Hae
Queen of Eve

Parhaat Bette Box bongaukset

Jo vuosia Bette Boxia tilanneena ja vilpittömän innoissani boksia aina mainostaneena ajattelin käydä läpi viime vuoden bokseja. Jokaisessa boksissa on ollut suosikkinsa, mutta tässä postauksessa ajattelin nostaa esille viisi parasta bongausta joita en olisi ilman Bette Box tilausta tullut varmaan koskaan kokeilleeksi.

Mulle itselleni tuo uusiin kosmetiikkatuotteisiin tutustuminen on juurikin se homman ydin, sillä kaupathan suorastaan pursuaa kaikenlaisia kosmetiikan uutuustuotteita enkä näin taviksena automaattisesti voi kaikkea uutta ostaa, eikä kaikki tieto minua edes tavoita. Bette Boxin avulla olenkin bongannut itselleni monia hyviä juttuja jotka ovat jääneet pysyvään käyttöön. Nyt esittelen teille niistä viisi viime vuoden parasta!

Parhaat Bette Box kosmetiikkatuotteet viime vuodelta x 5

Zadig & Voltaire – This is Her!

Tykkään siitä, että bokseissa on usein mukana ylimääräisinä extroina pieniä tuoksunäytteitä. Viime vuonna bongasinkin pari todella hyvää tuoksua ja yksi niistä oli tämä Zadig & Voltairen tuoksu johon huumaannuin niin paljon, että oli ihan pakko se itselekin hankkia boksin innostamana.

Tässä oli jotain ihanaa ja erilaista, en varmasti olisi mennyt kaupassa edes tuoksuttelemaan tätä, eli varsin hyvä bongaus!

Madara – Milk To Oil Scrub

Tää vei mut täysin mennessään heti ensitestailulta. Itselläni kun on pintakuiva/rasvaisuuteen taipuva sekaiho, ovat erilaiset kuorinnat mun bestiksiä muutenkin ja käytän niitä paljon. Tämä nousi uudeksi suosikiksi ja viime vuonna tulikin ostettua muutama tuubi tuotetta!

Lumene Nordic Chic – Eyebrow Fixing Gel

Tässä on tuote jota en IKINÄ ostaisi ilman Bette Boxia. Olen pitänyt näitä ihan turhina humpuukeina ja tarpeettomina kaikille muille paitsi tuuheille unibrow-ihmisille, mutta kappas vaan, kyllä ne minunkin haituvat menevät parempaan kuosiin kun laittaa hieman geeliä kulmakarvaan. Eivät harota mistään suunnasta!

Helein kauneusravintolisä

Viime vuoden Bette Boxeissa tuli mukana kaksi Heleinin kauneuslisää ja jo ensimmäisestä purkista olin koukussa. Olen tosi huono syömään mitään pillereitä, mutta nämä veivät tehokkuudellaan mun sydämen. Kuukauden käytöllä näin muutokset mm. kynsieni kasvussa joten nämä jäivät pysyvästi suosikeiksini ja syön Heleinin ravintolisää päivittäin.

Sally Hansen – Miracle Gel kynsilakat

Enkä olisi muuten näitäkään ostanut ellen olisi ensin bongannut Bette Boxista! Siis aivan huipputuote ja todella pysyä ja ihanan kiiltävä geelikynsilakka! Todellakin pysyvyys on aivan eri luokkaa kuin normaaleissa kynsilakoissa jotka lohkeilee mulla jo päivässä (etenkin uimassa käydessä), vaan tämä pysyy hyvänä kynsissä. Ihanaa!

Pitkäaikaisena Bette Boxin tilaajana ja heidän yhteistyökumppaninaan mulla on ilo antaa lukijoilleni ihan todella hyvä tarjous Bette Box tilauksesta! 

Blogini henkilökohtaisella alekoodilla ensimmäinen boxi hintaan 14,90e (norm. 18,90e/kk). 4 euron alennus koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen kokonaishintaa. Koskee myös limited edition boxeja ja lahjatilauksia!

Alekoodi QUEENEVE voimassa 1.2. – 28.2.2018 ja tilaamaan pääset suoraan TÄSTÄ!

 ♡ SEURAA MINUA ♡

Queen of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *