Hae
Queen of Eve

Kellastuneet hampaat valkoisiksi ja arvonta lukijoille

btyYhteistyössä Whiter.fi / Sisältää arvonnan lukijoille

”Smile is the best makeup” on varmaan joillekin tuttu fraasi, ja tottahan se on: ”Happy girls are the prettiest!” Harmi vaan että ainakin itselläni hymy ei pysy itsestään valkoisena ja vaikka hammasluuni onkin suhteellisen vaalea luonnostaan, niin monet syömäni ruoka-aineet ja juomat tummentavat ja kellastuttavat hampaitani. Itse olen light colajuomien suurkuluttaja ja sokerittomia energiajuomiakin menee kohtalainen määrä. Nämä jos mitkä (etenkin mustanpuhuva ruskea cola) on omiaan värjäämään hampaita, puhumattakaan siitä että joisi kahvia, teetä tai punaviiniä kuten varmaan suurin osa teistä lukijoistakin tekee. Mä tykkään siitä että hampaat ovat raikkaan valkoiset, se tuo freesin lookin ja tietty kaunistaa jos omaa säihkyvän hymyn. Se että hampaat eivät ole kuin vatupassilla vedetyt ja suorassa ei ole olennainen asia: sitäkin tärkeämpää on hampaiden väritys ja valkoinen hymy on aina kaunis riippumatta siitä kuinka virheettömältä hammasrivistö muuten näyttää.

Äitini on eläkkeelle jäänyt alan ammattilainen ja hänen kauttaan hampaiden hoito ja suun hyvinvointi on ollut elämässäni aika isolla framella ihan syntymästä alkaen. Meillä kotona leikittiin hammaslääkäriä aika usein silloin kun hampaidenpesu ei pienenä ollut kaikista hauskinta puuhaa. Niin siihen vaan saatiin intoa mukaan kun sain iltaisin laittaa lakerikengät, rimpsumekon ja helmet kaulaan ja istua eteisen tuolilla lehtiä lukien ja leikkien että olen hammaslääkärin vastaanotolla. Äiti sitten avasi vessan oven ”odotushuoneeseen” ja kutsui ”Neiti Eveliinan” sisään ja istutti minut pöntön kannen päälle. Laitettiin pyyhe kaulalle essuksi ja sitten pestiin hampaat kehujen kera tai jonkun lorun saattelemana. Päässäni soi vieläkin ”Eet tvoo tree fyyra fem sex sjuu otto niiu tiiu elva tolva loppakorva” jonka ajan aina harjattiin tiettyjä kohtia ja sitten taas uudestaan loru ja siirryttiin eri rivistöön. Vinkkinä vanhemmille, tämä voi toimia teidänkin lasten hampaanhoidon osana! ;)

bty

Mutta takaisin asiaan: Mä teininä harmittelin kun mielestäni mulla ei ollut tarpeeksi valkoiset hampaat. Äiti aina lohdutteli että kellertävämpi hammasluu on vahvempaa mutta ei se minua lkiinnostanut. Nolla reikää edelleen mutta kun minä halusin ihan posliininvalkoiset hampaat! Oikeasti hampaani olivat hyvin vaaleat mutta jostain olin saanut päähänpinttymän Hollywoodin elokuvatähtien lähes sinisenvalkoisista hampaista ja halusin samanlaiset. Noh, ei muuta kuin valkaisuun hammaslääkäriin!

Muutamia kertoja elämäni aikana olenkin käynnyt laservalkaisussa yksityisillä hammasklinikoilla ja hyödyntänyt tarjouksia. Pakko kuitenkin sanoa että se on aika kallista touhua ja useamman sadan euron arvoista. Hampaat ovat vaalenneet ihan kivasti mutta kaltaisellani colajuomien kittaajalla tulos ei todellakaan pysy vitivalkoisena koko vuotta, vaan kellastuminen ja tummuminen alkaa jo kuukaudessa tai parissa. Senpä takia siirryinkin omatoimiseen valkaisuun äidiltäni asiat ensin varmistaneena, ja siitä lähtien mun valkoisten hampaiden salaisuus on ollut hampaiden valkaisu kotona.

Paketti sisältää 14 paria liuskoja ja hammasvärikartan josta muutosta voi seurata

Paketti sisältää 14 paria liuskoja ja hammasvärikartan josta muutosta voi seurata

Ylä ja alarivin hammasliuskat

Ylä ja alarivin hammasliuskat

Liuskat suussa

Liuskat suussa

Kuva liuskoista hampaiden päällä

Kuva liuskoista hampaiden päällä

Hampaiden kotivalkaisu on nykypäivänä todella helppoa, edullista, ja kaiken lisäksi siihen on toimivia ja tehokkaita tuotteita. Itse aloin tilaamaan netistä hammasvalkaisuliuskoja koska sellaisia ei valitettavasti Suomessa myydä. Monet niitä ulkomaanreissuilta USA:sta ja Englannista tuovatkin reissuillaan, voi kun saataisi vielä meidänkin kauppojen ja apteekkien valikoimaan! Netistä löytyi kuitenkin luotettava suomalainen sivusto jonka kautta saa monia erilaisia hampaiden kotivalkaisuun tarkoitettuja tuotteita. Whiter.fi sivuston kanssa teenkin nyt yhteistyötä sillä heidän myymänsä tuotteet ovat mulle jo entuudestaan tuttuja. Olen käyttänyt heidän myymiään Advanced Teeth Whitening Strip hammasvalkaisuliuskoja jo pidemmän aikaa ennen tätä yhteistyötä ja erittäin onnistunein tuloksin! Olen ihan älyttömän tyytyväinen etenkin hammasvalkaisuliuskojen käyttöön, tuota helpompaa ei voi hampaiden valkaisu kotona ollakaan!

Whiter.fi sivustolla mun suosikkituote on ehdottomasti siis nämä 14 päivän valkaisuliuskat. Paketti sisältää 14 päivän ajaksi eli kahden viikon setin liuskoja sekä ylä-, että alahampaisiin, ja ne kiinnitetään puhtaiden pestyjen hampaiden päälle noin puolen tunnin ajaksi. Itse olen käyttänyt liuskoja iltaisin jotta hampaat saavat levätä yön yli enkä heti ole syömässä tai juomassa jotain. Omalla kohdallani en ole koskaan pitänyt liuskoja joka iltana kahta viikkoa putkeen, sillä saan itselleni mieluisen tuloksen jo 3-5 perättäisen käyttökerran perusteella. Itselläni jopa vain yksi puolituntinen liuskat suussa tekee ihan selkeän eron aiempaan, ja suurin osa tummentumista irtoaa yhdellä kerralla.

Sivustolta löytyy myös pari muuta ihan ehdotonta suosikkia, jenkkiläisten suosima UV-valolla varustettu hampaiden kotivalkaisupakkaus Beaming White Premium Teeth Whitening Kit jossa hampaita voi valkaista kuin hammasklinikalla: perinteisten muottien ja suuhun laitettavan valkaisutehoa parantavan UV-valon kanssa. Sivustolla myydään myös fiksusti pelkkiä valkaisugeelejä sellaisenaan, eli jos on hankkinut muotin ja setin ja vain geeli loppuu niin ei tarvitse koko pakkausta ostaa uudelleen vaan voi täydentää vain puuttuvan osan.

Premium Teeth Witening Kit

Beaming White Premium Teeth Witening Kit

dav

Puhdistava ja hammaskiillettä vahvistava hoitospray

dav

Laadukas ph-neutraali, peroksiditon ja hammasystävällinen valkaiseva geeli (10 ml ruisku)

dav

Mini-LED-valo, jonka käyttö tehostaa ja nopeuttaa valkaisugeelin vaikutusta

Valo asetetaan muottien päälle suuhun. LED-valosta ei tarvitse pitää kiinni vaan se pysyy hyvin suussa ilmankin.

Demonstraario kuinka kirkkaasti tuo LED hampaita valaisee prosessin aikana

Eräs tuttuni raahaa myös Englannista usein hampaiden kirkastamiseen tarkoitettua jauhetta joka on tosi hyvää tuloksen ylläpitoon, samoin kuin satunnainen liuskojen käyttökin. Beautiful Smile Weekly Teeth Brighten Powder hammasvalkaisujauheella saa muutamassa minuutissa hampaat kirkastettua ja hymyn freesattua, ja pienet tummentumat irtoavat nopeasti pois. Tällä olen tykännyt nyt myös välillä pestä ja kyllä pysyy hampaat valkoisina.

bty

Weekly Teeth Brighten Powder

Weekly Teeth Brighten Powder

Hampaita kirkastava ja tummentuvia irroittava jauhe

Hampaita kirkastava ja tummentuvia irroittava jauhe

Mä omakohtaisen kokemukseni kautta voin käsi sydämellä vannoa että nämä tuotteet ei ole mitään höpönlöpöä vaan oikeesti todella toimivia ja tehokkaita tuotteita siihen kun mielessä on hampaiden kotivalkaisu. Itse en näe mitään järkeä maksaa monia satoja euroja tuloksesta joka on hyvä mutta vain hetken, elintapoja kun harva varmaan pysyvästi muuttaa pitääkseen ne hampaat valkoisina jatkossakin. Valitettava fakta on että kahvia, teetä ja niitä colajuomia uppoaa monella varmaan jatkossakin ja tupakoitsijat ja muut ovat erityisessä asemassa keräämään tummentumia myös niihin kertaalleen valkaistuihin hampaisiin. Siksi mun mielestä paras ratkaisu onkin hampaiden valkaisu kotona ja tuloksen ylläpitäminen siihen soveltuvin tuottein, kuten satunnaisesti liuskojen käyttö lyhyemmän aikaa kuin kaksi viikkoa putkeen, tai viikottainen hampaiden harjaus siihen tarkoitetulla jauheella.

ARVONTA LUKIJOILLE!

Jos kiinnostaa koittaa millaisen valkaisutuloksen saat näillä omilla suosikkituotteillani niin Whiter.fi kanssa yhteistyössä järjestän lukijoille arvonnan jossa kaksi voittajaa saa Advanced Teeth Whitening liuskasetin mikä riittää halutessaan jopa siihen kahden viikon kuuriin tai vain satunnaiseen hampaiden valkaisuun ja freesaukseen omasta lähtötilanteesta ja toivotusta lopputuloksesta riippuen. Nyt on siis hyvä mahdollisuus päästä kokeilemaan tuotteita joita blogeissa niin kovasti hehkutetaan, ja trust me, ei todellakaan turhaan!

Arvonnan ohjeet:

Käy tutustumassa Whiter.fi -sivuston valikoimaan ja linkitä tämän blogipostauksen kommenttikenttään omasta mielestäsi kiinnostavin tuote. Muista jättää myös toimiva sähköpostiosoite siihen varattuun kenttään (osoite näkyy vain minulle). Arvonta päättyy sunnuntaina 17.04.2016 klo 24.00, joten siihen mennessä kommentoineet ja suosikkituotteensa linkanneet ovat mukana Advanced Teeth Whiten valkaisuliuskapaketin arvonnassa. Voittajia arvotaan kaksi kappaletta ja kumpikin saavat oman pakettinsa Whiter.fi verkkokaupan kautta toimitettuna haluamaansa osoitteeseen.

Ei muuta kuin hymyä huuleen ja onnea arvontaan :)

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

90 kommenttia

 1. Anna kirjoitti:

  Kyllä se on tuo aloituspaketti, kauan on pitänyt tilata jonkinlainen kotivalkaisupaketti, joten tämä tulisi todella tarpeeseen!

  http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-valkaisupaketti/

 2. Heidi V kirjoitti:

  Just tänään katsoin mistä vois tilata, kun alkaa olemaan aika vaalentaa hampaita ja törmäsin sivustoon. Lähinnä siksi kiinnitto tämän sivuston tuotteet huomion, koska vaikutti, että olisi hiukka hellävaraisempaa hampaille mitä monet muut jenkkilästä saatavat tuotteet.
  Tämä setti kiinnostaisi allekirjoittanutta ?h

  http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-valkaisupaketti/

 3. Jonna S kirjoitti:

  Mä haluun kesäks supervalkoset hampaaat ? Punaviinin ystävänä hampaat vähän tuppaa tummumaan, eli tää tulis todella tarpeeseen ☺️

  http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-valkaisupaketti/

 4. Terhi kirjoitti:

  http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-valkaisupaketti/

  Eli tämä hampaidenvalkaisupaketti kiinnostaisi..
  Olen jo pitkään etsiskellyt ja vertaillut eri mahdollisuuksia hampaiden valkaisuun, mutta en ole vielä raaskinut enkä uskaltanut kokeilla mitään. Kyseinen sivusto on tullut vastaan kyllä useita kertoja ja olen aikaisemminkin tutkinut heidän sivujaan.

 5. Ida kirjoitti:

  Valkaisupaketti kuulostaa hyvältä ja helppokäyttöiseltä, ja varmasti tällä saisin kesäksi valkoiset hampaat ;)

  http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-valkaisupaketti/

 6. Nina K kirjoitti:

  Eniten kiinnostaa juuri nuo palkintona olevat valkaisuliuskat. Vaikuttaa nopealta ja helpolta keinolta saada hieman freshimpi hymy :)

  http://www.whiter.fi/kauppa/geelikynat-ja-valkaisuliuskat/hampaiden-valkaisuliuskat/

 7. Annie kirjoitti:

  En ole vielä ikinä uskaltanut valkaista hampaitani, mutta tätä voisi kyllä testatakin! Sivustolla oli mielenkiintoisia tuotteita, ensimmäisenä silmiin pisti tämä: http://www.whiter.fi/kauppa/geelikynat-ja-valkaisuliuskat/forever-white-geelivaalennuskyna/ . En erityisemmin pidä hampaistani, osa on vinoja, eikä ne ole niin kovin valkoisetkaan.. Hymy on kyllä leveä silti :D

 8. Jemppu kirjoitti:

  Valkaisupaketti ois kyllä kiinnostavin näistä. Olisi kiva saada hampaat vaaleemmiksi, muttei opiskelijana oo kyllä valkaisuvälineisiin varaa.

  http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-valkaisupaketti/

 9. MM kirjoitti:

  Olen tuskaillut hampaiden värin takia joten olisi mahtavaa päästä kokeilemaan.

  http://www.whiter.fi/kauppa/geelikynat-ja-valkaisuliuskat/hampaiden-valkaisuliuskat/

 10. Roosa kirjoitti:

  Valkaisuliuskat kiinnostaa eniten! :) kuulostaa tosi iisiltä tavalta saada fresh hymy!

  http://www.whiter.fi/kauppa/geelikynat-ja-valkaisuliuskat/hampaiden-valkaisuliuskat/

 11. taika kirjoitti:

  http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-valkaisupaketti/

  Tällainen setti vaikuttaa kiinnostavalta noiden liuskojen lisäksi.

 12. Bee kirjoitti:

  Eipä todellakaan ole hinnalla pilattu nuo liuskat. Haluaisin kysyä, että sattuuko noiden liuskojen käyttö? Jossain luki, että saattaa tulla vihlontaa. Samoin haluaisin tietää, että maistuvatko liuskat pahalta. Minulla, kun sattuu olemaan aika hyvä oksennusrefleksi :D Kiitos kattavasta julkaisusta! :)

  http://www.whiter.fi/kauppa/geelikynat-ja-valkaisuliuskat/hampaiden-valkaisuliuskat/

 13. Mariem kirjoitti:

  Perusteista liikkeelle eli valkaisupaketti. Olisi kyllä jo aikain että ystävät häikäistyisi kevätaurinkgon lisäksi myös hohtavasta hymystäni :D

 14. Sanni kirjoitti:

  http://www.whiter.fi/kauppa/geelikynat-ja-valkaisuliuskat/hampaiden-valkaisuliuskat/

  Liuskojen kokeilu ehdottomasti kiinnostaisi, koska olen kokeillut eri merkin liuskoja joten olisi kiva vertailla tulosta…

 15. Sara kirjoitti:

  http://www.whiter.fi/kauppa/geelikynat-ja-valkaisuliuskat/hampaiden-valkaisuliuskat/
  Liuskat vaikuttavat simppeleiltä käyttää näin ensikertalaiselle, niitä siis kiitos! :)

 16. Maarit kirjoitti:

  http://www.whiter.fi/kauppa/geelikynat-ja-valkaisuliuskat/hampaiden-valkaisuliuskat/

  Tuo kiinnostaa eniten! Viime kesänä ensimmäisen kerran uskaltauduin kokeilemaan valkaisuliuskoja ja pepsi max nyt tuppaa tummentamaan hampaita, joten taas olisi tarvetta valkaisulle ;D

 17. Nina kirjoitti:

  Toista vuotta jo toiveena valkoisemmat hampaat. Kerran kävin kokeilemassa vaalennusta uv-valolla, mutta ei pysynyt kauaa ja tuntuu hurjalta maksaa 200e laservalkaisusta :/ Pari astetta vaalempi ois aaaivan täydellinen eli toi alotuspaketti ois ihan huippu ! <3

  http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-valkaisupaketti/

 18. Maikki- kirjoitti:

  Ui!
  Juuri viime viikolla etsiskelin netistä näitä hampaidenvalkaisu-juttuja, mutta en tiennyt niiden luotettavuudesta.. juuri tälläisiä kotikäyttöisiä liuskoja etsiskelin, tulisi todella tarpeeseen tällä hetkellä. ☺ jos ei arpaonni suosi tällä kertaa niin pitää laittaa tilaus tuonne niin sais nätit valkoset hampaat kesäksi ?

  http://www.whiter.fi/kauppa/geelikynat-ja-valkaisuliuskat/hampaiden-valkaisuliuskat/

 19. maiju kirjoitti:

  http://www.whiter.fi/kauppa/geelikynat-ja-valkaisuliuskat/hampaiden-valkaisuliuskat/
  Kiinnostaa noi liuskat, vaikuttaa helpommalta kun toi muotit+geeli+uv-valo setti mitä on tullu pari kertaa kokeiltua.
  Toi jauhe olis myös kätevä:)

 20. Heidi K kirjoitti:

  http://www.whiter.fi/kauppa/geelikynat-ja-valkaisuliuskat/hampaiden-valkaisuliuskat/

  Näitä kiinnostaisi kyllä kokeilla! Etenkin näin kahvin suurkuluttajana olisi kiva nähdä, minkälaiseen lopputulokseen näillä olisi mahdollista päästä :)

 21. Mira kirjoitti:

  http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-valkaisupaketti/

  Tää olis suosikkipaketti. Ja mikä upeinta? Sais kesämorsian valkoisemmat hampaat. Tämä tulisi nyt todella hyvään saumaan.
  Olen joskus käyttänyt liuskoja ja kynää. Toimi kyllä!

 22. Marianne kirjoitti:

  Whitening stripes kiinnostaisi. Olen aiemmin käyttänyt vastaavaa tuotetta ja pidin kovasti.

 23. Niina kirjoitti:

  http://www.whiter.fi/kauppa/geelikynat-ja-valkaisuliuskat/hampaiden-valkaisuliuskat/

  Eri valmistajan muotteja tullut kokeiltua ja tulos ei vastannut odotusta.
  Nämä liuskat kuullostavat mielenkiintoisilta!

 24. maija kirjoitti:

  Olisi kiva kokeilla valkaisupakettia, liuskoja olen kokeillut ja ne ainakin toimi ?

  http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-valkaisupaketti/

 25. Riikka kirjoitti:

  http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-valkaisupaketti/
  tää vaikuttas ihan passelilta tuotteelta!! pitkään oon haaveillu valkosemmista hampaista kun pitkien odotusten ja ongelmien jälkeen oon saanu hammasrivistön eheeks ja suoraks, enää se hollywood valkosuus puuttuu !

 26. Mimi kirjoitti:

  Eniten kiinnostaa nää liuskat! :) jotain hampaiden valkaisugeeliä olen joskun kokeillut mutta paketti meni palautukseen huonon käyttökokemuksen siivittämänä ja hampaat on kahvin ja punaviinin suurkuluttajalla edelleen keltaiset :D

  http://www.whiter.fi/kauppa/geelikynat-ja-valkaisuliuskat/hampaiden-valkaisuliuskat/

 27. Margareta kirjoitti:

  http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-valkaisupaketti/
  Kelpais! sen verran keltaseks on päässyt hampaat meneen.

 28. johanna kirjoitti:

  http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-valkaisupaketti/

  valkaisupakkaus kuulostaa ja näyttää parhaimmalta !

 29. Miukkis kirjoitti:

  Valintani olisi Beaming White Premium hampaiden valkaisupakkaus, sillä se sisältää kaiken mitä tarvitsee kauniin hymyn saamiseksi!
  http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-valkaisupaketti/

 30. Kiira kirjoitti:

  http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-valkaisujauhe-beautiful-smile/
  Kyllä tämä jauhe oli mielenkiintoisin tuote, mutta itse haluaisin kokeilla noita liuskoja!

 31. Maija kirjoitti:

  Valkaisuliuskat kuulostaa kiinnostavalle.. :)

 32. Tiima kirjoitti:

  Kerran olen valkaisuliuskoja kokeillut ja todennut tehokkaiksi joten tottakai ne kiinnostaakin eniten :)

  http://www.whiter.fi/kauppa/geelikynat-ja-valkaisuliuskat/hampaiden-valkaisuliuskat/

 33. Jonnaajon kirjoitti:

  http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-kiillotus-ja-valkaisusetti/ <– Tämä vaikutti kiinnostavalta. Tällä hetkellä oksettaa omat hampaat, kun hammaskiveä on taas päässyt kertymään, aamuisin maistuu kissankusi suussa ja kunnallisellekin on n. puolen vuoden jono, eivätkä päästä hygienistille ilman perustarkastusta :D Valkaisu olisi myös todella poikaa.

 34. jaana kirjoitti:

  Koska olen turhamainen nainen ja käyn solariumissakin, vaikuttaa tämä kaikessa erikoisuudessaan hyvin mielenkiintoiselta tuotteelta:

  http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/tan-white-hampaiden-solariumvalkaisu/

  Pitänee tilata! ??

 35. ninni kirjoitti:

  Erityisesti kiinnostaisi tuo valkaisupaketti, koska sellaista en ole vielä kokeillut! Liuskoja käytin joskus vuosia sitten ja olivat ainakin silloin ihan toimivaa tavaraa, joten kelpaisivat kyllä sellaisetkin ihan ilomielin :) http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-valkaisupaketti/

 36. Satu Kivinen kirjoitti:

  Ikinä en ole kokeillut, olisi jo aika :)
  http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-valkaisupaketti/

 37. Pami kirjoitti:

  Oon jo todella kauan halunnu ostaa jotkut valkaisuliuskat, mutta oon vähän ollut epäileväinen tämmösiä kohtaan. Olis mahtavaa jos arpaonni suosisi ni pääsisi kokeilemaan ja tietää mistä jatkossa voisi tilata lisää :)

  Eli nuo liuskat kiinnostaisi hyvinkin paljon.

  http://www.whiter.fi/kauppa/geelikynat-ja-valkaisuliuskat/hampaiden-valkaisuliuskat/

 38. Maiju kirjoitti:

  Valkaisuliuskat vaikuttavat helpolta ja nopealta tavalta saada vähän hohtoa hymyyn joten sen valkkasin näistä :)

  http://www.whiter.fi/kauppa/geelikynat-ja-valkaisuliuskat/hampaiden-valkaisuliuskat/

 39. Mari A. kirjoitti:

  Tuo valkaisujauhe kuulostaa mielenkiintoiselta. Valkaisuliuskoista mulla on myös kokemusta ja aina tarvittaessa niitä käytän. Toimii!
  Tuosta valkaisujauheesta en ollut ennen kuullut, mutta kuulostaa helppokäyttöiseltä ja nopealta. :)

  http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-valkaisujauhe-beautiful-smile/

 40. Jenny kirjoitti:

  Kaikki vaikuttivat mielenkiintoisilta, olisi mukava päästä kokeilemaan :)
  http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-valkaisupaketti/

 41. klaara kirjoitti:

  http://www.whiter.fi/kauppa/geelikynat-ja-valkaisuliuskat/hampaiden-valkaisuliuskat/ liuskat tuntuvat kinnostavimmilta.
  Mukana upeassa arvonnassa.

 42. Anna kirjoitti:

  http://www.whiter.fi/kauppa/geelikynat-ja-valkaisuliuskat/hampaiden-valkaisuliuskat/

  Nuo liuskat kiinnostavat tuotteista ehkä eniten. Täytyy varmaan tilata ne, jollei arvonnassa onni suosi, niin saa kesäksi hääkuviin valkoiset legot näiden kahvin kellastamien tilalle. :)

 43. heidi kirjoitti:

  http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-valkaisupaketti/
  Tää vaikutti siltä että homma onnistuu tälläseltä ensikertalaiseltakin :)

 44. Noora kirjoitti:

  Hampaiden valkaisupaketti kiinnostaa ehdottomasti eniten. Oon joitakin vastaavia tuotteita kokeillut joskus ja valkaisevalla hammastahnalla hinkannu hampaita jo monet vuodet, mut silti mun hammasrivistö muistuttaa enemmän ketjupolttajan ja kahviaddiktin (no offence!) hymyä kun niitä kauniin helmenvalkeina hohtavia hampuleita. :D siksipä haluisin kokeilla uusia tuotteita, jos löytäis vakiokäyttöön oikeasti toimivia ja tehokkaita valkaisutuotteita. Pidän siis peukkuja itelleni, että pääsisin metsästää sitä Hollywood- hymyä näiden tuotteiden avulla!

 45. Noora kirjoitti:

  Ainiin ja unohdin ilmeisen tohkeissani sit liittää ton linkin mun kommenttiin :D http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-valkaisupaketti/ tästä valkaisupaketista siis puhuin ja haaveilen! ;)

 46. Saara kirjoitti:

  Nää liuskat olisi helppoutensa vuoksi ihan mahtavat!
  http://www.whiter.fi/kauppa/geelikynat-ja-valkaisuliuskat/hampaiden-valkaisuliuskat/

 47. Kana kirjoitti:

  Aloituspaketti, kerralla kuntoon ja tuon valon haluan myös! :)

 48. jensu kirjoitti:

  http://www.whiter.fi/kauppa/geelikynat-ja-valkaisuliuskat/hampaiden-valkaisuliuskat/

  Nuo liuskat kiinnostaa eniten ja oonkin aina välillä harkinnut sellasten tilaamista. Kiva lukea kokemuksia!

 49. Laurah kirjoitti:

  http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-valkaisupaketti/
  Liuskoista on kokemusta, mutt tää oli mulle uutta:)

 50. Reetta kirjoitti:

  Tämä vaikuttaa mielestäni todella hyvältä, mutta en kalliin hinnan vuoksi ole viitsinyt tilata :)

  http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-valkaisupaketti/

 51. salli kirjoitti:

  Noi valkaisuliuskat tuntuisi kivoilta. En ole ennen uskaltanut valkaista vaikka hampaat on kellertävät. Olisi kiva kokeilla noitten tehoa.

 52. Jenna N kirjoitti:

  Valkaisuliuskat kiinnostavat! :)

 53. Silja kirjoitti:

  http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-valkaisupaketti/

  No tietty setti valkoisiin hampaisiin, kaikkea tarvitaan jotta varmasti tehoo!:D Premiumina tietty!

 54. nina kirjoitti:

  Päivittäin menee colajuomia, joten mielelläni testaisin tämmöistä!

  http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-valkaisupaketti/

 55. Rhedu kirjoitti:

  Beaming White Premium Paketti kiinnostaa, koska hampaani ovat luonnostaan tummat. Haluan lisää itsevarmuutta valkoisemmilla hampailla, jotta voi hymyillä miettimättä keltaisia hampaita.

 56. sonja kirjoitti:

  Huippu hyvä arvonta. Ehdottomasti tämä tulisi tarpeen:)

  http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-valkaisupaketti/

 57. Miuku kirjoitti:

  http://www.whiter.fi/kauppa/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-valkaisupaketti/

  Kyllä olis työmaata täällä meinaan…. t. Kahvin ja teen suurkuluttaja.

 58. Katja V. kirjoitti:

  Tää vaikutti kattavimmalta paketilta:
  http://www.whiter.fi/kaikki-tuotteet-whiter-fi/hampaiden-valkaisupaketti/

  :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.