Hae
Queen of Eve

Popcornia ja kummeilua vihaisten lintujen kanssa

burst

Minä, Mira Luoti ja Miran poika Eirik

Huulet ahavoituneet suolaisten popcornien syömisestä niin että ihan sattuu hymyillä,. Joka kerta sama juttu: se popcornikippo on vaan kumottava leffanäytöksen aikana ja aijai sitä janoa! Pitää varovasti juoda ettei joudu poistumaan vessaan kesken kaiken leffasalista muiden elokuvakokemusta häiriten, nämä on niitä todellisia first world problemseja, tiedätte varmaan…

davdav
Kävin toimittajaystäväni kanssa palaveeraamassa Kampissa ja ihastelemassa hauskoja Angry Birds-hahmoja. Aikamoinen kuhina olikin Kampin Kauppakeskuksessa kun lapsille jaettiin ilmapalloja ja Angry Birds -linnut heiluivat ala-aulassa ja siellä otettiin kasapäin valokuvia. Uusi leffa on ulkona ja sen tietty haluaa nähdä kaikki Angry Birds-fanit, ja sitten muutama minunlainen vanhempikin ihminen :D

dav
Keskiviikkoni ohjelmassa oli Kummien kutsuvierastilaisuus jossa kävin tänään pyörähtämässä ja katsomassa Angry Birds elokuvan, Mä en hirveästi ole vihaisia lintuja seurannut koska ikää on jo se 36 vuotta eikä lapsiakaan ole, mutta sen verran kuitenkin olen kärryillä että se on iso juttu vähän kaikkialla. Yllätyin leffasta positiivisesti, sillä jo alusta asti sai nauraa ja pyrskähtelinkin nauruun toistuvasti elokuvan aikana! Osa vitseistä oli jopa sellaisia että eivät ehkä auenneet lapsille, joten aikuiskatsojiakaan ei oltu unohdettu ;)

sdrsdrsdr

Arttu Harkki avasi elokuvaillan ja kertoi pari sanaa kummien toiminnasta. Hyvällä asialla aina, lasten puolesta! Pidettiin myös hiljainen hetki eilen menehtyneen ja kummitoiminnassa mukana olleen Riki Sorsan muistolle. Takani kuulin kun joku lapsi kysyi isältään että kuka se oli, saaden vastauksen että kuuluisa laulaja. Lapsi kysyi että kuoliko se siksi että oli niin vanha? Isänsä vastasi että ei vaan sairauteen, sillä oli keuhkosyöpä joka johtui ehkä tupakasta. Rohkeaa, suoraa puhetta. Tärkeitä asioita ottaa esille myös lasten kanssa. Kuten Riki Sorsa itse totesi: Lopetinko liian myöhään? Sitä sopii itse kunkin pohtia.

sdr
Kummeissa oli myös paljon julkkiksia, ja paikalla vilisikin yhtä jos toista kuuluisaa suomalaista mediapersoonaa, näyttelijää, laulajaa ja sen sellaista. Virve Rostikin oli paikalla lastenlastensa kanssa, kertoivat että lähtivät oikein tyttöporukalla liikenteeseen ja viettämään tyttöjen kesken laatuaikaa :)

Leffassa 3D-efektit oli ihan mahtavat, mä kun olen kaikelle tuollaiselle herkkänä niin otti oikein mahanpohjasta heti alussa. Rehellisesti sanottuna eturivissä istuen 3D-lasit päässä oli kokemus aika intensiivinen, ja mun oli ihan pakko sulkea silmätkin välillä kun oli niin aidon tuntuista menoa!

Onnellinen minä ja Mira Luoti

Tärähtänyt friendsie Miran kanssa, mutta on se vaan ihan parhaita laulajia ja biisintekijöitä <3

Nyt mä alan parantelemaan näitä suolaisista poppareista turtana olevia huulia ja juon ainakin pari litraa vettä! Saapa vielä lisättyä pöhöä ;D Haha!

Ollaanko siellä Angry Birds -faneja? :)

 

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

4 kommenttia

  1. Ansku kirjoitti:

    En ole varsinaisesti fani mutta sait kiinnostumaan leffasta kuitenkin. Jos vaikka kummitytön kanssa menis katsoon :)

  2. Mia kirjoitti:

    Hei,

    Oot ihan YLEX:n Jennyn näkönen! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *