Hae
Queen of Eve

Loppu masennukselle ja synkkyydelle

*Sis. kaupallisia linkkejä

Maaliskuu on mulle ensimmäinen merkki keväästä

Mä oon nyt vakaasti päättänyt että tämä on/off talvisynkistely ja masistelu ja mikä lie jumittaminen, alakuloisuus, sairastamisputki ja mitähän vielä saa päätöksensä tänään. Nyt alkoi maaliskuu ja talvi alkaa olla ohi. Tämä kuukausi kun räpistellään niin onkin jo huhtikuu ja se on virallisesti kevät.

En nyt vakavissani koe olleeni masentunut, mutta kyllä tässä aikamoista matalalentoa on tullut vedettyä eikä sitä voi kiistää mitenkään. Mä en vaan jaksa tätä Suomen pimeyttä ja kylmyyttä ja synkkyyttä näin pitkään. Inhoan sitä etten voi olla kunnolla ulkona ja nauttia auringosta. Ja ei, tää ei ole mikään asennekysymys tai pukeutumisjuttu, ei se ulkoilu talvella vaan todellakaan ole sama asia kuin keväällä, kesällä ja syksyllä, sitä ei voi kukaan inttää vaikka kuinka talvi-ihminen olisi.

Parasta on kun saa alkaa taas käyttämään aurinkolaseja

Okei, niitä voi tarvita myös talvella, etenkin jos on kirkkaat ja puhtaat valkoiset hanget ja mahtava auringonpaiste samaan aikaan, mutta onko sellaisia kelejä paljoa näkynyt? Ei todellakaan. Nyt kuitenkin helmikuussa on aurinko alkanut taas näyttäytymään, ja mä oikeesti toivon ihan tosissani että saataisi auringonpilkahduksia paljon enemmän näin maaliskuussa.

Tässä kuussa mä onneksi pääsen hetkeksi irtautumaan peruskuvioista ja on jotain kivaa tähän kevääseen, nimittäin se varaamani kolmen päivän Lontoon reissu! Toivon että siellä kevät olisi jo reippaasti pidemmällä, ja pääsisi niinä muutamana päivänä kulkemaan kevyemmissä vaatteissa ja ehkä jopa nauttimaan auringonpaisteesta. Se olisi mahtavaa!

Paitamekko täältä* // Aurinkolasit täältä* // Selkäreppu täältä* // Sneakersit täältä* // Housut täältä* // Pitkä bombertakki täältä*

Keväisten vaatteiden fiilistelyä

Mä toivon että Lontoossa pääsisi jo pukeutumaan keväisemmin, ja vaikken mikään pastelli-Pirkko olekaan, niin kai mustissakin voi kevätfiilistellä, eiks vaan?

Halens* – 15% alennusta ensimmäisestä tilauksesta uudelle rekisteröityvälle asiakkaalle! Koskee vain vaatteita ja/tai asusteita (ei kosmetiikkaa, kenkiä tai kodintuotteita). Tarjous voimassa vain kerran per asiakas. Koskee vain uusia rekisteröityneitä asiakkaita.

Tarjous on voimassa 31.03.2017 asti koodilla NY16, shoppailemaan täältä*!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.