Hae
Queen of Eve

Sensuroin ja sanon että saamarin kakkapyllyt!

*Sis. kaupallisia linkkejä

Kakkapyllyt kertaa kaks

Itkettäis jos ei naurattais niin paljoa, tai sitten mä oon vaan niin done etten jaksa reagoida. Kahden pienen chihun kanssa elämä on joskus aika vekkulia, ja tytöt ovat yksissä tuumin päättäneet pitää meidän vierashuoneen karvalankamattoa ruohikkona. Vaikka tytöt tekevät pääasiassa ulos asiansa, ja jos sisällä tulee tarve niin käyvät kylpyhuoneessa omalla paikalla, eli sille määrätyllä alustalla ”koiranvessassa”, on tuo karvalankamatto aivan liian houkutteleva.

Olen kuullut ennenkin koirapalstoilta (ihan rodusta riippumatta) että erilaiset karvaiset ryijymatot ym eivät ole hyviä ideoita koira (eikä kuulemma myöskään lapsiperheissä) mahdollisten vahinkojen takia. Karvalankamatoista on varsin vittumaista (pardon my french mutta sanon suoraan) kaapia ripulia ja oksennusta, ja se on muutenkin vaikea imuroida. Tuntuu että sinne jää aina jotain.

Meidän (Minnan) ruskea, mahdolliset pökäleet ja ripaskat hyvin naamioiva karvalankamatto kokee pian loppunsa ja vaihdetaan vähän raikkaampi ja helpommin puhtaana pidettävä matto lattialle. Sunnuntain kunniaksi kävin tsekkaamassa Elloksen* valikoiman sillä heillä on tänään 20% alennus kodin valikoimista (myös monet tuotemerkit ja huonekalut), joten nythän se matto kannatti tilata.

Kuvan matot täältä*

Mun valinta

Meidän vierashuone on valkoinen maaleiltaan, ja nyt siellä on musta vuodesohva, Kartellin hopeanharmaa laatikosto, ruskea matto ja terrakotan/tiilen värinen nojatuoli, joten hieman on värien sekamelskaa kun huone toimi pitkään hieman romuvarastona. Koirien (ja kissan) takia päätökseni oli mustavalkoinen, tosi hyvät arvostelut saanut puuvillainen graafinen ja yksinkertainen matto* joka on mahdollista pestä vesipesulla.

Uni-matot eri kuoseissa täältä*

Alennuksen kanssa tuolle 140 x 200 koon matolle tuli hintaa vain noin viisikymppiä, joten mielestäni tosi hyvä diili. Kyseistä mattoa oli monissa eri kokoluokissa ja paljon isompiakin olisi ollut tarjolla, mutta vierashuoneemme on kuitenkin kohtalaisen pieni tila joten sinne ei tarvita mitään mielettömän suurta mattoa.

Nyt sitten kädet ristissä kyynerpäitä myöten ettei koirat ja kissat enää oksentele tai kakkaa tätä mattoa, mutta jos sitten kuitenkin niin käy niin onneksi on helppo putsata!

Elloksen tarjoukset voimassa vain tänään sunnuntaina!

20% alennusta kodinvalikoimasta – koskee myös huonekaluja ja merkkituotteita!
Alennuskoodi: 355722*

Kodin valikoimaa pääset selailemaan suoraan täältä*

30% alennusta Elloksen oman valikoiman takeista & kengistä!
Alennuskoodi: 355720*

Elloksen takit täältä* ja kengät täältä*

Tsekkaa myös muut viikonlopun postaukset Persoonallinen tuoksu joka huumaa ja Ystävä ilman ikärajaa

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

5 kommenttia

 1. Jonna / palasia arjestani kirjoitti:

  Tulipa elävästi mieleen eräs karvalankamatto jonka meidän sakemanni oli ripuloinut päivän aikaan täyteen paskaa. Ei tarvinnu miettiä pesettääkö vai heittääkö roskiin…

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Hyiiiiiiiiiiiiiii :D Joo ei tollasta voi pestä oikein millään, yhtään jos menee oksennusta tai löysempää kakkaa niin ei sitä vaan saa puhtaaksi kotona. Hyi helvata. Ja kerran kun siihen jotain jää niin eläimethän menee siihen uudestaan.

 2. MariA kirjoitti:

  Mä oon tullu siihen tulokseen että mitä hienompi matto, sitä todennäköisemmin joku nelijalkainen siihen a.) oksentaa b.) paskoo tai c.) kusee. Jokerina on että joku (koira) iskee siihen hampaansa tai kyntensä (kissa) ja riipii naru kerrallaan… Tästä todisteena mulla on aikoinaan ikeasta ”väliaikaiseksi” ostettu olohuoneen sysiruma valmiiksi paskanruskea-beige matto, mikä ei jostain syystä ole kelvannut eritteiden laskualustaksi meidän kissalle tai koiralle. Tähän mattoon stoppasi myös aikoinaan meidän koiran matontuhoamiskausi.. Sen sijaan vierashuoneessa on kokeiltu kahta vaaleaa mattoa, molemmat kokeneet varmasti kaikki erite- sun muu hyökkäykset. Olen alistunut rumien mattojen (ja sohvan -olen varma että kissa kusisi sen oikopäätä tai muuta vastaavaa..) vangiksi niin kauan kuin ainakin kissa on talossa :D

 3. JK kirjoitti:

  Hahah, meillä oli kans ulkomailla asuessa koira hoidossa ja juurikin sellainen iso hieno oranssi aika erikoinenkin karvalankamatto (näytti osin, että ois ollu rastoja täynnä :D) No sinnehän se koira kakki. Jeeessh. Itekin voi sotata. Ostin hienon uuden vaalean beigen maton ja enpä juuri koskaan juo punaviiniä. Miksi sitten silloin join – ja kaadoin koko lasin uudelle matolle. Ei vesipesua, mut heti vein ammeeseen ja pesin ja eipä siihen mitään jäänyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *