Hae
Queen of Eve

Mahtava marraskuun Bette Box!

Mahtava marraskuun kosmetiikkaylläri!

Marraskuun Bette Box oli ihan supermagee yllätys. Aina mä näistä tykkään, mutta tällä kertaa taas osui oikein jackpot kun boksi pullisteli todella hyviä tuotteita ja vieläpä yksi extrana pitkäaikaistilaajille. Se on ihan parasta, että Bette Boxilla muistetaan meitä kauemmin mukana olleita aina tasaisin väliajoin ja saadaan jotain ylimääräistä. Se palkitsee aina ja tuo spesiaalin fiiliksen siitä, että meidät todella huomioidaan.

Marraskuun Bette Box

Mun pakettini sisälsi kuusi tuotetta josta yksi oli kiitos pitkäaikaisesta tilauksesta. Jokainen tuote oli todella kiva ja itseasiassa mulle uutuuksia, jos nyt ei tuotemerkkinä niin itse tuotteena. Juuri heidän kyseisiä tuotteitaan kun en ole testannut ja nämä kaikki osuivat omaan tyyliini kuin nenä päähän.

Mennäänpä katsomaan tarkemmin!

IsaDora Natural Matt Oil-free meikkivoide

IsaDoran meikkivoide osui mulla heti ekana silmään. Kauneusprofiilin luoneet (Bette Boxin sivuilla oleva henkilökohtainen profiili joka vaikuttaa boksin sisältöön) oli huomioitu hyvin ja sain tästä vaalean sävyn.

Meikkivoiteen luvataan olevan puolipeittävä ja mattainen, ja sen hinta on n. 22e. Mulla on meikkivoide juuri loppumassa joten tämä on enemmän kuin tervetullut. Olen kokeillut tasan kerran aiemmin IsaDoran meikkivoiteita ja silloinkin käytössä oli joku mattainen öljytön tuote. Muistan että tykkäsin siitä, mutta oli ihan ”perus” ja minulla jonain hätävarana joten en ostanut toista. Katsotaan miten tähän tykästyn!

Simple Micellar Cleansing Wipes puhdistusliinat

Tämän tyyppisistä tuotteista tykkään ja näitä käytänkin aina aika ajoin, mutta Simplen vastaavia en ole koskaan kokeillut joten tämä on minulle siinä määrin uutuus.

Voin paljastaa, että joskus mä olen tosi väsynyt enkä millään jaksaisi pestä meikkejä pois. Typerää ja noloa, tiedän! Siihen mulla onkin ratkaisuna ollut yöpöydällä pienessä rasiassa olevat puhdistusliinat. Jos ei enää viitsi nousta niin kunhan jotenkin edes sen puhdistuksen hoitaa niin ei ole ihohuokoset aamulla tukkeessa, tämä on oiva apu siis ihan kotonakin eikä vain reissussa. Hinta  3,75e.

Manna Kadar Glow Illuminator hohdevoide

Mä olen tästä ihan älyttömän innoissani sillä rakastan hohtojuttuja ja highlightiin sopivia tuotteita. Manna Kadar on mulle merkkinä tullut tutuksi juurikin Bette Boxin kautta ja tämä on todella hyvä merkki. Jokaikinen tuote jonka olen Manna Kadarilta boksissa saanut on ollut ihan priimaa! Niinpä mä jo innoissani heti testasin tätä kädelle ja on todella samantyyppinen kuin Lumenen pipettipulloissa olevat illuminazorit joita käytän aktiivisesti (ja jotka myös ovat boksin kautta tutuksi tulleita).

Tätä voi käyttää ihan sellaisenaan korostamaan tiettyjä kohtia kasvoissa, tai lisätä meikkivoiteen sekaan tuomaan hehkua koko kasvojen alueelle. Ihana tuote! Hinta noin 29e.

Lumene Nordic Seduction Creamy huulipuna

Tästä mä olin myös ihan intopinkeenä, sillä mulla ei ole yhtään Lumenen huulituotetta tällä hetkellä, eikä muuten ainottakaan varsinaista huulipunaa. Olen pitkään käyttänyt vain nestemäisiä huulilakkoja jotka ovat mattoja, joten tämä kermaisen voidemainen koostumus ihan perinteisessä huulipunassa on todella tervetullutta vaihtelua.

Parasta tässä on vieläpä se, että väri ei ole minulle tyypillinen. On tosi kiva laittaa jotain ihan erilaista ja mikäs sen parempi väri loppuvuoteen ja jouluun kuin tällainen klassikko! Hinta 18,90e.

Elie Saab tuoksunäyte

Boksissa tuli myös Elie Saabin uusi tuoksunäyte, näistä mä pidän todella paljon. Mun puolesta vaikka jokaisessa boksissa saisi olla jokin tuoksunäyte mukana jos vain mahdollista, siis sellaisena ylimääräisenä tuotteena. Näistä kun saa todella hyvin käsityksen siitä millaisia uudet tuoksut ovat ja voi löytää monia uusia lemppareita. Itsekin olen tehnyt muutamia hajuvesiostoksia juurikin Bette Boxin tuoksunäytteiden innoittamana.

Novexpert Hyaluronic Acid – Kiitos pitkäaikaistilaajille

Ranskalaisten lääkärien kehittämä Novexpert on EcoSert-sertifioitu ja 100% luonnollinen ihonhoitosarja. Tämä on tarkoitettu iholle kosteuttajaksi. Kiva päästä testaamaan!

Marraskuun Bette Box oli kokonaisuudessaan mulle ihan 6/5 eli täydellinen paketti. Todella hyvä mieli on taas ja niin sitä on kyllä joka kerta iloisena kun paketin saa. Mä en enää osaisi olla ilman kuukausittaista Bette Box -tilaustani ja tämä jaksaa aina ilostuttaa. Joskus tuotteet on perushyviä ja joskus ihan täydellisiä, mutta harvemmin minkään sortin huteja tai pettymyksiä. Kosmetiikasta tykkäävälle ja uudesta innostuvalle tämä on kyllä ihan must hankinta.

Nyt kannattaakin tilata Bette Boxia esim. joululahjaksi, mun mielestä todella hyvä lahjaidea jota en voi kuin suositella. Omalle äidillekin tätä aina aika ajoin tilailen ja varmasti pukin konttiin lähtee taas 3kk pätkä :)

Joulukuun Bette Box tulee olemaan taas todella hyvä, siitä olen täysin varma. Kannattaa siis pistää tilaukseen itselleen, ystävälle, äidille tai jollekin toiselle läheiselle. Kivoja yllätyksiä on varmasti luvassa! Tilaamaan pääset suoraan tästä!

Tsekkaa myös postaukset Bette Box lokakuu ja Bette Box syyskuu

 

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *