Hae
Queen of Eve

Rento meininki

10981219_1377691345879370_58198668342100041_n

Mulla oli tänään torstaina vapaapäivä töistä ja aivan ihanaa ohjelmaa suunniteltuna. Kävin keskiviikkoiltana jo ajoissa nukkumaan ja olin varmasti klo 23.00 aikaan täydessä unessa. Kauneusunia vetelinkin sitten sikeästi aamu kymmeneen asti, oli makoisat unet ja ihanaa kääntää kylkeä ja vilkuilla kelloa. Vielä saa nukkua.

20150423_184416_resized
Voitin Facebookissa Kauneusaseman järjestämässä ”Kauneus on katsojan silmässä” -kuvakisassa tovi sitten vapaavalintaisen hemmotteluhoidon. Katselin innoissani hinnastoa ja huomasin että Kauneusasemalla on todella laaja valikoima kaikkia ihania hoitoja, ja kun kerran sai valita mitä tahansa niin valitsin sellaisen hoidon kuin Total Well-Being & Day Spa ”Puoli päivää paratiisissa”. Hoito sisältää sekä kasvohoidon että vartalohoidon, ja siitä kerrotaan että se on ylellisesti hellivä, kehon jännityksiä poistava kokonaisvaltainen hoitokokemus. Hoito on täydellisen rentouttava useampien hemmotteluhoitojen paketti, joka antaa kokonaisvaltaisen rentoutuksen päästä varpaisiin. Hoidon kesto on 3h, mutta minulle se tehdään kahdessa erässä. Ensimmäinen erä oli Purify & Slim kasvohoito, tavoitteena puhdas, kirkas ja mattapintainen iho. Monivaiheinen puhdistava ja aineenvaihduntaa vilkastuttava hoito., joka kirkastaa ja tervehdyttää ihosi. Virkistävä puhdistus ja kuorinta kaunistaa ja intensiivinen hieronta siloittaa iholta epätasaisuudet. Hoitaa tehokkaasti ihon ongelma-alueita jättäen ihon raikkaaksi ja mattapintaiseksi.

20150423_184430_resized
Uskomatonta mutta totta, mä oon 35-vuotias enkä koskaan ole ollut kasvohoidossa! Nyt sain nauttia puolitoista tuntia kaksoiskuorinnasta, kaksoisnaamiosta, puhdistuksesta, rasvauksesta ja ah, mikä parasta, piiiiitkästä kasvohieronnasta. Alussa myös jalat lämmitettiin ja paineltiin akupisteitä, musiikki soi, kynttilät paloi ja hoitajalla oli todella kaunis ja rauhoittava ääni. Ihan mahtava hoito! Rentouduin todella hyvin ja olin vajota johonkin transsiin sen kasvohieronnan aikana, nyt jään innolla odottamaan millainen on heidän tarjoamansa vartalohoito! Mukaani sain tuollaisia muutamaan käyttökertaan riittäviä näytteitä joistain tuotteista joita mulle käytettiin, ja sitten ostin vielä uuden kuorintavoiteen joka on juuri mun rasvoittuvalle sekaiholle sopiva, entinen onkin jo loppumassa.

20150423_184514_resized

Hoidon jälkeen kävin vielä pyörähtämässä Lindexillä missä oli 70% alennuksella kyseiset treenipöksyt ja maksoin niistä vain 10 euroa! Tosi hyvä löytö! Tästä innostuneena kävin vielä kotimatkalla hommaamassa itselleni salikortin uudelle salille joka on lähellä kotia, ja päätin että hei, heti huomenna menen treenaamaan! Tässä illalla olen syönyt vähän herkkuja ja katsellut vuokraamosta lainaamaani Interstellaria. Voi vitsi että oli aivan loistava leffa!

20150423_184848_resized
Mitäs teidän torstaihin? :)

4 kommenttia

 1. Jonna kirjoitti:

  Oi nyt sä sit pääsit ihaniin hoitoihin :) Mulla alkaa oma nassu tuntua siltä, että olis ihonpuhdistuksen aika ammattilaisen käsittelyssä! Ehkä ens kuussa sit.

  Täällä varsin tavallinen torstai. Vähän palaverihommia ja kiirettä töissä. Blogijuttuja ja illalla oltiin anoppilassa syömässä. Nyt iltapalaa ja sit unille. Huomenna vielä jaksaa painaa ja sit alkaakin loma!

 2. Wendy kirjoitti:

  Interstellar oli kyllä tosi hyvä! Yleensä elokuvan jälkeen sitä jatkaa omia touhujaan normaalisti mutta tuon päätyttyä piti hetken aikaa istuskella vaan huuli pyöreänä.

  Mun torstain ”kohokohta” oli taloyhtiön yhtiökokous, viihdyttävää tosielämän tilannekomiikkaa.

  Käyn lukemassa sun blogia säännöllisesti mutta ei oikein tule kommentoitua. Joka tapauksessa tsemppiä sun ”uuteen elämään” ja mukavaa kevättä muutenkin!

  – se sama Wendy :)

  • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

   Moikka Wendy :) Kiitti tsempeistä! Interstellar jätti mutkin hetkeksi silleen :o oloon sohvalle mietiskelemään, ja itkettikin lopuksi jonkin verran. Mä rakastan kaikkia maailmanloppu/scifileffoja, että sinänsä osasin jo odottaa jtn hyvää mutta en ihan tälläistä. Taloyhtiön kokous kuulostaa mielenkiintoiselle, not :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.