Hae
Queen of Eve

Mistä mun hyvinvointi koostuu?

Hyvinvointia tulee hehkutettua aina silloin kun voi hyvin!

Oletteko huomanneet saman? Silloin kun sulla itselläsi on hyvä olla, paljon energiaa tehdä asioita ja pystyt olemaan suurimman osan ajasta positiivisella mielellä, on olosi yleensä hyvinvoiva. Hyvinvointia vastaan on sitten kaikki se päinvastainen. Kun kiukuttaa, on ärtynyt olo, väsyttää, nälkä. Kun tulee syötyä huonosti ja turvottaa. Kun ei väsyneenä jaksa liikkua ja se masentaa. Hyvinvointi on positiivinen kierre ja siihen pyörään kannattaisi astua mukaan ja yrittää pysyä kyydissä, sillä hyvinvointia ei osaa edes kaivata jos olo on kovin kurja. On vaikea ottaa korjausliikkeitä silloin kun oma hyvinvointi on vaakalaudalla, tiedän tämän omasta kokemuksesta.

Hyvinvointi on sun oma asia mutta sen olemassaolo tai puute heijastuu myös sun ympärille

Itse olen huomannut omasta kokemuksesta sen, että mun hyvinvointi määrittää todella paljon sen miten muut ihmiset kokee mut. Vaikken ole sellainen ihminen joka hirveästi purkaisi ärtymystään ja pahaa oloaan muihin vaan pikemminkin hautaudun omiin oloihini, on oman hyvinvointini vaikutus käytökseeni hyvin suuri.

Kun itsensä kanssa on hyvä olla, jaksaa olla muutenkin paljon paremmin. Voi antaa itsestään enemmän muille ja myös saada itse enemmän takaisin, oli kysymys sitten arjen haasteissa jaksamisesta tai uusien kokemusten saamisesta.

Mulle hyvinvointi on monen eri osa-alueen kombinaatio

Se ei ole vain fyysistä terveyttä ja hyvää kuntoa liikunnan ja ruokavalion kautta, vaikkakin ne ovat monille varmasti helpoimmin toteutettavissa olevia perusasioita. Itselleni niistä molemmat osa-alueet tuottavat haasteita ja vaativat normaalia enemmän ponnisteluja, mutta yritän kuitenkin. Joskus paljon, joskus vähän ja joskus en ollenkaan, mutta pyrin siihen etten jäisi liian kauaksi aikaa laiminlyömään itseäni vaan ottaisin ohjat omiin käsiini ja lähtisin hakemaan sitä hyvää oloa.

Mulle hyvinvointiin vaikuttaa monet pienet asiat kuten riittävä lepo, lempeät herätykset, se etten elä tiukasti aikataulutettua elämää ja että mulla on aina aikaa päiväunille. Yritän juoda vettä mahdollisimman paljon (aina muistaessani) jotta iho pysyisi hyvässä kunnossa ja elimistö saisi tarpeeksi nesteytystä ja aineenvaihdunta pysyisi toiminnassa. Pyrin käymään erilaisissa hemmotteluhoidoissa ja hieronnoissa, sekä myös itse hemmottelen itseäni ulkoisesti hoitamalla kauneutta. Hyvinvoivan olon voi tuoda jo lämmin suihku, vartalokuorinta, rasvaus, aromaattiset kynttilät, runsas vedenjuonti ja herkullinen tee hedelmien kera, puhtaat lakanat, siivottu koti ja kiireetöntä aikaa itselle lempisarjan tai kirjan parissa.

Toivon, että jaksan jatkossa panostaa vielä enemmän omaan hyvinvointiini terveellisen ruokavalion ja liikunnan kautta, sillä niissä minulla on petrattavaa. Sitä harjoitessa on kuitenkin hieno asia, että monella osa-alueella mun hyvinvointi on oikein hyvällä tolalla.

Hyvinvoivaa torstaita kaikille!

Psst! Hyvinvoinnin tavaratalossa alkoi tänään Hehkuta hyvinvointia -kampanja josta löydät suosituimpia luontaistuotteita, vitamiineja, luonnonkosmetiikkaa, luomutuotteita, superfoodeja sekä ekologisia kodin puhdistusaineita jopa -70 % alennuksella! 

Mä listasin tähän muutaman suosikkini esimerkiksi mitä heillä on tarjolla

FLOW Kosmetiikka Himalajansuolakuorinta Mansikka-Lime
Ekovista Konjac Sponge Laventeli puhdistussieni
Madara Pihlaja lahjapakkaus (kasvovoide ja booster tipat kasvoille)
Puhdas+ Beauty Kollageeni & Hyaluron + C, 120 kaps. lahjapakkaus
Puhdas+ B12-vitamiinisuihke
Acorelle Delicious by Sara la Fountain Eau de Parfum

Tarjoukset ovat voimassa vain 28.1.2018 asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää, joten toimithan nopeasti! Kaikki kampanjatuotteet löydät suoraan tästä!

♡ SEURAA MINUA ♡

Queen of Everything Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *