Hae
Queen of Eve
Kaupallinen yhteistyö

Ihanaa olla blondi!

Kaupallinen yhteistyö: Hiusextra Heinilä / Nextension

Vuoden vaalennusprojekti on ollut tuskien taival

Hiusten värjääminen mustasta vaaleaksi on ollut aikamoinen koettelemus.  Hiusteni vaalennusprojekti on kestänyt jo yli vuoden ja ollut paikka paikoin aikamoista itkua ja hampaiden kiristelyä. Luonnonkihara ja karheahko, pituuksista kuiva hiuslaatuni ei ole tykännyt tästä ja jo alkuvaiheessa ammattilaisen käsittelystä huolimatta hiukset katkesivat pahasti kokien ns. kemiallisen leikkauksen. Tämän tuloksena jouduin hiuspidennyskierteeseen, sillä epätasaisella ja lyhyellä tukalla en vain pystynyt olemaan. Teki pahaa katsoa peilistä kun se omasta mielestä yksi paras juttu ulkonäössä oli tuhoutunut: Mun pitkät kiharat hiukset. Kaiken päälle kun lisää sen, että värinmuutos mustasta vaaleaksi ei käy sormia napsauttamalla ja olen joutunut kärsimään useammankin ”värivaihtoehdon” tässä matkan varrella niin voitte kuvitella tuntemuksia. Onnekseni mä sain vihdoinkin tarpeeksi vaalean tukan ja se on Nextension teippipidennys.

Nextension teippipidennys

Tällä hetkellä ollaan siis lähellä sitä mitä lähdin hakemaan. Hiuksiani on varovasti vaalennettu raidoittamalla ja päähäni ilmestyi uusi 50cm Nextension teippipidennys jolla saatiin reilusti lisää vaaleampaa kokonaisuutta. Päävärinä itselläni on #14/613 vanilja ja vivahteena kirkas #613 vaniljasokeri. Kaikkea lämmintä oranssiin taittavaa ei vielä saatu omasta hiuksestani pois joten värisävyjen kanssa piti hieman kikkailla, mutta näin saatiin todella hyvä kokonaisuus kun yhdistettiin hieman elävämpää väriä sekä kirkkaan vaaleaa irtoliuskana.

Nextension hiuspidennykset ovat Hiusextra Heinilältä ja heidän brändinsä tarina vakuutti minut siitä, että haluan päästä testaamaan kuinka laadukkaista pidennyksistä on kysymys.

”Kuvittele lämmin auringonpaiste ihollasi ja hento tuuli hiuksillasi. Se tunne on Nextension. Nextension tuo yhteen skandinaavisen hiuslaadun ja tunteen täydellisistä hiuksista. Pehmeä hiuslaatu, kauniit värit ja laadukkaat tuotteet ovat yhdistelmä pitkää kokemusta ja ammattitaitoa. Nextension kehitettiin vuonna 2005 silmällä pitäen suomalaista, ainutlaatuista hiusta ja ominaisia värejämme. Haluamme tarjota sinulle laadukkaan, pehmeän hiuksen, raikkaat värit sekä pidennyksen, joka on helppo ja mukava käyttää. Olemme 30 vuotta hiusalalla toiminut perheyritys, meillä on vahva osaaminen hiustenpidennyksistä ja halu tehdä asiat paremmin. Meille tärkeintä on laadukkaat tuotteet ja sinun ihanat hiukset. Nextension tuntee sinut.”

Noin reilu kuukausi sitten julkaisinkin Instagramin puolella juttua siitä kun laitoimme hiuspidennykset päähäni ja nyt kun aikaa on kulunut sen verran, että rehellistä kunnon käyttökokemusta on kertynyt niin voin allekirjoittaa kaikki kehut hiusten laadusta. Nextension teippipidennys on pysynyt hyväkuntoisena etenkin huomioiden sen, että rehellisesti sanottuna olen aika laiska hoitamaan hiuksiani ja minulla hiuspidennykset ovat varmasti keskivertokäyttäjää kovemmalla koetuksella. En ole sen tyylinen joka jaksaa jatkuvasti harjata hiuksia (tiedän että pitäisi) enkä osaa niitä edes kihartaa (varmaan kannattaisi opetella), joten rehellisesti sanottuna minulla hiukset ovat joko auki suoristettuina (eikä aina edes suoristettuinakaan) tai sitten esim sykeröllä pään päällä isolla sotkunutturalla. Nämä kaikki realiteetit huomioiden Nextension teippipidennys on kyllä lunastanut lupauksensa!

Tukka hulmuten ilman turhaa laittoa

Mietin pitkään sitä, pitäisikö minun olla jollain glamourkiharoilla ja esiintyä Hollywood-henkisellä näyttävällä kiharakampauksella kertoessani pidennyksistä, mutta sitten päätin että ei missään nimessä. Mun kannattaa ehdottomasti esitellä hiukset sellaisena kuin ne ihan aidosti ja oikeasti mulla käytössä ovat. En laita niitä sen kummemmin ja ehkä se onkin yksi vaatimus: Niiden pitää laittamattakin näyttää hyviltä ja luonnollisilta ja nämä näyttävät. Haluan olla tukka hulmuten liikoja välittämättä, haluan nostaa ne ponnarille tai sykerölle ja niiden pitää olla kivat silloinkin. En halua stressata liikaa hiusten muotoilusta ja kihartamisesta ja muusta vaikka omaankin hiuspidennykset vaan haluan pitkien hiusten olevan vaivattomat ja helpot. Toki hiuspidennystä kannattaa hoitaa hyvin jotta se pysyy hyväkuntoisena mahdollisimman pitkään ja sitä varten itsekin pesen hiukset vain hiuspidennyksille tarkoitetuilla tuotteilla. Reilun kuukauden olenkin nyt jokaisen pesun yhteydessä (pesen hiukset noin 2krt/vko) käyttänyt HairTalk shampoota ja hoitoainetta sekä hiuksiin jätettävää selvityssuihketta jotka saa ostettua suoraan nettikaupasta.

Nyt mä oon kuin paraskin kultakutri!

Hiusextra Heinilän palvelut ovat laajoja ja heiltä saa niin teippihiuksia kuin sinettipidennyksiä, hiuslisäkkeitä kuten irtoponnareita ja peruukkeja ym. Heillä on kivijalkaliikkeet Helsingissä ja Turussa ja verkkokauppa palvelee tietysti koko Suomen laajuisesti. Toimitukset on todella nopeita, vain noin 1-2 arkipäivää sekä tällä hetkellä myös toimitus on ilmainen. Vaihto ja palautus luonnollisesti myös maksutta 14vrk ajan. Verkkokauppaan pääset suoraan tästä!

Instagram:
Hiuextra Heinilä: @hiusextraheinilaofficial 
Nextension: @nextensionhair
Facebook:
Hiusextra Heinilä: https://www.facebook.com/hiusextra/
Nextension: https://www.facebook.com/nextensionhair/
Verkkokauppa: https://www.pidennykset.net/

Mä oon todella tyytyväinen Nextension teippipidennys hiuksen laatuun ja helppohoitoisuuteen. Odotan innolla kuinka saadaan väriä vielä kylmemmäksi ja jossain vaiheessa taas freesattua lookkiani! En voi muuta kuin suositella muillekin!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Kaupallinen yhteistyö: Hiusextra Heinilä / Nextension

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *