Hae
Queen of Eve

Omassa kuplassa

Mä oon viettänyt pari päivää blogitaukoa, elänyt sellaisessa omassa kuplassa, puolittain vahingossa. Joulua suunnitellessa on ollut paljon kaikkea ja tämän sivuston toimimattomuus ja tekniset ongelmat useana päivänä söivät työskentelyintoa. Päätin pitää lennosta pari päivää vapaata ja upottauduin kunnolla kuplaani.

Muutama päivä meni ihan omassa pesässä, oikeastaan mitään erityistä tekemättä. Tosin se on todella erityistä, että minulla on täällä kahden karvaisen rakkaani lisäksi kaksi uutta kaveria. Ei pysyvästi vaan hoidossa. Chihukvartettina mennään nyt vajaa kolme viikkoa. Ihana, suloinen nelikko on täällä tassuineen tepsuttelemassa ja ilostuttamassa joulun pyhiä ja uutta vuotta. Nää tuo mulle ihan uskomattoman paljon onnea arjessa. Sitä on vaikea kuvailla. Täällä me vaan pesitään porukalla sellaisessa rakkauskasassa. Minä alimmaisena.

Itseasiassa mä taisin olla tässä pari päivää koirien saapumisen jälkeen jonkinlaisessa huumassa. Sellaisessa missä vastasynnyttäneet äidit on. Nekin on siinä omassa kuplassa. Kaikki on niin ihanaa. Tuo pieni tuhina ja kuorsaus. Pienet suloiset tassut ja kuonot. Lämpö ja kielen lipaisu. Anova katse. Symbioosissa siis ollaan ja koirat kiinni napanuorassa minuun. Taisi tulla pieni yliannostus IG stories puolellekin kun huomasin, että tarinat täyttyy pelkästä koirailusta. Nyt ne on tauolla ja taas muuta asiaa, pääsin jo astumaan ulos tästä mun kuplasta, haha.

Palataan uuden blogipostauksen muodossa taas illemmalla! Nyt on energiaa <3

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *