Hae
Queen of Eve

Odotatko joulua innolla vai ahdistuen?

*Sisältää mainoslinkkejä

Viimeinen viikko ennen joulua lähti käyntiin tänään

Paljon on vielä tekemättä. Ei onneksi kuitenkaan mitään ylitsepääsemätöntä, mutta jokunen lahja on vielä hankittava, joulukoristeluita laitettava, siivottava ja sen sellaista. Ei stressiä, mutta lista tehtävistä asioista kannattanee tehdä viimeistään nyt ettei asiat jää sitten viime tippaan, niin kuin mulla usein tuppaa tapahtumaan.

Tänään on myös viimeinen päivä aikaa tehdä jouluostoksia netistä sillä verkkokaupat ehtivät vielä tällä viikolla pikatoimituksella paketteja toimittaa, muuten jää lahjat hankkimatta ellei halua kaupoissa juoksennella ja mä en todellakaan halua. Muutaman lahjan käyn kaupoilta hakemassa, mutta mihinkään jouluruuhkaan en lähde ahdistumaan.

Mä haluan tehdä tästä joulun alus viikosta rauhallisen ja rennon, en sellaista että raivosiivoaa ja vetää itsensä piippuun jollain muka-pakollisilla hommilla niin, että sitten kun joulupyhät alkaa niin on ihan stressaantunut.

JOULUA VOI VIETTÄÄ KUKIN OMALLA TAVALLAAN – IHAN VAPAASTI

Mulla on tiettyjä juttuja joita odotan ja haluan joululta, mutta mikään ei ole ehdotonta tai pakollista. En halua, että joulusta muodostuu kellekään pakollista suorittamista missä pitää tehdä jotain tiettyjä asioita vain siksi koska joku on niin keksinyt tai siksi koska se on perinne. Kukin juhlistakoon joulua omalla tavallaan tai olkoon juhlistamatta. Edes joulusiivo ei ole pakollinen saati jouluruoat. Jokainen luokoon itselleen sellaisen joulun kun aidosti haluaa.

Moni silti taipuu johonkin koko suvun perhejouluun vaikkei sellaista haluaisi ja tekee jouluna asioita mistä ei aidosti nauti. Itse en sellaista ymmärrä. Toki monet asiat ovat kompromisseja ja joskus on mietittävä muitakin kuin itseään, mutta varmasti jonkinlainen kultainen keskitiekin olisi löydettävissä jos ihmiset vain uskaltaisivat sanoa etteivät haluakaan tehdä niin kuin on aina tehty.

Rikkokaa rajoja ja tehkää tästä joulusta juuri sellainen kuin haluatte, niin minäkin aion tehdä!

Mä odotan joulua innostuneena

Ihan niin kuin aina ennenkin. Mä odotan hyvää ruokaa, yhdessäoloa, joulumusiikkia, jouluohjelmia, tunnelmaa. Mä haluan syödä hyvin kynttilänvalossa, nauttia niitä juhlaruokia joita en syö kuin pari kertaa vuodessa, nauttia tuoksuista ja mausta. Haluan rentoa yhdessäoloa ja mukavaa fiilistä. En pönötystä, suorittamista tai kiirettä.

Me ei kyläillä missään aattona ja ajella ympäri Suomea viemässä lahjoja, vaan rauhoitutaan kotiin viettämään aikaa omalla porukalla. Ajattelen kauhulla sellaista tilannetta missä pitäisi istua puoli aattoa autossa ajelemassa paikasta toiseen jatkuvalla kiireellä. Joulua ei todellakaan pidä aikatauluttaa tiukasti vaan se on rauhoittumisen aikaa ja pitkän vuoden päätöshetkiä.

Välttääksenne kaiken paniikin ja kiireen, kannattaa tehdä ne pakolliset asiat ajoissa. Yksi niistä on lahjahankinnat.

Viimeinen mahdollisuus nettishoppailuun on tänään, eli maanantaina 17.12 klo 24 asti voi tilauksia vielä tehdä niin, että paketit varmasti saapuvat jouluksi. Kokosin tähän pienen kollaasin lahjaehdotuksia jotka toivottavasti helpottavat jonkun kiireisen ja shoppailuhaluttoman lahjahankintoja. Olkaa hyvä!

Koko Elloksen valikoimaan pääset suoraan TÄSTÄ!

LAHJAT ALLE 25 EUROA

JOULULAHJAT ALLE 50 EUROA

JOULULAHJAT ALLE 100 EUROA

Tilaa 17.12. mennessä, niin saat tuotteet jouluksi.  ❤  Vaihto- ja palautusoikeus 30 päivää  ❤  Osta helposti laskulla, maksa vasta tammikuun lopussa!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.