Hae
Queen of Eve

Edulliset Calvin Klein tuoksut

*Sisältää mainoslinkkejä

Calvin Klein tuoksut

On vuodesta toiseen olleet mun suosikkeja, kuten niin moni muukin. Mä olen sellainen tuoksuttelija joka rakastaa kaikenlaisia tuoksuja aina pyykinhuuhteluaineista ja huonetuoksuista kellariin ja bensiiniin. Tiedän, ehkä hieman outoa mutta tuoksu kuin tuoksu voi olla huumaava. Mulla on aina ollut herkkä hajuaisti ja nuuhkin kaikkea. Onneksi en ole allergisoitunut tai muutenkaan herkistynyt millekään tuoksuille mikä on nykyisin kovin yleistä. Mulle tuoksut on niin tärkeitä asioita elämässä joten toivoa vaan sopii ettei asian kanssa tule koskaan mitään ongelmaa.

Ennen olin sellainen nainen kellä oli hyllyssä parhaillaan jopa kolmisenkymmentä tuoksua samaan aikaan. Huh. Enää ei sentään ja olen koittanut typistää valikoimaa hyvin siinä onnistuen. Nykyisin käytän ehkä korkeintaan kolmea tai ihan maksimissaan viittä-kuutta tuoksua, sillä mielestäni on turhaa haalia tuoksuja vanhenemaan. Aikanaan käytin tuoksuja niin paljon että sain ne kyllä kulumaan nopeaan tahtiin, mutta nykyisin en ruiski tuoksuja joka päivä ja näin ollen käyttöasto on huomattavasti pienempi. Parempi siis valita vain muutama erilainen tuoksu. Jotkut sopii kesään, jotkut syksyyn ja talveen. Toiset kukkaisia, toiset mausteisia. Toiset juhlavampia, toiset arkikäyttöön. Erilaisille tuoksuille on paikkansa.

Uusi nettikauppalöytö joka myy tuoksuja todella edullisesti

Mun tuoksuvarastot oli ihan lopussa ja hetken aikaa googleteltuani löysin Hajuvesi.fi nimisen nettikaupan, joka nimestään poiketen myy kyllä paljon muutakin kosmetiikkaa kuin tuoksuja. Itseasiassa heillä on hyvät varastot kaikenlaista mielenkiintoista kauneusjuttua aina meikeistä hiustuotteisiin, mutta itse lähdin shoppailemaan pelkkiä tuoksuja. Se mikä heidän tuoksuissa ällistytti oli ihan mielettömän edulliset hinnat! Monet mun lempituoksuista oli selkeästi, korostan siis todella paljon edullisempia kuin esim. keskustan kaupoissa jos paikan päältä menisi ostamaan. Ero ei ollut pelkästään muutamia euroja, vaan ihan muutamia kymppejä parhaimmassa tapauksessa. Nopealla vertaillla huomasin, että heillä on myös muita verkkokauppoja edullisemmat hinnat, joten ei muuta kuin tilausta tekemään.

Mä valitsin tällä kertaa Calvin Klein tuoksut joista toinen on mun ns. arkituoksu jota voi mielestäni käyttää aina tilanteesta riippumatta, ja toinen tuoksu puolestaan ilta-, ja juhlakäyttöön sopiva. Kaikkiin hetkiin sopivaa Eternity Now tuoksua olen käyttänyt muutamia vuosia ja se on sellainen mistä ihmiset usein kysyykin, että mitä ihanaa tuoksua mulla on. Se on tosi tykätty. Eternity Now hajuvedestä sanotaan että se on koukuttava kukkaistuoksu (ja pitää kyllä paikkansa). Mehukkaan kukkainen, kuplivan valovoimainen ja värikäs. Alkutuoksu on mehukas nektariini, sydäntuoksuna puoleensa vetävä pioni ja pohjatuoksuna kashmirharso.

Enemmän iltakäyttöön suunnattu Calvin Kleinin Reveal tuoksu puolestaan on syyskuussa 2014 julkaistu sensuelli tuoksu, joka kuvauksen mukaan on kuin ylellinen kashmir-huivi ihoa vasten. Tässä tuoksussa hurmaavat puuteriset puusävyt ja ensituoksu on mielestäni aika voimakas etenkin edp -tuoksussa. Se alkaa rosee-, musta- ja valkopippurin purasevalla yhdistelmällä ja muuttuu iholla hetken kuluttua. Tuoksun sydämessä kukkii iiris yhdessä ambran kera ja lopuksi tuoksun sitovat yhteen santeli, kashmir, vetiveri ja myski.

Jos edulliset tuoksut kiinnostaa niin ehdottomasti suosittelen kääntymään Hajuvesi.fi -verkkokaupan puoleen. Itse olen todella tyytyväinen siihen että nopealla toimituksella sain todella paljon edullisemmalla hinnalla mun Calvin Klein tuoksut ja varmasti aion tilata sieltä jatkossakin.

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.