Hae
Queen of Eve

Paljon vaatteita mutta ei mitään päällepantavaa?

*) Postaus sisältää affiliatelinkkejä

Eilen kävelin -14 asteen pakkasessa Ahkkan paksussa untuvatakissa. Yläkroppa oli lämpimänä mutta reisiä kylmäsi. Näemmä ikä painaa ja se olisi trikoiden alle laitettava aluskerrostoa ja näillä pakkaslukemilla. Ihme homma! Tilasin onneksi joku aika sitten Ellokselta lämpökerraston ja nyt muutaman kerran niillä järkyttävillä paukkupakkasilla tuli vedettyä lenkille se kerrasto alle, ei vaan olis pystynyt olla ilman!

Mulla on jotenkin hitosti vaatetta mutta ei mitään päällepantavaa. U feel me?

En usko että olen ainoa ja kohtalotovereita varmaan löytyy, joten tänä viikonloppuna mä ajattelin ryhdistäytyä. Siivoan mun vaatekaapit ja lipastot ja käyn läpi että mitä mä oikeesti käytän ja mitä en, mitä voin myydä ja mitkä on siinä kunnossa että voi heittää menemään, ja sitten se kivoin, eli mitä uutta voi taas hankkia, haha!

Yksi hyvä kohde on aina treenivaatteet, etenkin jos niillä onnistuu motivoimaan itseään enemmän liikkumaan. Elloksella on nyt ihan tajuttomat talvi-alet, ja viikonlopun ajan saa 15 % lisäalennusta jo alennetuista tuotteista ja mikä parasta, se koskee myös merkkituotteita!

Keräsin muutaman mun suosikin noista brändien aleista tähän kollaasiin, ovat mun mielestä tosi ihania! Nämä on jo valmiiksi 30-50% alennuksessa, ja nyt viikonlopun ajan saa 15% vielä lisää joten ehkä joutuu hieman shoppailemaan!


Kari Traa paita -30%Reebok Performance urheiluliivit -30% / MXDC trikoot -50% 
Adidas Reversible shortsit -30%  / Adidas  AIS Tight Illum trikoot -30% / Adidas Firebird takki -30%
Adidas Ais Q4 IL trikoot -30% / Reebok Cropped paita -35% / Reebok Mesh toppi -30%

Naisten kaikki alennustuotteet pystyt tsekkaamaan TÄSTÄ!

Ellokselta 15 % lisäalennusta jo alennetuista tuotteista. Koskee myös merkkituotteita!

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Tilauksen tulee olla yli 20 euroa. Alennus koskee vaatteita, kenkiä, asusteita , kodin tekstiilejä , valaistusta , tapetteja ja mattoja. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous voimassa 17.1.2016 asti.

Tarjousnro: 335408

Queen Of Everything Instagramissa / Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *