Hae
Queen of Eve

Pois neljän seinän sisältä

IMG_20150705_120304
Mulla on ihan voittajafiilis nyt kun sain itsestäni irti oikeesti alkaa tekemään asioita. Liian pitkään olen ollut sellainen sosiaalinen erakko joka elää omilla ehdoillaan ja näkee vain työkavereita töissä ja muita kavereita ei juuri ollenkaan saati yleensäkään jaksa tehdä mitään töiden jälkeen arkena, mutta nyt yhteisasumisen ja takaisin Helsingin keskustaan muuttamisen jälkeen on sosiaalinen piirini kasvanut ja päässyt taas uuteen kukoistukseen. Sosiaalista kanssakäymistä on toki ennen rajoittanut asuminen Vantaan perukoilla, paikassa jonne ei niin vaan viitsi kukaan tulla, eikä työpäivän jälkeen sinne ajettuaan jaksa uudestaan minnekään ihmisten ilmoille lähteä kun sekin vie taas tunnin että olisi jossain mestoilla. Joskin ero on ikävä asia, mutta jos ajatellaan positiivisesti niin on se tuonut myös jotain hyviä asioita takaisin elämääni = olen enemmän ihmisten ilmoilla, teen asioita, poistun kotoa ja näen ystäviä!

IMG_20150704_120130Lauantai keskustassa alkoi 12cl Cavalla ja jäävedellä, ihan sen kunniaksi koska voin!

Tämän viikonlopun pyhitin rentoutumiselle ja kivojen asioiden tekemiselle, ja vietin aikaa ystäväni Minna U:n kanssa. Oli tosi vapauttavaa sanoa EI ylitöille, ja vaikka rahapussissa se kirpaisee jos ylityöt sivuuttaa, niin henkinen hyvinvointi veti pidemmän korren tällä kertaa ja koin että hyvällä omatunnolla, kovasti ylitöitä paiskineena voin kerrankin jättää viikonloppuiset ylityöt tekemättä. Halusin nauttia vapaasta ja siitä että kerrankin on hyvä kesäsää, ja voi vitsi mitkä helteet perjantaille ja lauantaille pamahti, eikä ihan kurja ole tämä sunnuntaikaan vaikka sää onkin pilvinen.

IMG_20150705_141159
Mä ostin pari viikkoa sitten Groupon-diileistä tosi kivan Sunlinesin Helsinki by the sea risteilyn. Kaksikerroksisella m/s Emma -laivalla rauhallisesti ajeltiin 80min Helsingin edustalla ja tykkäsin ihan hitokseen. Tarjouksena oli 19 eurolla kaksi henkilöä, kun normaalisti tuo hinta on yhdeltä (eli yhteensä 38 euroa). Varattiin sitten lauantaille tuo lähtö kun sää oli niin mieletön, ja mikäs siinä merellä kelluessa ja ihaillessa Helsinkiä ja sen saaria vähän toiselta kantilta! Risteily lähti Kauppatorilta Presidentinlinnan edustalta ja sen aikana näkyi muun muassa Klippan, Ursula, Kaivopuiston mattolaiturit, Sirpalesaari, Uunisaari, Suomenlinna, Kuninkaanportti, Kustaanmiekka, Vasikkasaari, Kruunuvuoren ranta, Korkeasaari, Tervasaari, Kruununhaka, Katajanokka ja sen jäänmurtajat. Grouponilla näyttäisi olevan vielä sama risteily tarjouksessa yhden päivän ajan, joten kannattaa ehdottomasti ostaa jos moinen yhtään kiinnostaa, voin vilpittömästi suositella (eikä tämä ole yhteistyö tai maksettu mainos).

IMG_20150705_140713IMG_20150705_140829IMG_20150705_120120
Oli kyllä tosi ihana nauttia upeasta hellesäästä ja maisemista Helsingin edustalla. Tuo risteily oli juuri sopivan pituinen ja jaksoi hyvin sen aikaa merellä killua. Mä voisin ehkä mennä vielä pidemmällekin jollekin toisenlaiselle reissulle, ja Grouponista löysin myös tälläisen Strömman 2,5 tunnin saaristoristeilyn Helsingin edustalla. Tuokin voisi kiinnostaa, hmm… Ei ole kauaa aikaa miettiä, tuokin tarjous näemmä poistuu vuorokauden sisällä…

IMG_20150704_133612

Laivalle oltiin onneksi varustauduttu aurinkorasvalla ja sitä kuluikin aikamoiset määrät, josta huolimatta kuitenkin ihan pikkuisen paloin otsasta. Hehe. Juomana laivalla toimi jääkylmä Pepsi Max ja ah, kylläpä oli hyvää! Tuota reissua fiilistelen nyt jotenkin ihan kympillä, sillä tuo oli ehdottomasti yksi kivoimmista kesäpuuhista mitä on tullut tehtyä lähiaikoina. Upeeta, mahtavaa! Jotenkin todellista mielenrauhaa!

IMG_20150704_151750 IMG_20150704_171300IMG_20150705_105645
Risteilyn jälkeen käytiin vielä Rafaellossa syömässä todella hyvät caesarsalaatit maissikanalla ja sen jälkeen jälkkäreillä Starbucksissa ja katselemassa kadun vilinää. Della Marga olisi houkutellut aika kovasti mutta saatiin taisteltua kiusausta vastaan, tosin Stockmannin laukkuosastolla ja KappAhlissa tuli pyörähdettyä, josta onneksi vain viimeisestä kaksi pientä ostosta. Oli tosi ihanaa viettää putkeen kuusi tuntia ulkona, sellaisesta ei ole päässyt oikein vielä tänä kesänä nauttimaan. Mä toivon että vastaavia ilmoja olisi paljon tarjolla, koska se toi mulle ihan uudenlaista energiaa ja itse tarvitsen lämpöä ja valoa.

Mites teidän viikonloppu?

Yksi kommentti

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Sulla on ollut kivan oloinen viikonloppu ja kyllä mä ainakin sellainen sosiaalinen eläin olen, että nautin suunnattomasti ystävien treffailusta, joskin myös omastakin ajastani :) Mun viikonloppuun kuului mm. talviruokintaa heitto mereen ja uus Terminator :)

    http://outikarita.fitfashion.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *