Hae
Queen of Eve

Nainen saa aina muuttaa mieltään

*Sisältää mainoslinkkejä

Blond or not blond

Aika kulunut fraasi tuo, mutta siltä musta aina välillä on tuntunut tämän oman vaalennusprojektini kanssa. Miten hemmetissä voi kestää niin tuskastuttavan kauan muuttua blondiksi? Parikymmentä vuotta kun värjää markettivärillä mustaksi niin jo on kumma ettei yhdessä yössä saa sitä platinanvaaleaa tukkaa. Kaikki oranssin värit siihen pissan keltaiseen koetaan matkan varrella, tosin ammattilaisten käsittelyssä huomattavasti siistimmällä lookilla.

Nythän mä olen jo todella vaalea ja etenkin pidennyshiusten kanssa ihan blondi, mutta silti ollaan kaukana siitä mitä haluan. Tai ehkä en enää tiedä mitä haluan? Musta oli niin ihana. Se oli osa mua. Aina hyvännäköinen, sen sävy ei juurikaan muuttunut ja kaikki meikit näytti sen kanssa hyvältä, tosin meikittömänä näytti sitten normaalia valjummalta. Nyt vaaleaa kohden mennessä on silti niitä epätoivottuja kellertäviä ja lämpimiä sävyjä hiuksissa tuon tuosta, se hermostuttaa ja kummastuttaa pientä kulkijaa.

Edullinen hiustenvärjäys Offerillan kautta

Muutama viikko sitten ostin itselleni Offerillasta diilin hiustenleikkaus ja raidat tai yksivärivärjäys 45 euroa* Iso-Roballa sijaitsevaan Hair Espaceen. Palvelun hinta olisi normaalisti ollut 150 euroa joten oikein mukava alennus tuli, vaikkakin otin päälle vielä sävytyksen josta maksoin erikseen 50 euroa. Kampaajanani toimi Harri joka kyllä teki hyvää jälkeä ja sain ihan mahtavan päähieronnan pesun yhteydessä, sellaisen että huomasi näppivoiman olevan kohdillaan. Aah! Hiukset vaalenivat taas kivasti ja keltaisuutta saatiin pois, mutta kuten sanonta kuuluu: Ei mopolla moottoritielle. Täydellistä, omalla juurikasvulla olevaa platinanvaaleaa tuhkaista tukkaa tästä ei yhdessä yössä saa kukaan eikä mikään, ellen laita peruukkia.

Siksi se mun mieliala aina välillä heitteleekin kun hiukset ei ole sellaiset kuin haluan. Olen niin tottunut siihen ettei mustien kanssa tarvinut miettiä valaistusten eroja tai pestä millään sinisillä tai violeteilla shampoilla. Se oli vaan niin helppoa. Kuvittelin jotenkin pääseväni värjäyskierteestä eroon siirtymällä takaisin vaaleaan, mutta aikamoinen savotta tämäkin on ollut. Aargh! Toisaalta, se jatkuva juurikasvun värjääminen kahden viikon välein jäi unholaan ja saan rauhassa kasvattaa pidemmänkin tyven eikä se näytä pahalta. Siinä on puolensa.

10% alennus kaikista diileistä lukijoilleni!

Offerillassa on aina ihan kivoja tarjouksia joita itse aika ajoin hyödynnän. Mm. hiustenleikkaukset, raidat, tehohoidot, föönikampaukset ja muut sellaiset on näppärä käydä teettämässä edullisella hinnalla. Mulla on teille Offerillaan alennuskoodi jolla saatte 10% lisäalennuksen kaikista diileistä (kertaostoksen maksimi 500 euroa) oli kyseessä sitten kauneuspalvelut, tekeminen tai esim. ravintolat. Ale kannattaa hyödyntää!

Koodilla queenofeve saat 10% alennuksen kaikkiin Offerillan diileihin TÄÄLTÄ*!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.