Hae
Queen of Eve

Kolmen hengen uuden vuoden bileet

Viime yönä valvottiin aamu neljään ja laulettiin

Meillä oli vuodenvaihteen kunniaksi kolmen hengen bileet täällä kotona. Kilisteltiin lasilliset kuohuvaa, tilattiin Manalasta hyvää ruokaa ja katseltiin Vestan ja Vesalan esityksiä Senaatintorilta. Ei nämä kyllä olleet mitkään vuosisadan bileet, mutta sellaiset kuitenkin että ainakin sai laulaa ja nauraa sielunsa kyllyydestä.

Minna ja hänen miesystävänsä ottivat shampanjalasit Töölönlahdelle ja kävivät myrskysäässä katsomassa raketit livenä, minä istuin samaisen 15 minuuttia kotona tarkkaillen koirien reaktioita. Tytöt eivät olleet moksiskaan. Ei haitanneet rakettien pauke eikä meidän pienimuotoiset bileet. He vain leikkivät ja vetivät sen jälkeen sikeästi unta palloon.

Bileet olivat varsin kotikutoiset ja ennalta suunnittelemattomat

Viimeiset pari päivää kun oli tällä porukalla valvottu ja odotettu jännittyneesti yhteisen ystävämme esikoisen syntymää. Uuden vuoden aattona hän sitten saapuikin tähän maailmaan, joten bileet voitiin pitää juhlistaen myös uutta elämää ja tietysti muutenkin tulevaa vuotta 2019.

Minä en ampunut raketteja, en valanut tinaa enkä luvannut mitään. Paljon silti olisi asioita joihin pitäisi kiinnittää huomiota tänä tulevana vuotena ja tehdä toisin. Pyrkiä parempaan.

Tulevan vuoden teemat

Ilman erillisiä lupauksia olen kuitenkin päättänyt panostaa tiettyihin asioihin aiempaa tarkemmin. Ne asiat ovat oma henkinen ja fyysinen hyvinvointini, kauneus ja muoti (mulla oikeasti on petrattavaa ja koko vaatevarastokin pitäisi uusia) sekä Vaikuttajamedian kasvattaminen ja eteneminen työrintamalla. Some ja blogimaailma tulee olemaan siis hyvin aktiivisena osana elämääni tänä vuonna.

Toivottavasti teilläkin oli kivat uuden vuoden bileet. Tästä se vuosi 2019 starttaa!

Tsekkaa myös edellinen postaukseni VUODEN 2018 BETTE BOX SUOSIKIT

Kuvat Unsplash

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *