Hae
Queen of Eve

Teetä ja sympatiaa

Kuinkahan moni unelmoi lottovoitosta siksi että voisi sitten jättäytyä pois työelämästä ja istuskella vanhojen ja yksinäisten ihmisten seurana monta kertaa viikossa? Minä ainakin, ja mä haluaisin viedä koirani jonnekin vanhustentaloon ilahduttamaan asukkaita. Sellaista kaverikoira-juttua mielestäni jossain järjestetäänkin, täytyypä tutkia asiaa!

img_20161109_130742_resized_20161110_102714403
Olen kirjoittanut aiemmin blogiini minua lähes 50 vuotta vanhemmasta ystävästäni Ullasta (voit lukea aiheesta täältä). Hän on 84-vuotias, ja vietän mielelläni aikaa hänen kanssaan. Kaksinkin. Sen ohella että usein kuljemme käsikynkkää ulkona ja puistoissa ja autan Ullaa teiden yli ja koirien ulkoilutuksessa, olen viime aikoina käynyt hänen luonaan teellä muutamaan otteeseen jotta olemme voineet istua rauhassa sisällä lämpimässä ja parantaa maailmaa.

Viimeksi eilen kohtalo puuttui peliin kun kirosin aamulla varhaista herätystäni ja tein poikkeuksellisen työvuoron, klo 06-12.00. Päästyäni aikaisin kotiin olin koiran kanssa jo puoli yhdeltä päivällä menossa puistoon, kun kohtasin Ullan koiran ja keppiensä kanssa taistelemassa auraamattomalla kävelytiellä hirveässä sohjossa. Niin me sitten käsikynkkää koiravaljakon ja keppimeren seassa könysimme läpi hirveän kelin viemään linnuille leivän-, ja pullanmuruja ja pissittämään koiramme. Ulla tokaisi että se oli kohtalo joka puuttui peliin, ja sen takia minä jouduin heräämään ajoissa jotta voin myöhemmin auttaa Ullaa. Ehkäpä näin :)

img_20161109_130716_resized_20161110_102701217

Koska päivä oli vasta alussa ja aikaa oli riittämiin, kutsui Ulla minut teelle luokseen. Keitimme yhdessä Muumimamman mansikkaiset voimateet ja paahdimme leivänpaahtimessa vohvelit appelsiinimarmeladin kera, kyllä oli hyvää!

Ulla rakastaa kaikkia eläimiä, etenkin koiria ja lintuja, ja kerääkin itselleen kaikkea lintuaiheista. Kotonaan on paljon lintuihin liittyviä koristeita ja katselimme yhdessä Ullan leikekirjaa johon leikkaa ja liimaa kaikista ruotsinkielisistä julkaisuista löytämänsä lintukuvat. Hauska harrastus!

Ullalla on yksi tytär, minua 10 vuotta vanhempi Caroline kenen kanssa olemme myös ystävystyneet koiramaailman ja puistoilun kautta. Me kaikki asumme samassa naapurustossa ja näemme ellemme nyt joka päivä ohimennen, niin ainakin viikottain koiria ulkoiluttaessamme. Keväällä vaihtaessani työpaikkaa minulla oli vapaata enemmän työpaikkojen välissä, ja silloin naapurituttavuutemme syventyi entisestään.

Minusta on jotenkin ihana kun on monenlaisia ja ikäisiä ihmisiä ystävinä. Kaikilla heillä on jotain annettavaa, ja Minna minulle sanoikin että me jokainen olemme, olikos se seitsemän lähimmän ihmisemme keskiarvo = jokainen heistä vaikuttaa meihin jollain tavalla. Minä mielelläni haluan vanhemmista ihmisistä ja etenkin vanhuksista sellaista tiettyä viisautta ja rauhaa ja hienoa elämänkatsomusta, sekä huisia tarinoita! Nuoremmista taas sitä välittömyyttä, spontaaniutta ja energisyyttä. Jokaisella ystävälläni on jonkinlainen antinsa minulle, ja toivottavasti minulla myös heille.

Tällaista mummoilua siis täällä tällä kertaa!

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa
Snapchatissa käyttäjätunnus queenofeve1808

0 kommenttia

  1. Virpi kirjoitti:

    Tulinpa hyvälle tuulelle tästä kirjoituksestasi. Ihana ystävyys!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.