Hae
Queen of Eve

Kuntoremppa tulille!

Kuntoremppa on mun seuraavan parin kuukauden projekti

Loppuvuodesta aloitin yhteistyön Forever-kuntosaliketjun kanssa ja lähdin hiljakseen palailemaan takaisin vastenmieliseltä ja vaikealta tuntuneen liikunnan pariin. Ei väkipakolla vaan hellästi ja hiljaa -asenteella. Niinpä löysinkin itseni Töölön Foreverin uima-altaasta kellumasta aina silloin tällöin ja osallistumasta erilaisiin vesijumppiin. Niistä mä tykkäsin ja vedessä liikkuminen tuntuu kivalta kun se oma huono kunto ja ällöttävä hikoilu eivät niin vaikeuta asiaa. Siellä ne hipotkin on sulavia ja rapakuntoinenkin voi kokea onnistumisen iloa.

Niin, ja sitä liikunnan iloa minkä perään moni huutelee ymmärtämättä. että jääkaapille kävelevä ja jo siinä hengästyvä sohvaperuna harvoin kokee mitään liikkumisen riemua kun jo ensimetreillä lyödään luu kurkkuun, verenmaku suuhun ja saa todistaa itselleen kuinka huono sitä onkaan. Tässä asiassa maltti on selkeästi ollut valttia ja hidas totuttelu ja rytmin hakeminen on se paras homma.

Forever-kuntokeskuksen PREMIO-palvelu on mun next step!

Jotta siihen liikuntaan saataisi lisää potkua ja muutakin kuin pientä vesijumppaa, kaipaan jotain joka auttaa mua. Enää ei mitkään perinteiset bodari-pt:t ole ihan se mun juttuni, vaan kaipaan lempeämpää ja ymmärtäväisempää ja enemmän henkilökohtaista ohjausta ja panostusta. Sitä, että oikeasti huomioidaan mun lähtötilanne joka on taas melkein nollan alapuolella ja se, että mietitään mitkä on mun ongelmat, rajoitukset jne. Mihin tarvii panostaa, mitä pitää huomioida, mitä kannattaa varoa?

Premio on ainutlaatuinen yksilövalmennuksen palvelu, joka rakentuu juuri mun omien tarpeiden ympärille

Yhden valmentajan sijaan Premio-asiakkaana saa käyttöön kokonaisen valmennustiimin: Fustra-ohjaajan, fysioterapeutin, yksilövalmentajan, hierojan sekä ravintovalmentajan. Jokainen Premio-paketti on ainutlaatuinen ja se suunnitellaan palvelemaan nimenomaan jokaisen omia tarpeita mikä on tässä omasta mielestäni se paras asia. Silloin kukin asiakas huomioidaan täysin yksilöllisesti ja tarpeen mukaan voi hyödyntää vain yhtä asiantuntijaa tai kaikkia. Premio-valmennukseen käytettävät tunnit rakentuu jokaisen omien tarpeiden ympärille eikä kahta identtistä valmennusta ole.

Premio-yksilövalmennuspaketissa saa käyttöön:

 • Fysioterapeutin: Premio-valmennuspaketti alkaa fysioterapeutin tekemällä liike- ja terveysanalyysilla, joka luo pohjan kunto-ohjelmalle. Analyysin avulla saa selvitettyä yksilölliset tarpeet ja sen mukaan luodaan turvallinen alku harjoitellulle. Fysioterapeutti seuraa edistymistä myös matkan varrella.
 • Fustra-ohjaajanFustra on tutkitusti tehokas harjoitusmuoto, joka sopii erityisesti toimistotyöntekijöille ja niska-hartiakivuista kärsiville.
 • Yksilövalmentajan: Yksilövalmentaja huolehtii, että asiakas noudattaa kunto-ohjelmaa. Hän kannustaa, ohjaa ja varmistaa, että harjoittelu on tehokasta ja liikkeet suoritetaan oikeaoppisesti.
 • Ravintovalmentajan: Monipuolinen ja ravinteikas ruoka on tärkeä osa kokonaisuutta. Ravintoon liittyvissä kysymyksissä avuksi saa myös ravintovalmentajan, joka auttaa syömään tomien tavoitteiden mukaisesti.
 • Hierojan: Kun lihaskireydet ja jumit vaativat lisähuomioita, käytössä on myös ammattitaitoinen hieroja.

Premio starttasi fyssarilla

Tänään mulla oli ensimmäinen tapaaminen Foreverin fysioterapeuttini Onni Leivon kanssa joka hoitaa mua iloisella asenteella ja rautaisella ammattitaidolla. Me käytiin yhdessä läpi kaikki liikerajoitteet, taustat, kiputilat, liikuntatottumukset, tavoitteet ym, ja testailtiin mun liikkuvuutta. Itse olenkin jo aika hyvin tietoinen mikä mättää ja minkä tyyppistä apua tarvitsen ja oli kiva huomata, että Onnin kanssa oltiin ihan samoilla linjoilla.

Yliliikkuvat nivelet, eturistisidevamma polvessa, olkapäiden kiertäjäkalvosimet, eteenpäin työntynyt niskanikama ja jäykkä niskahartiaseutu sekä notkoselkä ovat minun ongelmiani, ja näyttöpäätetyötä tekevänä moni näistä asioista voimistuu ihan päivittäisessä arjessa. Mun viikottaisten vesijumppatuntien oheen on lisättävä jatkossa myös enemmän toiminnallista harjoittelua ja näillä näkymin alan treenaamaan Fustraa kerran tai pari viikossa.

Nyt Foreverin tiimi keskustelee asiasta fysioterapeutin antaman lausunnon mukaan ja sitten aletaan hommiin. Innolla odottelen sitä että valmentaja soittelee milloin päästään ensimmäisen kerran fustrailemaan!

Pysykäähän kuulolla! Kuntoremppa on ihan just tulilla!

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

 1. Emmi kirjoitti:

  Oi tämäpä kuulostaa hyvältä ja tulisi itsellekkin tarpeeseen. Mitä tälläinen kustantaa, onko jokin kokonaishinta tuolle setille?

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Näille ei omien tietojeni mukaan ole mitään valmista hinnastoa, vaan hinta muodostuu sen mukaan kuinka paljon ja mitä yksilövalmennustunteja ottaa. Hinta-arvio varmaan kannattaa kysyä suoraan Foreveriltä (heillä on sivuillaan chat josta varmasti voi tiedustella asiaa tarkemmin) :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *