Hae
Queen of Eve

Punkkua, hellettä ja historiaa

IMG_20150516_200717

Neljän päivän blogihiljaisuus on nyt loppu, ja julistan palanneeni takaisin Suomen kamaralle sekä blogini pariin! Heippa hei, on kiva olla takaisin ja mennyt neljä päivää tuntuu vähintään viikolta, ellei jopa kahdelta! Olin siis reissussa ihan ulkomailla asti, ja valloitin Unkarin pääkaupunkia Budapestiä pari kolmisen päivää tutkien, kesästä, auringosta, ja ihanasta helteestä nauttien. Ja yäk, oli ihan kamala palata takaisin Suomeen. Täällä kutsuu arki ensi viikolla, typerät rutiinit ja ihan pöhkö ilmasto. Miksei täällä voi olla kunnon kesä käynnissä? Tekisi mieli lähteä tältä seisomalta takaisin Budapestiin nauttimaan lämmöstä ja valosta!

IMG_20150516_132325Käsittämätöntä kuinka kaunista siellä oli. Silmille riitti ihasteltavaa ja mieli lepäsi. Suuri kaupunki mutta jokainen rakennus ja silta oli mahtava, paljon patsaita ja voi mikä määrä puita! Harvoin isot kaupungit ovat niin vehreitä!
IMG_20150516_133004
Yksi pakollisista kuvista. Tästä vähintään tunnistaa missä tuli oltua.
IMG_20150516_133913
Vapaudensilta ensimmäisenä iltana. Kännykällä napattu kuva, tunnelma tuolla oli mahtava!
IMG_20150513_224211Budapestissä tuli nautittua pullollinen punaviiniä, vaikka oltiin italialaisessa ravintolassa, tilattiin unkarilaista viiniä. Oli ihan hyvää. Puna nousi poskille ja huuma päähän. Se tuli tarpeeseen… :)
IMG_20150516_131816Nämä on niitä hienoja hetkiä elämässä. Nähdä maailma linnun silmin. Kaukaa ja korkealta. Yölentojen hienoutena on nähdä kuinka kauniilta valaistut kaupungit näyttävät. 

No mutta, nyt ollaan kotona ja arki on arkea. Palaan siis rutineeihin vaikka vähän valitankin, kohta se elämä maistuu taas ihan kivalle. Maanantain jälkeen en blogiin tosiaan ole kirjoitellut ja tällä kertaa jätin ajastetut blogipostauksetkin väliin. Oli jotenkin sellainen tunne että mä tarvin ihan täydellisen rauhan ja hiljaisuuden hetkeksi enkä halua joutua vääntämään mitään puoliväkisin jos ei siltä tunnu. Viime aikoina elämä on ollut niin haastavaa, stressaavaa ja osittain alakuloistakin, joten koin että en jaksa enempää stressata ja kiireessä jätin hommat hoitamatta. Mutta ettehän te kai oo mua unohtaneet tällä välin?

Kirjoittelen pian Budapestin matkasta juttua, ostoksista, syömisistä, ja muista kuulumisista. Hirveesti on kaikenlaista, malttakaahan vaan!

6 kommenttia

  1. Jonna kirjoitti:

    Jee! Tervetuloa takaisin :) innolla odotan matkapostauksia!

  2. anna kirjoitti:

    Komppaan Jonnaa! :) Varattiin keskiviikkona Budapestin reissu kesäkuulle, eli mielenkiinnolla odotan mitä siulla on kaupungista kirjoiteltavaa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *