Hae
Queen of Eve

Bette Box marraskuu on täällä!

*Sisältää mainoslinkkejä

Bette Box Marraskuu* on täällä taas, jee! Tähän harmaaseen, synkkään ja sateiseen kuuhun iloa ja valoa tulvi samantien jo pelkkä tekstiviesti Bette Boxin saapumisesta pakettiautomaattiin. Kiireiden takia en sitä päässyt heti noutamaan ja oli vaikeuksia pari päivää vältellä näkemästä boksin sisältöä muualta netistä, mutta sain kun sainkin pidettyä pintani ja salaisuus säilyi!

Bette Box marraskuu oli ihan kympin paketti, ellei jopa enemmänkin. Kaikki mun toiveet ainakin täyttyi ja olen tosi innoissani sisällöstä. Taas boksia avatessa ja tuotteita ihastellessa täytyi todeta, että kyllä se vaan Bette Boxin saaminen kuukausittain on yksi ihania juttuja. Vähän kuin olis joulu joka kuukausi. En voisi tästä tavasta luopua enää, niin kiinni mä oon tässä jutussa.

Marraskuun boksin teemana on lähestyvä pikkujoulukausi ja tässä kaikki tuotteet!

Clarins Instant Light Lip Perfector

Pehmeän kosteuttava, karamellin tuoksuinen, kevyesti väriä ja kiiltoa antava huulivoide tekee huulista kauniin täyteläiset.”

Nämä Clarinsin huulikiillot ovat mulle tuttuja jo useamman vuoden ajalta ja yksiä mun ehdottomia lemppareita. Ostan näitä usein lentokoneesta tai lentokentältä sellaisissa kahden tuplapakkauksissa joissa kaksi eri sävyä ja hieman alennettu hinta. Myös Ellos on myy näitä (täällä*) ja muutakin Clarinsin kosmetiikkaa joten sieltä usein olen napannut kiiltoja mukaan johonkin tilaukseeni. Ihan mielettömän hyviä ja mun pitkäaikaisia suosikkeja joten olin todella iloinen kun tämä tuli boksista! Clarins on muutenkin hieman laadukkaampaa kosmetiikkaa joten arvostan tätä todella! Mulla ei juuri nyt ole yhtään näitä huulikiiltoja kun hetki sitten loppui enkä ole tilannut vielä uusia, joten hyvään saumaan tuli!

Ziaja Acai Berry Face & Neck Cream

Kasvo- ja kaulavoide ikääntymisen ensimerkkejä, älylaitteiden käytön aiheuttamia ”teknokaula”-juonteita ja ilmansaasteita vastaan. Parantaa ihon elastisuutta, silottaa juonteita ja neutralisoi ennenaikaista ihon ikääntymistä aiheuttavia vapaita radikaaleja. Täydellinen yövoide uudistamaan kasvojen ja kaulan ihoa. Sopii myös päiväkäyttöön.”

Todella hyvä tuote mulle. Kaulaan täytyy erityisesti alkaa kiinnittämään huomiota +30 iän jälkeen ja etenkin nyt kun 40 lähestyy uhkaavasti. Se on se paikka mistä ikä näkyy nopeiten, joten täytyypä panostaa ja lotrata tätä purkillinen kaulaan.

Eylure Irtoripset

Eylure Naturaliten irtoripset korostavat silmien luonnollista kauneutta. Sopivat kaiken muotoisille silmille. Ihanteelliset päivittäiseen käyttöön tai juhliin.Irtoripsistä on jaossa neljää variaatiota.

Rakastan Eyluren ripsiä ja käytän niitä aktiivisesti, ihan viikottain sillä olen luopunut ripsienpidennyksistä. Myös Eyeluren ripsiliima on mun suosikkini ja ostan aina sitä, muihin en luota. Tekoripset olivat siis ihan kymppi plus plus plus mun paketissa. Näille todellakin on käyttöä!

Naturel Hydrogel Aqua Face Mask + hydrogel eyepads

”Innovatiivisessa ja vesiliukoisessa Hydro Gel Aqua Collagen -naamiossa yhdistyvät hydrolysoitu kollageeni (1,000ppm), arganöljy, hyaluronihappo ja Laminaria-uute. Ainesosat imeytyvät syvälle ihoon kohottaen, kiinteyttäen ja rauhoittaen ihoa. Elvyttää ja kosteuttaa väsynyttä ja kuivunutta ihoa.” 

”Gold Hydrogel -silmänympäryslappujen kultajauhe, kollageeni, adenosiini ja kasviuutteet tekevät ihosta kimmoisan, kirkastavat tummia silmänalusia ja rauhoittavat ja kosteuttavat silmänympärysihoa.”

Ihanaa, rakastan kasvonaamioita joten menee testiin heti tänä viikonloppuna!

Neutrogena Visibly Clear Rapid Treatment Gel

Hellävarainen ja nopeasti kuivuva täsmähoitogeeli vähentää näkyvästi näppyjen kokoa ja punoitusta jo neljässä tunnissa! Kliinisesti todistettu teho.”

Tätä tuotetta on tarkoitus levittää suoraan ihon ongelmakohtiin (siis niihin finneihin) ja käytön jälkeen ihon pitäisi olla aiempaa raikkaampi ja puhtaampi. Odotan mielenkiinnolla. Varmasti pääsen pian testaamaan sillä multa valitettavasti aina välillä löytyy jotain ihme ihon alaisia kutteja ja paiseita, yksittäisiä, mutta ah niin häiritseviä!

Lisäksi boksissa oli myös Police the Legendary Scent for Women EdP-näyte joka ainakin ensinuuhkaisulta tuoksui tosi kivalle. Yleensäkin mä tykkään todella paljon näistä extroista ja erilaisista tuoksunäytteistä boksin mukana. Niin monesti olen löytänyt jonkun uuden tuoksun juuri Bette Box näytteen kautta, että näitä mä vastaanotan todella mielelläni.

Kokonaisuutena Bette Box marraskuu oli siis ihan mielettömän toimiva ja ihana boksi ja mulla henkilökohtaisesti jokainen tuote lähtee käyttöön ja niille on oikeasti tarvetta. Jes!

Joulukuun Bette Box kannattaa laittaa tilaukseen jo nyt! Tässä on hyvä idea vaikkapa joululahjaksi!

Boksi tulee sisältämään mm. oman lookin ehostamiseen ja freesaamiseen tarvittavia tuotteita, kampaamostakin löytyvän hiustuotteen ja jokin meikkituotekin on mukana. Kannattaa siis tilata Bette Box  itsellesi tai joululahjaksi. Tilaamaan pääset suoraan täältä*!

Aikaisempia Bette Box postauksiani voit löytää blogistani kategoriasta Kauneus & Trendit

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *