Hae
Queen of Eve

Yks päivä pääsiäistä riitti, kiitti!

Pääsiäistä voi vietellä vielä monta päivää, mutta mulle pitkäperjantai porukoilla riitti ihan tarpeeksi tätä pääsiäistä. Enempää ei tarvita juhlallisuuksia kun tämä ei oikein ole mulle erityinen juhla. Muutamat suklaamunat on maisteltu, lammasta on syöty ja siinä se sitten onkin. Ei mämmit ja pashat kiinnosta, eikä tällä juhlalla ole uskonnollista merkitystä kun en ole uskossa. Lapsena pääsiäistä oli mummolassa ihana viettää, kun siellä oli paljon pääsiäiskoristeita ja sai etsiä niitä suklaamunia. Niin, ja silloin virpomiskulttuuri oli vahvasti elossa, minäkin liikuin koristeltujen pajunoksien kanssa virpmassa tuttavia.

Mutta en valita nytkään vaikkein pääsiäistä mitenkään erityisemmin vietä. Kivaahan se on, kun on neljä päivää putkeen tällaista vapaata. Mulle tosin mikään päivä ei koskaan ole täysin vapaapäivä, sillä nytkin teen töitä kirjoittaessani tätä postausta ja julkaistessani sen. Tosin, voin sen tunnustaa, että tämä kohta on ihan iisiä. Näitä kuulumispostauksia on usein kohtalaisen helppo kirjoittaa, mutta menihän eilenkin taas aikaa ja huomiota siihen, että tuli jotain kuvia napsittua. Sitä ei enää niin unohda, aina on oltava valmiudessa ja miettii alitajunnassa saisiko tästä tai tästä hyvän kuvan tai materiaalia blogiin.

Hassua sinänsä ajatella, että tavallaan ne kokonaan täydet vapaapäivät on täysin poissa. Sellaisia päiviä ei enää ole milloin ei jotenkin olisi somessa, ideoisi, kuvaisi tai miettisi jotain blogiin liittyvää asiaa… Toisaalta, tämä ei ainakaan toistaiseksi tunnu minkäänlaiselta ongelmalta, eli tarkoitus ei ole napista, kunhan vaan tein huomioita.

Mutta se pääsiäisestä ja vapaapäivättömyydestä. Päivät ne vaan menee eteenpäin ja nyt oikeesti alkaa näyttää keväältä. Maanantai kuulemma tekee kuitenkin käännöksen takaisin talveen päin ja silloin on luvassa jonkin sortin lumimyräkkä. Peruskevät Suomessa, mennään eestaas koko ajan. No, mua ei haittaa koska mä pakenen täältä kohta toviksi Espanjaan. Mulla ei ole enää kauaa siihen, että pääsen itse siirtymään suoraan kesään.

Oon tosi innoissani siitä, että tänä vuonna saan kokea lämpöä ja aurinkoa normaalia enemmän ja pääsen ottamaan varaslähdön kesään jo normaalia aiemmin. On niin kiva ajatus, että kun tulen kuukauden reissulta Espanjasta, on täälläkin ympäristö muuttunut vihreäksi ja varmaankin ainakin +15 astetta lämmintä. Vai voiko toukokuun lopulla olla vielä niin lämmintä Suomessa? Pari kesää sitten oli kyllä todella hyvä toukokuu, se oli aivan mahtavaa aikaa ja parasta pitkään aikaan!

Vaikka pitkä ulkomaanreissu on tiedossa niin mä vietän pääsiäistä niin, että selaan vähän väliä Rantapallon äkkilähtöjä. Mietin jo valmiiksi muita mahdollisia reissuja, haluaisin etenkin heinäkuussa pariksi viikoksi johonkin, mutta kun en ole varma saanko matkakaveria. Plääh. Inhottava seikka, tästäkin syystä olisi hyvä että olisi poikaystävä, todennäköisesti voisi matkustella enemmän. Olisi poikaystävän lomat, omat lomat, kaverien lomat jne. Mahdollisuudet paranee.

Oon vähän tylsä tässä, mutta yksin en halua matkustaa. Kuka ilmottautuu siis mukaan? Heinäkuussa pariksi viikoksi rantalomalle aurinkoa ottamaan? Vapaaehtoiset voi laittaa meiliä, kaipaan seuraa aurinkotuolille ja mereen polskimaan! Nimimerkillä: Lihava nainen rannalla -79

Psst! Elloksella juhlitaan pääsiäistä ja heillä on Happy Easter ale jossa saat 25% alennusta tilauksestasi, myös merkeistä ja ALE-tuotteista koodilla 375715 ja alennus on voimassa 02.04.218 asti! Kannattaa mennä katsomaan Elloksen valikoimaa, shoppailemaan pääset suoraan tästä!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *