Hae
Queen of Eve

Kevättalven kauneimmat neuleet ja takit

*Sis. kaupallisia linkkejä

Neuleet ja takit kevättalveen

Päätti sitten päräyttää aivan hitollisen pakkasen ainakin tänne Helsinkiin. Tuo -15 tuntuu aika rapsakalta nyt kun on tovin tottunut olemaan nollassa tai jopa plussasäässä. Mä jo ehdin tuossa kuvitella kevään tulevan ja että paksumpia talvipalttoita saisi alkaa työntämään kaapin perukoille, mutta pöh. Ei vielä!

Oli miten oli, Halensilla* on juuri nyt muutaman päivän ajan mukavasti neuleita ja ihania takkeja 50% alennuksessa. Nämä ovat juuri sellaisia mitä voisi kohta alkaa käyttämään, eli eivät mitään Michelinukkopukuja joissa taas täytyy tänään kulkea.

Keräsin mun lemppareista kollaasin teille, jos kiinnostaa niin kannattaa pikaisesti käydä poimimassa omansa ennen kuin loppuvat! Hyviä tuotemerkkejä joita itse bongailin oli alennuksessa, ja sieltä löytyy mm. Vila, Only, Vero Moda, Zizzi ja Junarose monien muiden ohella.

1. neule täältä* // 2. neule täältä* // 3. neule täältä* // 4. neule täältä* // 5. neule täältä*

1. takki täältä* // 2. takki täältä* // 3. takki täältä* // 4. takki täältä* // 5. takki täältä*

Halens alennuskoodi

Muutenkin Halensilla* on kaikenlaista kivaa vaatetta tarjolla, joten kannattaa myös mahdollisuuksien mukaan hyödyntää tensikertalaisen tarjous jos ei ole tullut heiltä aiemmin shoppailtua.

Nyt mun lukijoilla on mahdollisuus saada 15% alennusta ensimmäisestä tilauksesta mikäli olette uusia rekisteröityviä asiakkaita Halensille. Alennus koskee vain vaatteita ja/tai asusteita (ei kosmetiikkaa, kenkiä tai kodintuotteita). Tarjous voimassa vain kerran per asiakas. 

Alennuskoodi on NY16 ja shoppailemaan pääset suoraan tästä*!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.