Hae
Queen of Eve

Boostia ripsiin ilman meikkiä

Postaus on toteutettu yhteistyössä Offerillan kanssa

Miten saa boostia suoriin ja vaaleisiin ripsiin ilman meikkiä ja ripsipidennyksiä?

Ripsipermanentti ja kestotaivutus kokemuksia googlailin tuskastuneena tovi sitten, sillä olin täysin kyllästynyt siihen etteivät ripseni näytä yhtään miltään ilman meikkiä. Syynä on yksinkertaisesti se että ripseni (ja kulmani) ovat todella vaaleat luonnostaan, eikä ripsien kestovärjäyskään ihan riitä kun ripset ovat täysin suorat eivätkä taivu laisinkaan. Mun tönkköripsien kanssa on ongelmia myös ripsentaivuttajan kanssa, ja tuntuu ettei taivutus oikein kestä, ei vaikka ohjeistuksen mukaan käytän vedenkestävää ripsiväriä. On vaan kai niin itsepäiset karvat!

Olen jo pidemmän aikaa sitten luopunut ripsipidennyksistä ja päättänyt pärjätä ilman, ja ihan hyvällä menestyksellä. Kun haluan laittautua käytän liimattavia tekoripsiä, mutta jäin kyllä kaipaamaan sitä sievää lookkia joka ripsipidennyksillä oli jo aamulla herätessä. Ripsipermanentti ja kestotaivutus paljastuivatkin oikeiksi vaihtoehdoiksi minulle: siinä saa sitä kaivattua boostia ihan au naturel lookkiinkin.

Offerillan kautta löytyikin edullisesti kattava listaus erilaisista ripsiin liittyvistä kauneushoidoista ja helsinkiläisistä kauneushoitoloista joissa palveluja oli tarjolla, ja päätin kääntyä Anne Valjuksen puoleen joka on ennen toiminut Kampissa Rose D’Orient hoitolassa, mutta sittemmin siirtynyt Salong Linen toimitiloihin Kaartinkaupunkiin Kasarmikadulle.

Salong Linen tilat olivat todella isot ja tyylikkäät, ja heidän tiloissaan toimii useita yrittäjiä. Saatavilla oli erilaisia palveluja aina ripsien kestotaivutuksesta kampaamopalveluihin ja Aesthetic Clinic Wallun tarjoamiin kauneuden pientoimenpiteisiin (huulten muotoilu, plasmahoito, mesolangat ym.)

Silmät päähän

Vaaleana naisena mä en valitettavasti omaa luonnostaan tummia ripsiä ja kulmia, joten värjäämällä on pakko tehdä pohjatyö. Valitettavasti se musta kestovärikään ei ihan kaikkeen auta, sillä vatupassin suorat tikkuripseni eivät vain näy ilman taivutusta, ja jos haluan olla ilman meikkiä ei taivutus pysy.

Ripsiteknikon kertoman mukaan mekaaninen taivuttaminen on myöskin rasitus ripsille (ja olenpa kuullut joskus joidenkin katkoneen ripsiään, kääk), joten kestotaivutuksen tai ripsipermanentin ottaessa siltäkin vältytään ja ripset pysyvät koko kasvukautensa ajan taipuneina: siis niin kauan kunnes uudet ripset kasvavat tilalle.

Ripsipermanentti ja kestotaivutus kokemuksia

Nyt on mullakin niitä kokemuksia kerrottavana, ja oma valintani oli maltillisempi kestotaivutus. Erona ripsipermanenttiin taivutuksella on se, että taivutus tehdään erilaisella välikappaleella jossa kaari on hienovaraisempi, kun ripsipermanentissa taas on käytössä rulla jonka ympärille ripsi kaartuu voimakkaalle C-kaarelle.

Hoitolakäynti kesti kokonaisuudessaan vajaan tunnin, ja se aloitettiin ripsien taivutuksella. Tulosta tarkastettiin pariin kertaan 10 minuutin sykleissä, ja vasta sen jälkeen laitettiin ripsiin kestoväri ja samalla myös kulmat värjättiin.

Kuten yllä olevasta kollaasista voi huomata, ero on ihan huomattava. Entiset suorana tököttäneet vaaleat ripseni ovat nyt tummat, ja mikä tärkeintä: taipuvat kauniisti avaten katsetta. Olen tosi tyytyväinen lopputulokseen ja voin suositella mikäli ripsipidennykset eivät enää kiinnosta. Tällä saa luonnolliseen lookkiin kivasti lisäboostia :)

 

Queen Of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Yksi kommentti

  1. L.S. kirjoitti:

    Anne Valjus on kieltämättä loistava ripsipermanenttien ja tyvikohotusten tekijä! Olen käynyt jo vuosien ajan. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *