnut, itsehän olin etukäteen viisas ja olen ostellut lahjoja netistä jo pidemmän aikaa. Mä vältän lähes täysin tuolla kaupoilla ryntäilyn ja olen pystynyt chillaamaan jouluvalmisteluiden aikana. Viime viikolla kokosin blogiini Offerillan alle 20 euron joululahjavinkkejä, postauksen löydät täältä! Nyt päätin vinkata teille vielä parista todella hyvästä ideasta, ja tarkemmin erittelemättä (jos vanhempani sattuvat tätä lukemaan), olen itsekin joitain lahjakortteja hyödyntänyt.

Nämä lahjat ehdit hankkia vaikka vielä jouluaattona, ja ihan kotoa käsin.

PARHAAT LAHJAT KUMPPANILLE, VANHEMMILLE, ISOVANHEMMILLE, KUMMEILLE

Kahden tunnin kotisiivous 45e (Moppi.com Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Lahti, Oulu) täältä!

Henkilöauton käsinpesu, kevytvahaus ja sisäpuhdistus 28e (Metsälän autopesu Helsinki) täältä!

Show & Dinner, kolmen ruokalajin menu ja teatteri kahdelle 80e (Teatteriravintola Kaksi Kanaa Helsinki) täältä!

Lahjakortit tarjoaa Offerilla

offerilla

LAHJAVINKKI  NAISELLE <3

Ja vielä on se yksi ja mun mielestä yksi parhain lahja mitä kenelle tahansa naiselle voi antaa (tilaan tätä jatkuvana tilauksena myös omalle äidilleni), on uudistunut Livbox, eli tammikuussa ensimmäistä kertaa ilmestyvä Bettebox.

Bettebox hinta on vain 16,90e/kk, ja sen voi tilata joko kuukausittain tai 3-6kk pakettina. Boksit sisältävät yllätyksenä 4-6 kosmetiikkatuotetta joka kuukausi, ja tammikuun ensimmäisestä Betteboxista löytyy kaksi meikkituotetta.

Betteboxin pääset tilaamaan täältä!

bettebox1

Toivottavasti näistä vinkeistä on joillekin apua ja helpotusta joulukiireisiin ja lahjastressiin. Itse ainakin koen tämän tyyppiset lahjat kivoina yllätyksinä ja elämyksinä, eikä varmasti tule joka paketista samantyyppistä tavaraa.

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *