Hae
Queen of Eve

Kuningatar ja hänen majesteettinsa makuuhuone

Mä rakastan kurkistella toisten koteihin, don’t get me wrong, en käy stalkkaamassa ihmisten ikkunoiden takana pimeällä, mutta kaikki mitä luvalla saa katsoa herättää uteliaisuuteni. Rakastan itse sisustamista ja teen sitä aika säännöllisesti kuukausitasolla pienin hankinnoin, mutta yleensä noin kahdesti vuodessa, aina syksyisin ja keväisin saan kunnon sisustuskärpäsen pureman ja huushollaan kunnolla ostellen uutta ja vaihtaen kausittaista tyyliä sisustuksessa.

Yhtään virallista sisustusaiheista postausta ei vielä tästä Minnan kanssa asuttamastamme ”Töölön Palatsista” ole tullut tehtyä vaikka olen lupaillutkin, mutta se johtuu ainoastaan siitä että asiat ovat olleet aika keskeneräisiä, ja itseasiassa ovat osittain vieläkin. Jos olisin todella tarkka ei näitäkään makuuhuonekuvia voisi päästää julkiseen levitykseen sillä esim. kattokruununi on asentamatta ja siitä puuttuu muutama hely ja hilu joita en ole saanut asennettua (kromisia irto-osia oli pussillinen leikkaa ja liimaa periaatteella), mutta ei anneta sen häiritä!

Tervetuloa kurkistamaan makuuhuonettani!

sdrdav

mdemde

Sängyssä mulla on korkeiden jenkkipatjojen suojana yksinkertainen (ei rimpsuhelmainen vaan suora ja siisti) Elloksen Vila-helmalakana*, ja päiväpeittona* Ellos Homen kaksipuolinen harmaa/musta peitto vinoruututikkauksella.  Tuohon samaan sarjaan kuuluu vielä kanttireunaiset tosi kivat paksut Tora-tyynynpäälliset* joita pidän isoissa koristetyynyissä. Nahkaiset räsymatot olen ostanut Ellokselta, ja ne on ehdottomasti yhdet parhaimmat Ellos-ostokseni ikinä. Normaalisti en räsymattojen ystävä ole mutta tuo erikoinen tekstuuri ja musta väri vaan toimi minuun. Pitkä 250 x 70 cm Arvada-matto* löytyy Ellokselta samoin kuin nuo lyhyemmät 150 x 70cm Arvada-matot*. Samaa sarjaa on käytävämattojen lisäksi myös isompana versiona, ruskeassa värissä, mutta nämä oli ehdottomasti mun juttu.

Kuten ensimmäisestä vilkaisusta voinee huomata, on makuuhuoneeni suhteellisen tilava. Makuuhuoneeseeni on erillinen pieni eteinen ja myös toinen uloskäynti, sillä tämä on ollut joskus piian huone! Komerotilaa (syvää sellaista!) on minun tarpeisiini paljon, korkea ikkuna ja syvä ikkunalauta tuo kivaa tunnelmaa. Makuuhuoneessa on myös kulunut harmaaksi maalattu alkuperäinen 1920-luvun lautalattia joka narisee aivan ihanasti, mun mielestä se on jotenkin kotoisan tuntuista.

sdr

dav

dav

Makkarissa mulla on ison sängyn lisäksi Ikeasta aikoinaan ostettu kampauspöytä joka toimii meikkauksen lisäksi hyvin myös työpöytänä, sillä olen hommannut siihen tosi hyvän tuolin Askosta. Jaksaa istua ilman että on peppu puuduksissa, ja läppärin kanssa pöydän ääreen mahtuu hyvinbloggaamaan. Mulla on myös oma lukunurkkaus Ikean nojatuolin ja rahin kanssa, tämä paikka odottaa vielä jonkun ihanan lukuvalon löytämistä jotta voin oikeasti hyödyntää sitä pimeinä talvi-iltoina lukemiseen ym. enkä vain ala säilyttämään siinä vaatteita ja kaikenlaista turhaa rompetta. Mieluista valaisinta ei vielä ole sattunut kohdalle joten saa nähdä milloin sellaisen saan hankittua.

sdr

sdrsdrdav

Mä rakastan valaisimia mikä varmasti ei ole käynyt epäselväksi. Mulla on kromisen kattokruunun lisäksi huoneessani kolme pöytävalaisinta, yksi seinähyllyssä (Ikean 9,95e maksava sinkkihylly varastoon mutta mä niin rakastan sitä!), yksi pöydällä ja yksi yövalona, ja jokainen erilaisia. Kartell Bourgie on mun uusimpia hankintoja, samoin kuin tuo Mokon valaisin kampauspöydällä. Ne on musta ihan super-ihania!

davsdrdavdav

Rakastan (yliannostus kohta sanaan rakastan) myös kaikkea kaunista pikkutavaraa, ja joitain mun on ihan pakko pitää esillä niin siihen tuo sinkkihylly on oiva paikka. Oikeasti todellakin olen sisällyttänyt sisustukseeni tuollaisenkin halvan rotiskon, mutta mun mielestä se vaan sopii kokonaisuuteen. Sokokselta kävin joku kuukausi tai pari sitten hommaamassa tuon mustahopean maapallon, sillä se kuvastaa hyvin intohimoani matkailua kohtaan ja on vaan todella makea.

davsdrdav

Makuuhuoneeni on aika linjassa, siellä on kaikkea mun silmään kaunista ja ihanaa. Vielä kun jaksaisin ylläpitää tätä siisteyttä koko ajan mitä tuli raivattua ennen kuvia, haha. Pariisista ostin tekotimanteilla koristellun Eiffelin, ja kynttilänjalat ovat Tsekeistä, ne on siellä niiden bravuureja!

Lipastot on ostettu vuonna miekka ja kilpi Jyskistä, sellaisina ihan kauheina puun värisinä lastulevyhökötyksinä mutta minäpä joskus maalasin ne mustalla huonekalumaalilla. Sudin vedot näkyy ja joistain paikoista maali on jo lähtenyt 10 vuoden aikana, mutta noi on mulle rakkaat ja kulkeneet jo useasta kodista toiseen. Mun silmään homma vaan toimii enkä nytkään pakkomielteisesti yritä saada lipastoja vaateriin kun tuo lähes 100 vuotta vanha lattia on paikoin niin epätasainen että menee ihan kieroon. Sittenpä tulee rako väliin, se ei mua haittaa.

sdrdav
dav

Yksi ihanin uutuus on Ellokselta blogin kautta lahjaksi saadut uudet pussilakanat. Siis eikö ole todella CHIC! Aivan tajuttoman ihanat! Mulla ei koskaan ole valkoisia lakanoita ja kaikki on aina vaan mustaa, mutta mun mielestä nää oli kertakaikkisen upeat. Musta puudeli koristaa niin tyynyliinoja molemmin puolin kuin pussilakanaakin. Tällä hetkellä nuo pussilakanasetit missä on yksi tyynyliina ja pussilakana ovat alennuksessa Elloksella vain 25 euroa, kun normaalisti ovat kympin kalliimmat. Doris-pussilakanasetti* on todella pehmeää pestyä ja kammattua puuvillaa eikä mulla ole vielä koskaan ollut saman tuntuisia lakanoita. On kuin vauvan nukkainen poski!

Tästä kuvasta muuten näkee hyvin kuinka tuo aiemmin mainostamani päiväpeitto on toiselta puolelta musta, toiselta harmaa. Voi pitää kivasti niin että molemmat näkyy, tai vaikka vaihtaa puolia!


Ja mikä on piian huoneessa parasta? No tietysti se että sen yhteydessä on oma wc ja suihku! Kyllä vaan makuuhuoneen yhteydessä oleva kylpyhuone on aika luksusta, vaikkakin pieni mutta silti mulle kovin ihana. Kylppärissä mun suosikkijuttu on ehdottomasti tuo lattia, ja HSY:ltä voittamani Finnish Design Menu-roskakori, vaatimattomasti 175 euroa… (Huh, en ikinä ostaisi itse noin kallista!). Ellokselta sain blogin kautta lahjaksi myös uuden suihkuverhon jonka ripustin tänään, aiempi oli musta valkoisella tekstillä, Henkkamaukasta hankittu, mutta nyt tuli vähän enemmän valoa kun tuo Vile-suihkuverho* on ylhäältä vaalea, ja vain alhaalta musta. Tuo suihkuverhokin on muuten nyt alennuksessa 25 euroa, joten säästää siinä kympin normaalista.

Kiva kun kävit tsekkaamassa mun makuuhuonetta. Mitäs oot mieltä sisustuksesta? Ellokselta saa VIELÄ TÄNÄÄN 40% ALENNUSTA kalleimmasta tuotteesta koodilla 325728 eli ei muuta kuin pikaisesti shoppaamaan :) Shoppailemaan pääset suoraan TÄSTÄ!

*) Postaus sisältää Affiliate-linkkejä

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

16 kommenttia

 1. Veera kirjoitti:

  Voi mikä huonekateus iski! Ei ole pakko vastata jos menee liian henkilökohtaiseksi, mutta mitä ihmettä sä teet työksesi?! :D Alanvaihto kiitos, jotta olisi varaa noihin ihanuuksiin.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Heh, ei mun työt kyllä ole mikään salaisuus, mutta ei ne kyllä myöskään liity sisustukseen oikein mitenkään, sillä ihan normaalihintaisia ja alennushankintoja teen. Ei siis ole mitään niin kallista mitä ei normipalkallakin saisi :)

 2. Noora kirjoitti:

  Moi! Aivan ihana makkari, mistä tuo sängynpääty ja siinä oleva valonauha ovat peräisin? :)
  Pakko saada samanlaiset!

  Noora

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Moikka moi! Sängynpääty on erään eksäni tekemä, metalliputkista hitsattu sellaiseksi rosoisen näköiseksi niin että jos haluaa hieman ”industrial-tyyliä” niin sitä voi pitää ilman huppuakin. Ompelijalla olen teettänyt hupun ja pehmusteen. Sängynpääty on normaalia huomattavasti korkeampi joten sellaisia ei kaupassa ollut aikoinaan. Nykyäänhän monet tekee sängynpäädyt itse, ja on tosi upeita näkynyt eri blogeissa. Kannattaa googlata! Valonauha on ostettu noin 1kk sitten Sokoksen sisustusosastolta, ostin valkoisen makkariin ja olkkarissa on ikkunalaudalla sellainen missä on ruskeaa ja harmaata ym. Hinta on noin 30e :)

 3. MM kirjoitti:

  Kiitos kurkistusmahdollisuudesta.
  Kaikki oli muuten täydellisen ihanaa, mutta mun silmiä eivät puudelit hivelleet.
  Muuten kaunista ja harmonista.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Puudelit oli mullekin ihan uusi juttu, en omista yhtiäkään kuviolakanoita joten tämä oli kivaa vaihtelua. Tuskin alan kuviolakanoita jatkossa käyttämään mutta noi puudelit jotenkin toimi itselleni ja oli söpöt :)

 4. JJ kirjoitti:

  Oi! Minusta nuo puudelilakanat ovat hienot! Ja muutenkin voisin ottaa tuon huoneen itselleni juuri tuollaisena! Todella hieno!

 5. Outi Karita kirjoitti:

  Mä oon vähän sun sisustuspostauksia kaivannutkin. Vaikka musta ei oo mun juttu sisustuksessa, niin silti tykkään katsella ja jonkun muun kotona se voi mun mielestä ollakin tosi hieno. Oot todella kauniisti sisustanut ja sulle tuo sisustustyyli sopii just sulle! :)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   No nyt mä vihdoin sain jotain aikaisiksi kun en antanut pienten keskeneräisyyksien häiritä :) Musta on aina muodissa, siinä on se hyvä juttu ja siihen on helppo yhdistellä muita värejä jos haluaa, ja ei näy lika (mutta pöly kyllä) :D Mäkin tykkään katsella erilaisia tyylejä, ja ihailen monia sisustuksia ja juttuja vaikkei ne aina oiskaan just mun juttu.

  • minä taas kirjoitti:

   Mä en kans ikinä haluaisi sisustaa mustalla ja valkoisella. Se on meikäläiselle liian tylsää ja väritöntä, mutta sinun kämpässäsi se näytti ihan kivalta.

 6. veera kirjoitti:

  Siis aivan tajuttoman makee!

 7. idaelisa kirjoitti:

  Noi puudelit on kyl söpöt. Ja noi nahkaset räsymatot on ihanat!! Harmi etten tajunnu lauantaina käydä sun huonees kunnolla, vai oliko sulla noita vielä sillon edes lattialla? :) Eikä oo kyllä pahan hintasetkaan, täytyy laittaa muistiin.

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Ei ollut makkari vielä lauantaina tuossa kunnossa. Sunnuntaina raadoin ja siivosin :D Matot on kyllä ollut lattialla jo jonkun kolmisen viikkoa, mutta pussilakanat ja suihkuverhon laitoin vasta eilen :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.