Hae
Queen of Eve

Millainen koti, sellainen ihminen

Kaikille ihmisille kodinsisustus ei kai ole kauhean merkittävä asia, eikä kaikkia kiinnosta siisteyskään. Huonekalut saa olla eriparia ja vaatteet ja tavarat hujan hajan, ei merkitystä istuuko designsohvalla vai kierrätyskeskuksen laverilla. Kukin tehköön kodistaan sellaisen kuin haluaa, ja jos ei halua panostaa niin kukaan ei voi pakottaa.

IMG_20141122_130725Vantaan kodin keittiötä. Mä oon kuitenkin just niitä ihmisiä kenen mielestä asiat pitäis olla sävy sävyyn. Jos joku poikkeaa koodista, sen on matchattava johonkin muuhun, silloin silmä lepää.

Mä oon kotilo. Siis sellainen kotona ja omassa kotilossaan viihtyvä ihminen. Mulle koti on kaikki kaikessa ja en kestä jos siellä ei ole kaunista. Mä rakastan sisustamista ja vaihtelen sisustusta fiiliksen mukaan. Mä myös uusiudun ja nykyään olen aikuistuttuani kehittänyt makuani entisestään, ja uskon osaavani yhdistää hyvin erilaisia tyylejä, eikä mun mielestä ole olemassakaan vain sitä yhtä oikeaa. Mua puhuttelee monenlaiset kalusteet. Pidän kaikesta mikä on mun silmissä kaunista. Ei vain kovaa ja kylmää skandinaavista ja sitä myöten liian modernia, vaan myös jotain ylellistä ja persoonallista.

IMG_20141114_185633Vantaan kodin makuuhuonetta… Pitää olla runsautta ja hotellimainen tunnelma, sellainen kutsuva!
IMG_20141114_185657
Vantaan kodin minun puoli sängystä, silmille kaikkea kaunista.

Kun muutin Helsinkiin vuoden 2012 alussa mun vuokra-asunto oli kaiketi överikallis. Maksoin siitä 1000e/kk, mutta jokainen euro oli sen arvoinen. Mun koti oli kaunis, ja sitä oli kiva sisustaa. Siellä ei häirinnyt oikeastaan mikään, eikä mikään ollut rumaa. Parisuhteeseen alkaessani olin pakon edessä ja muutto Vantaalle pois Helsingin keskustasta oli edessä. Mieluiten olisin asunut keskustassa mutta parisuhde oli tärkeämpi kuin asunnon sijainti joten pakkasin kimpsuni ja kampsuni ja muutin toisen asuntoon.

IMG_20141122_130700Vantaan kodin keittiötä. Astianpesuaine ei saa olla kaupan pullossa vaan tuollaisessa mustassa, eikä tiskiharjakaan voi olla ruma! (Huomatkaa S-marketin ruokakassin kulma etualalla).

Nyt ollaan taas uudessa tilanteessa ja kohta Vantaan kodista muuttuu Töölön koti. Onneksemme sisustusmakumme Minnan kanssa osui siinä määrin yhteen että molemmille kelpasi aika kivasti jo olemassaolevat tavarat, ja niiden yhdistämisessä ei ollut ongelmia. Asunto oli kaunis mutta aika moderni, maskuliinisempi, sellainen mikä sopi myös itse asuinrakennuksen tyyliin.

picisto-20150604100153-8851851. Täältä // 2. Täältä // 3. Täältä // 4. Täältä // 5. Täältä // 6. Täältä

Nyt kun uutta asuntoa etsittiin ja haettiin, oli hieno huomata että molemmilla oli samanlaiset sävelet. Jokin näkemys siitä millaista pitäisi saada aikaan, ja samanlainen arvostus kotia ja asuntoa kohtaan. Siellä ei saa olla rumaa, se ei saa olla kamala. Tyylien yhdistäminen menee molempien ehdoilla, kompromisseja. Mitään pahaa estettä emme ole kohdanneet, ja oikeastaan 95% asioista ollaan oltu samoilla linjoilla. Mä niin ootan että kaikki on valmista. Nyt on myös hieman lupa revitellä, sillä 1925 rakennetun talon tietyt ratkaisut mahdollistavat myös erilaisen sisustuksen. Toivon että saadaan ihana koti aikaan, vielä se olis pari viikkoa…

picisto-20150604100556-8378031. Täältä // 2. Täältä // 3. Täältä // 4. Täältä // 5. Täältä // 6. Täältä

Kun asunto on valmis laitan uusia kuvia. Sillä aikaa voitte ihailla näitä keräämiäni inspiraatiokollaaseja, sillä ovathan ne hieman suuntaa antavia. Jotain tuollaista on ehkä luvassa…

;)

Koodilla 315405 saat 30% alennusta* tilauksesi kalleimmasta tuotteesta + säästät toimituskulut*

*) Postaus sisältää Affiliate-linkkejä

3 kommenttia

  1. iuski kirjoitti:

    itsehän olen mm. kiertänyt miljoona (netti)kauppaa löytääkseni täydellisen lajitteluastian lehtiroskille. Koska ei, niitä ei vaan voi kerätä mihinkään Prisman muovikassiin. Eli ymmärrän kyllä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *