Hae
Queen of Eve

Talvitakkia ja kenkiä etsimässä (mukana alennuskoodi)

*) Postaus sisältää Affiliate-linkkejä

Mä kadehdin niitä ihmisiä keillä on takkeja ja kenkiä joka lähtöön sillä mä en kuulu niihin. Jotenkin takit on aina olleet vaikea asia eikä hyviä kenkiäkään usein löydy. Vartaloni on hankalan muotoinen turhankin kurvikas ja oudoilla mittasuhteilla oleva, ja jalatkin leveähköä lestiä joten istuvuusongelmia on useasti.

Sain Ellokselta* kertakäyttöisen alennuskoodin 325728 jolla saa 40% alennusta ostoskorin kalleimmasta tuotteesta 25.10.2015 asti,  ja kävinkin heti hakemassa jo kauan himoitsemani kunnollisen talvitakin jota en aiemmin ollut raaskinut tilata. Áhkká – Lämmin untuvaparkatakki joka suojaa lumelta ja kosteudelta ja siinä on vettähylkivä päällyskangas. Takissa on korkea kaulus ja irrotettava säädettävä huppu jossa irrotettava tekoturkisreunus.

Mun mielestä tuo oli tosi ihana ja mun oli ihan pakko hankkia se, ja nyt innolla odottelenkin että tulkoon vaan mitkä kelit tahansa, I’m ready!

Parkatakki*

Tällä hetkellä mulla on muutama ohuempi ja kevyt syystakki sekä tuulitakki, ja sen lisäksi talvea varten siisti musta pidempi huopatakki ja yksi pullea untuvatakki, mutta sellaista sään kestävää lämmintä takkia ei ole, mutta kohta on. Haluan tuolta takilta myös sitä vedenkestävyyttä jos nyt maltan ulkoillakin, ja odotan että tulisi joku ihan pommi talvi, tai muuten vaan hirveä loskapaska. Odotan tai en niin sellainen varmasti tulee ainakin jossain määrin, eikä tuolla ulkona viitsi lenkkeillä liian ohuessa takissa tai sellaisessa michelinuntsikassa joka imee jokaisen  vähääkään kostean lumihiutaleen sisäänsä.

Kengissä mä talvella (ja syksyllä) preferoin varrellisia, ja etenkin erityyppiset maihinnousukengät on mun suosikkeja! Niinpä mä kotiutin Ellokselta sellaisetkin ja kerrankin tein ostosta tehdessäni päätöksen että ei, mä en hanki kaikkea mustana vaikka oonkin sellainen allblackeverything henkinen ihminen. Joo, musta on aina muodissa ja mä rakastan mustaa, mutta kyllä sitä on kiva piristää välillä vähän jollain toisellakin värillä. Niinpä mun mukaan lähti nuo keskimmäiset kengät… Jep, viininpunaiset maiharit, on muuten aika ihanat! Kahta muuta harkitsen vielä, mutta nekin oli mieleeni.

Vetoketjulliset nilkkurit* / Viininpunaiset maiharit* / Venykkeelliset nilkkurit*

Mä keräsin parit lempparitakit tuolta kollaasiksi ja hotsittais tosi paljon tilata vielä joku, mutta ehkä odotan jotain uutta alennusta kun jo yhden takin tilasin. Elloksella on aika hintaviakin tuotteita kuten esim. tuo CLOSE By DENIM ”The Coat” joka on yli 300e hintainen takki, mutta nyt siitä tosiaan saa tuolla Elloksen kampanjakoodilla 40% alennusta.

CLOSE By DENIM takki* / Oversize bukleetakki*

Parkatakki nahkahihoilla oliivinvihreänä ja mustana*

Epäsymmertiset villasekoitetakit mustana ja harmaana*

Jos sulla on siis ollut mielessä tilata joku juttu Ellokselta* mutta et ole raaskinut niin nyt se kannattaa, saat nimittäin 40% pois hinnasta. Näin lokakuun lopussa kaikenlaiset kalliimmat tuotteet kuten päällysvaatteet, kengät ym tulevat ajankohtaiseksi joten kannattaa hyödyntää alennus jos vain suinkin on tarvetta.

Koodi: 325728

Tarjous: -40% ostoskorin kalleimmasta tuotteesta Alennus voimassa 25.10 asti, koodi on kertakäyttöinen.

Naisten päällysvaatteet Elloksella => TÄSTÄ*
Naisten saappaat ja nilkkurit Elloksella => TÄSTÄ*

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Emmi kirjoitti:

    Moikka!

    Olen huomannut, että tilaat usein vaatteita netistä? Kuinka usein koot menee nappiin vai joudutko usein palauttamaan? Itse en yleensä viitsi paljon tilailla koska tiedän etten kuitenkaan jaksaisi ikinä lähetellä vaatteita takaisin vaikka vaatekaupassa yleensä ensimmäinen koko jota koitan on oikea. Hyvää viikonloppua sinne! :)

    • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

      Joo kyllä mä tilaan aika paljon, etenkin Ellokselta, mutta myös esim. Stockmann, Hennes & Mauritz, ja tovi sitten tilasin myös Lindexin nettikaupasta. Mä rakastan nettishoppailua kun siinä saa rauhassa katsella ja miettiä ja klikkailla vaatteita ostoskoriin ja sieltä pois jne. Koot vaihtelee kyllä tiettyjen mallistojen ym. kohdalla, mutta aika hyvin noissa nykyään on kerrottu onko pientä vai suurta mitoitusta vai paikkaansa pitävää, ja Elloksella asiakkaat usein on arvioineet vaatteita joista saa sitten hyviä vinkkejä. Pääasiassa Elloksen ostokset on 95% menneet nappiin, mutta esim. H&M koen mitoituksen olevan usein outo, ainakin mun vartalotyypille. Usein housut siellä on tosi kittanoita reisistä ym ja yläosat harteista. Niitä olen usein joutunut palauttamaan mutta mä tilaan laskulle tms niin ei tarvi rahan kanssa puljata :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.