Hae
Queen of Eve

Bette Box heinäkuu + alekoodi

*Sisältää mainoslinkkejä

Bette Box heinäkuu ja alekoodi elokuun boksiin . Here you go!

Bette Box heinäkuu ja teemana ”On the road” odotti tovin julkaisuaan kun en silmäsairaudeltani pystynyt kuvaamaan saati kirjoittamaan ja lukemaan, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Jälleen kerran tosi kiva boksi ja tällä kertaa kaikki tuotteet päätyvät itselleni käyttöön, poikkeuksellisesti myös pari sellaista tuotetta joita en normaalisti voisi käyttää (siitä voitte lukea alta). Osaa tuotteista olen jo käyttänytkin ja se oikeastaan näkyy kuvissa, sillä en saanut erästä tuotetta ihan täysin puhdistettua, haha.

Mennäänpä asiaan!

Four Reasons Black Edition Hydro Wash -shampoo + Four Reasons Black Edition Daily Treatment -hoitoaine

”Täyteläinen shampoo palauttaa hiusten kosteustasapainon ja hellävaraiset pinta-aktiiviset ainesosat puhdistavat hiukset suojaten hiusväriä. Runsas vaanhto ja pehmeä vaniljan tuoksu takaavat ylellisen pesuhetken.”

”Kosteuttavaa herneproteiinia sisältävä pikahoitoaine selvittää tehokkaasti ja lisää kiiltoa latistamatta hentojakaan hiuksia. Vaniljalla maustettu tropiikin tuoksuinen hoitoaine sopii kaikille hiuksille.”

Nämä tuotteet oli kohdennettu pitkäaikaistilaajille ja tällä hetkellä sopivat todella hyvin myös minulle, sillä pidän juuri muutamien viikkojen – kuukauden pituista taukoa pidennyksistä. Näin ollen omalla tukalla kun mennään niin tässä välin mulla on oiva hetki kokeilla uusia hiustuotteita. Muutoin Bette Boxin mukana harvakseltaan tulevat shampoot ja hoitoaineet eivät oikein iske, sillä teippipidennyksiä pitäessäni käytän vain pidennyshiuksille suunnattuja tuotteita. Nyt mulla kuitenkin on hyvä mahis käyttää nämä ja voin kyllä kehua. Puhdasta tulee ja hyvän tuoksuinen tukka. Hoitoaine on mun omalle kuivalle luonnonkiharalle takkupehkolle tosi hyvä, muttei kuitenkaan liian siloittava joten tukka ei ole ”plismainen”. Jes! Mii laiki!

Korres Olympus Tea 3 in 1 -puhdistusemulsio

”Kaikille ihotyypeille sopiva hellävarainen ja tehokas 3in1 -emulsio, joka puhdistaa, raikastaa ja poistaa kasvo- sekä silmämeikin. Sisältää 96,2% luonnollisia ainesosia, kuten antioksidanttista raudakkia, rauhoittavaa aloeta ja luonnollisia puhdistavia ainesosia. Luonnolliset emulgaattorit ja öljyt tekevät siitä hellävaraisen iholle ja silmille.”

Korresin tuotteista oon tykännyt aina, eikä tämäkään tuottanut pettymystä, paitsi että mun mielestä tämä olisi voinut olla ihan täysikokoisena. Ei kirvele silmiä ja teki puhdasta jälkeä, tosin tällä hetkellä mä en ole meikannut kolmeen viikkoon, en edes ripsiväriä! Täyden tällingin poistosta en siis osaa sanoa, mutta ainakin rasvaisen ja hikisen ihon puhdistaa ihanan raikkaaksi!

Dermosil Nature Organic Body Butter Mint -vartalovoi

”Ylellinen ja runsaasti kosteuttava vartalovoi hellii kuivaa ihoa. Tuotteen koostumus on ylellisen pehmeä ja paksu, mutta sisältämiensä kasviöljyjen ansioista sitä on helppo levittää vartalon iholle. Vartalovoi sisältää runsaasti ihoa pehmentävää ja silottavaa sheavoita, joka myös sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon. Tuotteen tuoksu tulee luonnollisesta viherminttuöljystä, joka on myös ihoa hoitava aine. Kun vartalovoide on imeytynyt ihoon, sen kevyt tuoksu haihtuu iholta.”

Jos et tykkää mintusta niin tämä ei ole sun juttu. Tuoksu on nimittäin todella minttuinen ja itselleni iski hetkeksi fiilis, että voitelen kroppaani jalkavoiteella (koska ne tuoksuu aina mintulle), mutta loppujen lopuksi tuoksu haihtui aika hyvin iholta ja jäi vaan raikas fiilis. Ehkä onkin ihan kiva tuoksua Marianne-karkilta? Dermosil on mun yksi lemppari suomalaisista tuotemerkeistä eikä tämänkään tuotteen laadussa ole valittamista. Tykkään!

Nivea Dry Fresh Roll-on -antiperspirantti

”Antiperspirantti tarjoaa luotettavaa ja pitkäkestoista suojaa märkiä kainaloita sekä epämiellyttävää hienhajua vastaan yhdistämällä antiperspirantissa kaksi aktiivista ainesosaa. Samalla hoitavat ainesosat pitävät kainaloiden ihon pehmeänä ja hyvinvoivana. Uusi Dry Fresh antiperspirantti hurmaa naisellisen kukkaisella ja raikkaan vihreällä tuoksullaan.”

Dödöstä olin vähän että plääh, koska ei ole kauaa kun dödö boksista tuli ja en itse kovinkaan innoissani käytä roll-oneja. Olen enemmän suihkutettavan dödön ystävä. Jostain syystä tätä on kuitenkin tullut nyt helteellä sudittua päivittäin kainaloon jopa kahteen kertaan tiheän suihkussa ravaamisen vuoksi, ja ainakin tämä on itselläni toiminut. Mieto hyvä tuoksu, pitää hienhajun ainakin itselläni (tosin en ole kovinkaan haisuli kainaloista) eikä tämä ole ärsyttänyt ihoa. Kelpo tuote siis!

Happy Smile Adults Manual -hiilikuituhammasharja

”Hiilikuituhammasharjan pehmeät ja luonnostaan antibakteeriset harjakset ovat hellävaraiset ikenillesi ja puhdistavat hampaasi kiillettä kuluttamatta. Harjasosan silikonisella takapinnalla puhdistat bakteerit helposti myös kielen ja limakalvojen pinnoilta. Tehokkaasti puhdistavat, pehmeät hiilikuituharjakset pitävät värjäymiä keräävät bakteeripeitteet loitolla, jolloin hampaasi pysyvät puhtaina ja valkoisina.”

Bioré Limited Edition Cheetah Print Deep Cleansing Pore Strips -puhdistusliuska

Hammasharjalla olen harjannut hampaani siitä päivästä lähtien kun boksi tuli ja tästä tykkään kovasti. Niin söpö ja kiva kun harjakset eivät ole tylsän valkoiset! Kuten tarkkasilmäinen voi kuvasta huomata on viime kerran hammaspesusta hieman tahnaa harjassa, mutta ei anneta sen häiritä.

Nenän mustapäät odottelee vielä liuskan käyttöä, mutta uskon tuotteen toimivan. Nämä liuskat on aina hyviä. Eivät toki kaikkea poista mutta osan, ja jos vaan aktiivisesti muistaisi käyttää niin auttaisi tuon mustapääsadon korjuussa!

VIELÄ EHDIT HYÖDYNTÄÄ ALENNUSKOODIN ELOKUUN BETTE BOXIIN!

Elokuun Bette Boxissa pääset tutustumaan uuteen vegaaniseen hiustenhoitobrändiin sekä bestseller-meikkitarvikkeeseen. Lisäksi saat tuotteen uudelta yhteistyökumppanilta sekä hellivän vartalotuotteen.

ALEKOODI!

Kivana lisänä saat 15% alennuksen seuraavasta Bette Boxista alekoodilla ELOBETTE ja tilaamaan pääset suoraan tästä*!

Bette Box sponsoroitu

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Heidi kirjoitti:

    Jääkö tosta vartalovoiteesta sellainen lähmä iholle vai imeytyykö hyvin? ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *