Hae
Queen of Eve

Lakritsikäsisaippua – niin herkullinen että haluaisin puhua rumia

Ei saa puhua rumia tai suu pestään saippualla!

Niin sanoi mummoni kun olin pieni enkä minä sitten puhunut rumia. En halunnut niellä kitkerän makuista saippuaa enkä olisi koskaan uskonut, että saippuan maistaminen edes ajatuksena houkuttaa, mutta niin vain kävi. Mulle sopii koska tahansa suun pesu saippualla. Alan heti puhumaan rumia, jos saippuana on Dermosilin lakritsikäsisaippua!

Okei. Ehkä en ihan oikeasti kuitenkaan. Pakko kuitenkin myöntää tuon ajatuksen käyneen mielessäni heti kun Dermosilin lakritsikäsisaippua pääsi pumppupullosta ulos ensimmäistä kertaa ja tunsin sen huumaavan tuoksun saippuoidessani käsiäni. Mä ihastuin siihen heti ensimmäisellä painalluksella. Miten joku saippua voi olla niin herkullisen tuoksuinen, että se huijaa mun aisteja ja kutsuu maistamaan? Lakritsikäsisaippua tuoksuineen sai veden herahtamaan kielelleni ja teki käsienpesusta normaalia nautinnollisempaa. Ennen niin rutiininomainen toiminto muuttui jopa houkuttelevaksi hetkeksi. Ah, ihanaa! Koska saan taas nuuhkia sitä lakritsikäsisaippuaa?

Dermosil on ollut jo parikymmentä vuotta yksi suosikkimerkkini

Dermosilin valikoimissa on nykyään jo yli 400 tuotetta ja heillä on todella toimiva verkkokauppa.  Kaikki tuotteet on laadukkaita ja turvallisia erityyppisiä ihon- ja hiustenhoitotuotteita sekä meikkejä. Dermosililta löytyy myös joitain ravintolisiä mutta niistä minulla ei ole kokemusta. Valikoimassa on todella paljon ihan koko perheelle sopivia tuotteita sekä sitten erilaisia erikoistuotteita aina luonnonkosmetiikasta hajustamattomiin ihonhoito- ja meikkituotteisiin, joille on myönnetty allergiatunnuksen käyttöoikeus.

Omia suosikkejani on olleet pääasiassa erilaiset ihonhoitotuotteet ja pesuaineet. Tätä lakritsikäsisaippuaa olen käyttänyt aika monta pulloa!

Lakritsikäsisaippua tuoksuu miedosti aidolle lakritsille ja vaahtoaa ihanasti

Hurmaavasta tuoksustaan huolimatta lakritsikäsisaippua ei kuitenkaan ole tarkoitettu syötäväksi, mutta se varmasti voi innostaa ainakin lapsia käsienpesulle ollessaan muista saippuoista aika poikkeava. Saippuoissa on paljonkin erilaisia tuoksuja, mutten koskaan muista nuuhkineeni mitään lakritsin tuoksuista, en ainakaan näin mielettömän autenttista!

Itseeni vetoaa suuresti myös pullon ulkomuoto johon lakritsikäsisaippua on pakattu. Musta, vähäeleinen ja tyylikäs pumppupullo sopii ainakin omaan kylpyhuoneeseeni todella hyvin ja on ilo pitää ihan sellaisenaan näkösällä. Normaalisti nimittäin lisään käsisaippuat erilliseen pumppupulloon, mutta tämän annan aina olla ihan sellaisenaan. Lakritsikäsisaippuan ohella Dermosilin valikoimissa on myös tämän pariksi lakritsikäsivoide joka on kokeilemisen arvoinen tuote kaikille käsivoiteiden ja lakritsin ystäville.

Jos et ole vielä koskaan ostanut mitään Dermosililta tai kokeillut tätä tuotetta niin nyt on sen aika. Tämä on yksi mun lemppareista!

♡ SEURAA MINUA ♡

Instagramissa Bloglovinissa / Facebookissa

2 kommenttia

  1. Heidi kirjoitti:

    HUIKEA OTSIKKO:D

    • Eve / Queen of Eve kirjoitti:

      Haha, mutta myös paikkansapitävä! Niin hyvä se tuoksu on että haluis pestä suun saippualla :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *