Hae
Queen of Eve

Täällä mä oon, suosituimmissa!

Hip hei ja joo. Täällä mä ihan oikeesti oon, vaikka FitFashionin tekniikka näyttää tällä hetkellä reistailevan pahemman kerran ja väittävän ihan toista. Suosituimmat TOP 30 blogit, sinne on päästy ja paikka ainakin toistaiseksi ansaittu, mutta jostain syystä kun hiirellä klikkaa kuvaani niin tulee surullinen ilmoitus siitä että BLOG NOT FOUND! Yhyy. Kyllä mä löydyn, ihan täältä, omalta paikaltani, ohjaukset on vain päin prinkkalaa! Kiitoksia asiasta huomauttaneille tahoille, enpä tästä viasta olisi ollut tietoinen muuten ollenkaan!

Mutta niin, palataanpa tuohon suosituimmuuteen, millä lie sen sitten olen lunastanutkaan. On tosi kiva huomata että lukijoita riittää ja ainakin kommenteista päätellen blogiani lukee pääasiassa naiset, iältään 18-50 vuotta, eli aikamoisen laajalla skaalalla! Olen luvannut kirjoitella elämästäni ja fiiliksistäni omaan persoonalliseen tyyliini, ja se on mun juttu. Tämä blogi ei varmasti koskaan tule olemaan vain yhden aihealueen treeni-laihdutus-ruokavalioblogi enkä sellaista haluakaan vaikka fitness-henkisessä ympäristössä ollaankin, vaan haluan kertoa kokonaisvaltaisesti siitä mitä kaikkea korvien välissä liikkuu ja mitkä asiat kiinnostaa. Mun elämä on muutakin kuin wannabe-fitnesshömpötystä, ikuista laihduttamista, ruokavaliojuttuja ja mahdollisesti jopa treenaamista (joka on muuten tylsin aihe ikinä niin kirjoittaa ja lukea).

IMG_20150422_124021Resting bitch face – Yasss Bish!!!

Elämässä on paljon muutakin! On kauneutta, kosmetiikkaa, terveyttä ja hyvinvointia. Muotia, sisustamista ja matkustelua. Toivon että mulla olisi paljon monenlaisia lukijoita, säännöllisesti ja epäsäännöllisesti lukevia. Nuoria ja vanhoja, vakkareita, aina silloin tällöin poikkeavia ja ihan uusia. Kaikki toivotan tervetulleeksi ja mieluusti teidän kanssa jutustelen kommenttiosiossa. En aina laita laadukkaimpia kuvia enkä ole mikään ammattilaisbloggaaja, mutta kirjoitan rehellisesti sydämestäni juttuja, oli ne sitten mielipiteitä, kokemuksia tai mitä tahansa. Kokonaisuus voi olla vähän sekava, mutta en mä itsekään ole mikään kaikista yksinkertaisin tyyppi: persoonallisuudessani on monia ulottuvuuksia! :)

Näin viikonlopun kunniaksi haastankin tämän tekstin lukijoita kommentoimaan tähän postaukseen jotain itsestänne. Keitä te ootte, miksi te ootte just täällä blogissa? Lisätkää kommenttia jättäessänne sähköpostiosoite siihen tarkoitettuun kenttään (sitä ei näe muut kuin minä) sillä vastanneiden kesken arvon maanantaina YLLÄTYSPALKINNON. Tämä yllätyspalkinto lähtee jollekin niistä ketkä sunnuntaihin klo 24.00 mennessä tähän kirjoittelee, ja syy…? Noh, ihan vain siksi että luit ja kommentoit, ja for the fucks sake, it’s FRI-YAY!

img_5081

21 kommenttia

 1. sohvi kirjoitti:

  Heippatirallaa! Taitaa olla eka kerta kun kommentoin, mutta pakkohan se on kun ylläriä ois tarjolla ;) oon lueskellut sun blogia nyt muutamia kuukausia säännöllisen epäsäännöllisesti. Eniten mua kiinnostaa jutut ahmimishäiriötä vastaan koska saan niistä itselleni hurjaa tsemppiä. Mulla ei ole vastaavaa diagnosoitu, enkä tiedä onko tää enemmänkin sitä surullisen kuuluisaa tunnesyömistä mutta koen jollakin tapaa voivani samaistua suhun. :) itse oon parikymppinen nuori nainen, joka kamppailee lievää ylipainoa vastaan ja sun kirjotukset piristää aina ja saa vaan jatkamaan tätä projektia terveellisemmän syömisen puolesta!

 2. Maik kirjoitti:

  Moi! Juuri noista luettelemistasi asioista luen blogiasi, monipuolisuuden takia. Ei keskitytä vain yhteen aihepiiriin vaan käydään läpi niin hyviä kun huonoja asioita, hankaliakin. Ei kukaan jaksa lukea aina miten elämä on ihanaa ja treenit kulkee ja parsakaali maistuu mansikalta. Kiitos!

  • riiuli kirjoitti:

   Ekaa kertaa luen blogiasi, mutta kuulosti kivan monipuoliselta! Taidan jäädä odottelemaan jo seuraavaa postaustasi…

 3. Janica kirjoitti:

  Multa on mennyt vähän ohi että miksi sä pidät blogia Fitfashionissa? Mä siis todella pidän sun blogista ja kirjoitustavasta, mutta eihän tää mitenkään liity Fitfashionin yleisiin aihepiireihin?

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Alunperinhän olen kirjoittanut pelkästään treenaamisesta ja diettaamisesta ym. fitnekseen tavalla tai toisella liittyvistä jutuista. Sen jälkeen tämä on muuttunut enemmän lifestyleblogiksi, ja kuten olet varmaan huomannut niin FitFashionille on kerätty enemmän myös fashionia sen fitin lisäksi. Osa profiloituu vahvasti fitnessblogeiksi mutta aika monissa käsitellään erityisen paljon terveyttä, kauneutta, hyvinvointia, muotia ym. Niinpä minäkin nykyään. Tosin… laihdutus, ruokavalio ja esim. syömishäiriöjutut kuuluu aika vahvasti fitness-bloggaamiseen joten en mä väärässä paikassa koe olevani edelleenkään vaikken ole kiinnostunut pitämään mitään treenipäiväkirjaa tms ☺

 4. Patu 'Health's Kitchen' kirjoitti:

  Koska oot kiva!! t. fani!

 5. Petra kirjoitti:

  Mulla on ollu jo parin vuoden ajan ongelmia syömisen kanssa, vähän samanlaisia kuin sulla. En osaa syödä tarpeeksi vaan syön välillä ahmimalla järkyttäviä määriä. Sun tekstit sun syömishäiriöstä tuo tavalöaan mulle lohtua. En oo ainut joka tämän asian kans taistelee :D

 6. M kirjoitti:

  Tykkään sun tyylistä kirjottaa. Lisäksi ongelmat syömisen kanssa on niin tuttuja…
  Jaan monet ajatukset ja kokemukset.

 7. Laura kirjoitti:

  Pidän tavastasi kirjoittaa elämänmakuisia tekstejä, asioista jotka liikuttaa niin hyvässä kuin pahassa. Ja mikä parasta, olet rehellinen itsellesi sekä lukijoillesi!

 8. E kirjoitti:

  olen 24-vuotias nuori nainen ja olen eksynyt sun blogiin, koska postaukset ovat monipuolisia ja käsittelevät hyvinvointia monella eri tavalla. :)

 9. Nea kirjoitti:

  Aloin seurailemaan sun blogia varmaan joskus viime kesän lopulla ja siitä lähtien lukenu tätä säännöllisesti ihan virallisesti lukijana! Oli vaan jotenkin erilainen blogi ja vaikka ikäeroa onkin paljon (oon 17, melkein 18) niin silti tunnistan vähän samoja piirteitä meissä, joten siinäkin yksi syy miksi jäin koukkuun! :D sun kirjotustyyli myös on tosi rehellinen ja aito joten siksi oon pysyny mukana :)

 10. Jaanaba kirjoitti:

  Koska sulla on hyvä itsetunto. =)

 11. hennp kirjoitti:

  Tutustuin sun blogiin oikeestaan vasta kun aloit kirjottaan tästä ahmimishäiriöstä ja oon saanut itelle tosi paljon motivaatiota näistä kirjotuksista koska painin itse samojen ongelmien kanssa tällä hetkellä. Haluankin kiittää sua näistä teksteistä ja siitä että oot rohkeesti kertonu sun kokemuksista ja ajatuksista, ne on saanut rohkaistua muakin avautumaan ihmisille, tekemään muutoksia ja hakemaan apua :) Tsemppiä sulle paljon, hyvään suuntaan oot kyllä menossa!!

 12. aatee kirjoitti:

  Luen, koska kirjotat hyvin. Kaikki aiheet ei aina kiinnosta, mutta tykkään sujuvasta tyylistäsi ja oikeinkirjotuksesta. Kuitenkin sua jo monta vuotta seurannut toisessakin paikassa. Itelläki treenaaminen epäsäännöllistä, siihen samaistun.

 13. jennikki kirjoitti:

  Heip!
  Täällä blogiasi lukee parikymppinen, esikoista odotteleva nainen. Minulla on syömishäiriötaustaa laihdutuksen ja liiallisen liikunnan kautta, ja ehkäpä sen takia lueskelen blogiasi. Ahmimishäiriökirjoituksesi muistuttavat väliä omia kausiani, ja jotenkin osaan samaistua tunteisiin joita käyt läpi. Kun kerran sitten aloin juttujasi lukea, olen jäänyt niihin koukkuun ja innolla luen nykyään kaikki mahdolliset tekstit joita julkaiset. Olet mielestäni mahtava blogipersoona, ja siksi sinua onkin ilo seurata!

  Aurinkoista kevättä!

 14. Kiiu kirjoitti:

  Olen 31-vuotias aktiiviliikkuja ja minulla on taustalla myös vaikea historia syömishäiriöiden kanssa. Blogisi on seurauslistoillani, koska olet aito ja rehellinen ja kirjoitat asioista niin kuin ne on kaunistelematta, kuten varsin monet bloggaajat valitettavasti tekevät. Kirjoitat laajasti eri aiheista ja se pitää ainakin itsellä mielenkiinnon yllä. Kiitos hyvästä blogistasi! :)

 15. MariA kirjoitti:

  Mä olen kolmekymppinen entinen kaupantäti ja nykyinen toimisto-orja ja tykkään kaikesta liikkumisesta. Oon seuraillu sun blogia Muscle Fetish -ajoista lähtien ja tykkää sun tavasta kirjoittaa ja suhtautua asioihin.

  Olet luultavasti käytökseltäsi ja luonteeltasi samantapainen kuin itse olen, eli kiltti mutta temperamenttinen, nämä kaksi luonteenpiirrettä sekoittuneena on mielenkiintoista seurattavaa ja saa aikaan särmää, koska pelkästään kiltti ja aurinkoinen/temperamenttinen möyhääjä -tyyppien seuraaminen ei olisi läheskään yhtä mielenkiintoista :)

  Vähän asian vierestä, mutta pakko avautua, että mä juuri eilen keskustelin miehen kanssa näistä TGIF-hehkuttajista, pari kaveria kun ei moisesta innostu kun hommia on epäsäännöllisesti ja usein myös viikonloppuna. Itse olen melkein siihen perjantai-kuplaan myös luiskahtamassa, kiitos kahden vuoden opiskelun ja nyt työharjoittelun, mutta kyllä mä sitten itsekseni tuuletan viikonloppua kun kaverit ei ole kuulolla :D Ne tyypit tekevät lopulta kuitenkin mahdolliseksi sen ihanan viikonlopun, kun jaksavat olla viikonloppuisinkin töissä :)

 16. Miraba kirjoitti:

  En muista kuinka kauan oon lukenu sun blogia, ehkä pari vuotta. Alussa mua kiinnosti just laihdutus- ja sporttijutut, mut ihastuin sun kirjoitustyyliin ja nykyään luen blogiasi just sen takia et vaikutat niin särmikkäältä persoonalta ja kirjoitat mukaansatempaavasti. Lisäks nää syömishäiriöjutut myös kiinnostaa, on kiva kun puhut rankoistakin jutuista avoimesti. Ite oon vähän päälle kakskymppinen opiskelija, treenistä ja kauneudesta kiinnostunu, mut molemmista hyvin kausiluontoisesti innostuva.

 17. Janna kirjoitti:

  Täällä 32 vuotias salitreenaaja jolla myös syömishäiriötaustaa. Tykkään sun tyylistä kirjoittaa ja tavasta kertoa asioita oikeasta elämästä, jossa kaikki ei aina ole niin täydellistä. Kyllästyttää lukea monista blogeista löytyvää ainaista kiiltokuvaelämähehkutusta. Tai ehkä oon vain kateellinen kun itsellä on välillä niitä huonompiakin aikoja..

 18. ananas kirjoitti:

  Luen koska kirjoitat rehellisesti asioista ja kiinnostaa miten tuo syömishäiriöstä tervehtyminen etenee. Arvostan myös ihmisiä jotka osaltaan edesauttavat sitä että mielenterveyden häiriöt eivät enää olisi niin hävettävä ja piiloteltava asia..:)

  Itse en myöskään kaipaa enää vinkkejä, ohjeita tai hirveästi motivointiakaan liikunnan tai ruokailun suhteen joten sellaiset naistenlehtimäisyyteen pyrkivät blogit eivät kiinnosta..eli seurailen blogeista mielummin ihmisten aitoa elämää.

 19. Pau kirjoitti:

  Moi, oon 33-vuotias, liikunnasta ja ravinnosta (kehtaanko sanoa, että laihduttamisesta?) kiinnostunut lukija. Sun blogi kiinnostaa, koska sitä kirjoittaa vähän vanhempi kirjoittaja (en jaksa lukea 20-vuotiaitten sepustuksia koko ajan, ku suurin osa blogeista on kuitenki niitä.) Sulla on hyvä ja hauska tyyli kirjoittaa, ja kerrot rehellisesti elämän ala- ja ylämäistä. En jaksa pelkkää sokeriharttaraa, vaan aiotus vetää puoleensa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.