Hae
Queen of Eve

Vahinkolaukaus ja voittaja

Synkkä marraskuu, harmaata, ankeaa, sateista. Nyt viimeiset päivät ovat olleet juuri sellaisia miksi jotkut nimittävät tätä kuukautta ”masentavaksi marraskuuksi”. Mä oon kuitenkin ihan fine, enkä koe mitenkään erityisen masentavaksi tätä aikaa. Lisää vaan valoja ja kynttilöitä kotiin niin voi tunnelmoida!

Mun puhelin oli ottanut tietämättäni kuvan musta. En tiedä miten tuo on tapahtunut mutta kävellessäni olen jossain vaiheessa näemmä onnistunut moisen taideteoksen nappaamaan. On kiva kun puhelimestaan löytää kaikkia yllätyskuvia, haha! Minusta tuo on aika hieno joten olkoon tämän postin kuvituksena, tällä kun ei ole sen suurempaa virkaa kun päivän lupaamastani myöhässä julistaa LivBox a’la Eve arvonnan voittaja, ja voittajahan on Random.org numerogeneraattorin arpomalla kommentilla numero 120 (1-133) Hukkakukka! Paljon onnea! Olen laittanut sinulle meiliä :)

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *