Hae
Queen of Eve

Pari viikkoa pois koneelta

Jouduin olemaan pari viikkoa pois tietokoneelta. Sain silmäsairauden jota lääkittiin vahvasti. Pupilini laajennettiin äärimmillään eikä lähinäköä ollut, joten en saanut teksteistä mitään selvää. En oikein pystynyt kirjoittamaan tai lukemaan ja näytön valotkin olivat sairastamisen alkupäivinä liikaa. Oli outoa ja pelottavaakin olla puolisokea. Kauas katsominen onnistui, mutta kaikki alle puolen metrin oli ihan sumeaa suttua, paitsi jos siristeli toisella silmällä. Toinen ei nähnyt oikein mitään.

Bloggaamisessa ei juuri taukoja voisi pitää, mutta mun oli pakko. Ei vaan silmät kestäneet WordPressin valkoista pohjaa ja pieniä mustia kirjaimia joista en saanut mitään selvää. En olisi voinut oikolukea mitään tekstejä vaikka sokkona olisin ehkä pystynytkin kirjoittamaan. Näin tulikin ihan yhtäkkinen pitkä tauko blogista, mutta ihan hyvä niin, sillä harvat lukevat blogeja heinäkuussa. Itseasiassa heinäkuu on vuodesta toiseen blogimaailmassa se vuoden hiljaisin kuukausi. Suurin osa yrityksistäkin lomailee siihen aikaan, Suomi on kiinni.

Tässä blogilomaa viettäessä on miinuksena ollut tietysti puolisokeus ja kipeä silmä, mutta kun vaivat unohtaa niin olen saanut nauttia ihanasta lämmöstä mitä ei ole ollut vuosikausiin. Yksi syy omaan matkustusintooni on lämmön ja auringon hakeminen, mutta tänä kesänä sitä ei ole tarvinut muualta hakea kun ihan kotonakin on saanut siitä iloita.

Ainoa miinus Suomen helteissä on se, ettei sisätilat pysy viileinä kun ei ole ilmalämpöpumppuja ja jäähdyttimiä kerrostaloissa, ja pahimmillaan mulla on ollut makkarissa +30 ympäri vuorokauden. Se oli rankkaa. Myös uima-allas puuttuu, mutta ilmankin olen pärjännyt. Ihana kesä kuitenkin, en aio valittaa. Ja kaikista parasta on, että näen taas!

 

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *