Hae
Queen of Eve

Jännittää niin ettei malta nukkua

Ilmeeni kun en tiedä miten päin olisin… Iik ja kääk!

Jännittää niin että kohta on jännäkakat housuissa

Tää on ihan hullua. Kello on 03.30 ja mä kukun edelleen hereillä, yönä jolloin mun pitäisi levätä erityisen hyvin. Mulla alkaa aamulla uusi duuni, ja mua jännittää niin etten saa unta! Tällainen ei todellakaan ole mulle normaalia, mutta kauhistuttaa etten heräisi kelloon vaikka herätyksiäkin laitoin useamman peräkkäin, ihan vain varuiksi jos sammuttaisin torkutuksen.

Mun jännitys ei kuitenkaan johdu mistään pelosta, vaan pikemminkin ilosta ja innosta, siitä että pääsee kohti uusia tuulia ja kokeilemaan jotain hieman erilaista. Mä olen kymmenen viimeistä vuotta viettänyt tavalla tai toisella asiakaspalvelussa, joten on tosi mielenkiintoista siirtyä tekemään hieman toisenlaisia hommia. Tokikin lähes kaikilla aloilla aina joku on asiakas, mutta kuitenkin, ei ihan samanlaista kuin ennen.

Oikein jos pinnistän ja tämän jälkeen laitan koneen kiinni, ehdin nukkua noin neljä tuntia. Tiedän että se on aivan liian vähän, mutta minkäs sitä voi jos on ihan intopinkeenä eikä jännitykseltä malta nukkua. Kääk! Toivottavasti teillä kaikilla on hyvä fiilis heti aamusta, ja viikko lähtee hyvin käyntiin!

Muista tsekata myös mun edellinen postaus  Nyt loppuu se paskan taputtelu ja Konmaritan mun koko elämän järjestykseen

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *